?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
نگاه کن یک نکته کلا وجود داره
خسته شدی
همین
حوصله نداری
ببین چه کاری حوصله ات رو سر جاش میاره.
تا اون وقت یک رشته مثلا علوم پایه یا ... بدون کنکور برو .
اگر علوم پایه بری که بعدا مهاجرت و ... خیلی راحت با پول خوب میتونی انجام بدی
اگر بعد یک مدت حوصله ات کشید برو بخون برای کنکور
اینهمه سال پشت کنکوری فقط زوال عقل میاری والسلام ،یکم استراحت بده به خودت، تا وقتی هم نصیحت های والدین کم یا تموم میشه هم خستگی خودت درمان میشه.
تنها راهه،
البته یک راه دیگه هم هست که بری کار کنی
در هر صورت از کنکور فاصله بگیر (خیلی زیاد) برو یه دانشگاه ،بعدا که اوضاع خوب شد انصراف بده و برو برای کنکور
ای آنکه نتیجه چهار و هفتی.......وز هفت و چهار دائم اندر تفتی
می خور که هزار بار بیشت گفتم.....باز آمدنت نیست،چو رفتی رفتی
باید فک کنی می تونی خودتو تغییر بدی یا نه؟ برای فرهنگیان که شده 24 سال ولی حسی که از نوشته ات گرفتم اینکه به نظرت حقت بیشتره
باید با خودت صادق باشی به نظرت حق ت مثلا پزشکی فلان دانشگاه حالا می تونی به اون حد تلاش کنی یا نه
ولی با خودت اتمام حجت کن برا امسال
باید گذشتت رو ازش بگذری کاری نمی شه کرد حتی نمیشه یه ثانیه رو تغییر داد
در مورد ازدواجم اگه ادم بدونه چی می خواد خیلیم خوبه ولی اینکه من ازدواج کنم چون نتونستم دانشگاه برم یا ... اشتباه ازدواج باید تصمیم و خواست ادم باشه
هر چیزی از سر اجبار و ناچاری اشتباه ه اینکه من این رشته رو برم چون اونو قبول نشدم م اشتباه من این رشته رو انتخاب می کنم چون از بقیه بیشتر دوستش دارم حداقل از بین اونایی که می تونم انتخاب کنم نه اینکه این و انتخاب کنم چون دیگه چاره نیست بهتر از دانشگاه نرفتن و این حرفها
برای افسردگی هم برو دکتر البته هر مشاوری رو انتخاب نکن اگه دارو هم لازمه نترس
ورزشم خیلی حال ادم رو بهتر می کنه
امیدوارم موفق باش دوست من
اگه میخوای کنکور بدی که فقط مستقل شی به نظرم راه های خیلی زیادی هست بدون کنکور مستقل شدن
اصلا کی گفته دخترا با کنکور دادن فقط میتونن مستقل شن ؟؟!
اینکه یه حرفه ای رو یاد بگیری مثلا کاشت نخون اینا که خیلی ها رو دیدم پول زیادی ازش میگیرن چون همیشه بازار کار دار
یا حرفه ها و کار های دیگه.
بعد اینکه پیر کچل چیهارزش خودتون بیشتر از این حرفاس ...
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
با احترام
تک تک جملات شما، جملات آشنایی بود که ماها این روزها خیلی میشنویم و واقعا نای واکنش نشون دادن ندارم با این که خیلی ناراحت و متعجب شدم که تو این جا باز باید بخونم و ببینم که فردی هنوز چنین تفکری داره اما امان از جمله ی "نگیرنت و تنها بمونی" اون طور دیگه ای باعث ناراحتی میشه
به هر حال که داریم در جامعه ی سنتی زندگی میکنیم و هر چقدر هم که اظهار امیدواری کنیم از پیشرفت تفکر مردم در این مورد هیچ اتفاق خوبی نمیفته
اما شاید باورتون نشه و عجیب به نظر برسه ولی دخترها هم حق زندگی کردن برای خودشون و نفس کشیدن دارن
خطاب به استارتر : اصلا نمیخوام از این جملات انگیزشی استفاده کنم چون واقفیم در کجا داریم زندگی میکنیم ولی تو حق داری خسته بشی آدمیم و در یک سیکل معیوب گیر افتادیم . خیلی سخته تصمیم گیری چون اگر بخوای یک سال استراحت کنی و بعد بخونی یا بری دانشگاه و تغییری در روتین زندگیت بدی شاید به قول معروف پشتت باد بخوره و از فکر درس به طور کلی دربیای یا شایدم با ی انگیزه بیشتر بیای سمت درس چون ببینی خارج از این جو هیچی نیست مخصوصا تو شهر های کوچیکی که من و تو داریم زندگی میکنیم با افکاری ک خودت میبینی و میدونی . رفیق من دقیقا میفهمم چه حالتی داری ولی این چند روز که مهلت انتخاب رشته است هم فکر کن هم درباره ی رتبه ات با کسی مشورت کن شاید در رشته هایی که ما هیچی ازشون نمیدونیم بتونی رشته ای پیدا کنی که بهش علاقمند بشی و وارد دانشگاه شی و بهترین اون رشته باشی. ولی اگر توان موندن و خوندن این بار بدون هیچ خطایی رو داری این فرصت رو از دست نده . امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و در اون راه موفق ترین باشی
هیچ کس به فکر تو نخواهد بود جز خودت
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
انگار از زبانِ من نوشتی : )
والدینم میگن امسال هر چیزی شد برو !
