سلام
من خیلی گیج شدم
اگر تجربه کافی دارید لطفا کمکم کنید
به نظرتون امیرکبیر کامپیوتر برم یا تهران کامپیوتر؟
اینها واسم مهمه
*اپلای
*سطح تحصیلی
*خوابگاه و کیفیت زندگی
*جو دانشگاه که درسی باشه حتما
*و اعتبار
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من خیلی گیج شدم
اگر تجربه کافی دارید لطفا کمکم کنید
به نظرتون امیرکبیر کامپیوتر برم یا تهران کامپیوتر؟
اینها واسم مهمه
*اپلای
*سطح تحصیلی
*خوابگاه و کیفیت زندگی
*جو دانشگاه که درسی باشه حتما
*و اعتبار
ممنون میشم کمکم کنید
LEFT
4/19/2021
تهران !
این که سوال کردن نداره !
مهم ترین سرنوشت کنکور حق ترمیم نمرات معدل هست:
پویش ترمیم معدل و معدل برای کلیه رشته ها و نظام جدید و قدیم
همه عزیزان اعضا تشریف بیاورند (جز افراد فاز منفی و مریض)
به نطر من اگر نرم افزار و سخت افزار هرکدوم رو دوست داری بزن تهران.ولی اگر هوش مصنوعی رو در اینده میخوای دنبالش بری شنیدم توامیرکبیر وضعیتش بهتره.ولی در حالت کلیش هم دانشگاه تهران محیط بهتری داره.و ازلحاظ علمی هم هردودانشگاه عالی هستن.هرکدوم دربیای ضررنمیکنی.ولی نطرمن اینه اول تهران روبزن بعد امیرکبیر.
ممنونم از همگی آره میگن تهران بزن
ولی تصورات من این بود که شریف و امیرکبیر همیشه تاپ بودن
ممنونم ازتون
به نظر منم کامپ تهران بهتره از همه لحاظ تازه رنکینگ های جهانی هم اینو نشون میدن که تو کامپیوتر ساینس رنکش بهتره
اصلا سوای رنکش بنظرم فضا و جو خیلی خیلی بهتری داره بالاخره دانشگاه جامع هست و فقط فنی مهندسیا نیستن و اینجوری میتونی با افراد بیشتری خارج ازرشته خودت ارتباط بگیری دانشگاهای مهندسی خالی یکم خشکن
از لحاظ اپلای هم جفتش خوبه اینجوری نیست که مثلا امیرکیبر رنکیننگ جهانیش توی نظام کیو اس 100 تا بالاتر از تهرانه این overall هست و باید تو هر رشته نیگا کنی چون فرق داره و اینکه تهران یه خوابگاه داره به اسم کوی دانشگاه بهترین خوابگاه تهران همونه البته نمیدونم برا بچه های کارشناسی هست یا نه هم این که به مرکز شهر نزدیکه و کیفیتش هم عالیه. از لحاظ اعتبارم که عالیه و جوشم میگم خوبه از همه جا میان و اینکه حس بهتری داره تهران نسبت به امیرکبیر
!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
www.submovies.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)