really i don't know
stars can't shine without darkness
جامعه همینه دوست من / منم موافق این شکلی بودن نیستم ولی متاسفانه همینه که هست مخصوصا تو جاهای کوچیک و شهرای کوچیک / یادمه تو شهرمون یه دختر خانومی بود درس میخوند تا دکتری خوند و به همه خواستگاراش جواب رد داد و بعد دکتری هم برگشت سر خونه اول و خونه پدرش / تو شهر پشت سرش میگفتن مشکل داره دختره و هیچ کس نمیرفت خواستگاریش / بعدشم مجبور شد بره زن یه بابایی بشه که همسرش فوت کرده بود و سه تا پسر داشت همسن خودش
فقط به دلیل اینکه فرار کنه از خونه پدرش و مستقل زندگی کنه
الآن پول تقریبا میتونم بگم 99 درصد مشکلات زندگی مارو تشکیل میده / هر کی پول داره میشه گفت اعصابش سر جای خودشه و رفتارش خوبه و کلا زندگیش راحت هستش / برای همین میگم اگه شوهر پولدار نصیبتون شد حتما زیاد فکر کنید در موردش /
چون من دیدم که این تفکری که الان شما دارید تو این جامعه متاسفانه به جدایی منجر میشه در اکثر مواقع / عشق دیگه کشکه پول الآن همه چی شده
نمونه اش هم زیاده تو جامعه
ای کاش اونطوری که میخواستیم میتونستیم زندگی کنیم چه پسر و چه دختر
من که میگم برو دانشگاه آزاد.هیچ تضمینی وجود نداره که امسال بمونی وبخونی.چون منم مثل خودتم دقیقا ودرکت می کنم.یه جایی باید این چرخه تکراری تموم شه بالاخره.
وابستگی مالی داشتن ؟؟؟ ببینید شما ازدواج رو تو این میبینید فقط؟؟ خوب من میگم شوهر اونایی که میگم با هیچی همسرشون کاری ندارن هر چی همسرشون بگه میگن چشم / ماشین بخر -چشم / برم ادامه تحصیل بدم چشم- بریم ارمنستان چشم و بریم دبی و چشم و .... کلا با سر افتادن تو عسل / همون دخترایی که تو خونشون وقتی روسریشون می افتاد پدر غضب میکرد الآن تو ترکیه و رستوران نصرت بدون روسری دارن استوری میکنن /
هر چقدر هم شما مقاومت کنید تو اکثر مواقع ازدواج و خونه خودی و خانوم خانه شدن آزادی عمل و احترام عزت و ... بیشتری نسبت به خونه پدری دارید .مثل همین استارتر که پدر و مادرشون بهش میگن سر بار ما شدی و ... و تحقیرش میکنن
ایشون اگر با یک شخص درستی ازدواج کنن میتونن برن حتی ادامه تحصیل هم بدن تا اینکه حرص بخورن تو تنهایی خودشون
بله حال منم به هم میخوره از جمله ای که سنت میره بالا هیشکی نمیگیره ولی واقعیت جامعه ماست / جامعه ای که در اون زن و دختر مثل کالایی معامله میشه همینه دوست من / من هم مخالفم ولی همینه که هست /
بله تو بطنشون بودم خیلی ارامش داشتن و عالی بودن و زندگی اصلا به هیچ جاشون نبود تو کیف داشتن بال بال میزدن / به خاطر همین میگم که اگه دختر بودم ثطعا همین کار رو میکردم /
بر عکسش دختر هایی رو هم دیدم که با این افکار بر عکس که اتفاقا فکر درستی هم هست و کشور ما جای درست ینیست فقط برای این افکار پیشروی کردن ولی آینده ای رو که برای خودشون ساختن اصلا راضی نیستن / بر عکس برعکسش رو هم دیدم / پسر عمه ام تو 48 سالگی با یه دختر 28 ساله ازدواج کرد / پسر عمه ام پزشک هستن و دختر هم پرستار / پسر ها هم سنشون بالا بره دیگه انتخابی نمیمونه براشون / اون پرستاره هم به خاطر پول پسر عمه ام اومد زنش شد نه چیر دیگه / ماشین بی ام و و .... رو کی ول میکنه تو این جامعه؟؟ / این رو گفتم که بگم فکر نکنید اوضاع دختر ها خرابه نخیرررر اوضاع پیر ها خراب به توان 1000 هستش / سنت که میره بالا کلا یه جور دیگه میبیننت چه پسر باشی چه دختر تر و خشک تو این جامعه با هم میسورن دوست من
منم متاسفم هم برای خودم و هم برای این کشور ولی چی میشه کرد ؟
جامعه اینه و اصلاح هم نمیشه مجبوریم یه روزی واقعیت جامعه رو قبول کنیم چه بخواییم چه نخواییم و اگه مقاومت کنیم در برابرش خوردمون میکنه که صدای خورد شدنمون تا اونسر دنیا میره /
من مقاومت کردم و خورد شدم
ویرایش توسط _TheOne_ : 14 مرداد 1400 در ساعت 20:08
نه!
جداً دلم نمیخواد "هر" چیزی برم امّا فکر میکنم خودم رو باختم.
پشتِ کنکور ماندن، فرسودهترم میکنه.
وقتی از افسردگی حرف میزنی، دقیقا میدونم از چی میگی.
افسردگی، آدم رو فلج میکنه و تویِ یک دورِ باطل نگه میداره.
رشتههایی که میتونم برم رو بررسی کردم، فقط به یک رشته علاقه دارم (اگرچه بعید میدونم در ایران ارزشی داشته باشه ) و اون هم زیست شناسی سلولی مولکولیه.
نمیدونم در ادامه چه اتفاقی میافته.
رشتههایی که میتونی بری رو بررسی کن و راجع بهشون تحقیق کن. شاید رشتهای نظرت رو جلب کرد.
و در آخر اگر میخوای پشتِ کنکور بمونی، باید موانعِ سالهای قبلت رو رفع کنی.
stars can't shine without darkness
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)