سلام به همه کنکوریهای ارشد
با توجه به اینکه ایام نمایشگاه کتاب هست و خیلی از کنکوریای ارشد 94 دنبال تهیه منابع ارشد خودشون هستند و با در نظر گرفتن اینکه خودم پارسال کنکور ارشد دادمو با خیلی از این کتابا سر و کار داشتم , تصمیم گرفتم که منابع مهم این رشته رو براتون لیست کنم
منابعی رو که اینجا می نویسم همه تجربیات رتبه های خوب کشور هست و قصد تبلیغ هیچ موسسه و انتشارات خاصی رو ندارم و بهترینها در درس مورد نظر براتون معرفی میکنم )
باکس ریاضیات
» ریاضی 1 و 2 : مسعود آقاسی ( ریاضی یک و دو هر کدام دو جلد می باشد که جلد اول هر کدام مربوط به آموزش و توضیحات کامل و تست های برگزیده و متداول از ایام کهن تا سال 82 می باشد
جلد دوم تست های کنکور سراسری و آزاد از سال 82 تا 93 می باشد - پیشنهاد من این است که ابتدا در تابستان جلد اول ریاضی 1 و 2 را کامل بخوانید و بعد در پاییز و زمستان فقط تست های جلد دوم رو بزنید
روش استفاده از این دو جلد در سایت جناب آقاسی نیز به صورت کامل موجود می باشد .
اگر هم از جمله افرادی هستید که وقت ندارید , فقط جلد اول ریاضیات 1 و 2 رو بخوانید و همین هم کفایت میکند و کامل تمام تستهای مشابه رو پوشش میدهد
نکته مهم : تست های دهه هشتاد با دهه نود قابل قیاس نیست , هر چقدر جلوتر میرویم , سخت تر می شوند :yahoo (4): - کتاب جناب آقاسی یکی از زشت ترین ویراستها را دارند و بدون هیج کادر و شکل و ... ساده ساده می باشد که یخرده تو ذوق میزنه)
» ریاضی مهندسی : محمود کریمی یا معتقدی پارسه (یکی از بدقلق ترین درسهای ارشد می باشد - یکی از این دو کتابی رو معرفی کردم تهیه کنید - من خودم معتقدی پارسه را خوندم که واقعا مفصله و از نظر خودم خیلی خیلی زیاده و نتونستم باهاش ارتباط خوبی برقرار کنم ولی انصافا کتاب فوق العاده کاملیه که همه چیز ریز و درشت رو توش ,توضیح کامل داده .
هر کدومو که دوست داشتید تهیه کنید , ترجیحا کتاب جناب کریمی :yahoo (3): )
» معادلات دیفرانسیل : گاج ( عالی و خلاصه و کم حجم و کامل )
باکس سیالات
» ترمودینامیک : مدرسان شریف ( خودم دو جلدی راهیان ارشد رو خوندمو و بد نبود ولی پیشنهاد جمعی دوستان مدرسان شریف هست :yahoo (4): )
» سیالات : مدرسان شریف ( خودم تک جلدی راهیان ارشد مخصوص رشته مکانیک رو خوندم که خلاصه و مفید بود ولی میگن به پای مدرسان شریف نمیرسه :yahoo (4): )
» انتقال حرارت : راهیان ارشد یا مدرسان شریف یا پوران پژوهش یا پارسه ( هر کدوم از دوستان ما یه چیز گفتند و همه شون خوبند - من خودم راهیان ارشد رو خوندم و جالب بود )
باکس جامدات
» استاتیک : پوران پژوهش دکتر نائی ( خودم راهیان ارشد خوندمو و زیاد جالب نبود ولی با این حال جز اسونترین تست های این باکس محسوب می شود و با کمی دقت میتونید چندتاش رو به راحتی بزنید )
» مقاومت مصالح : پوران پژوهش دکتر نائی ( خودمم همین رو خوندمو به نظرم عالی بود )
» طراحی اجزا : مدرسان شریف ( این درس هم فرمولهای بسیار زیادی دارد و جز دروس بدقلق هست - خودم راهیان ارشد خوندم که اصلا جالب نبود)
باکس کنترل
» دینامیک : پوران پژوهش یا راهیان ارشد ( خودم راهیان خوندم و بد نبود )
» دینامیک ماشین : پوران پژوهش یا مدرسان شریف ( خودم راهیان داشتم و چون وقت نداشتم این درس رو حذف کردم , که الان به اشتباه خودم پی بردم :yahoo (4): با این حال راهیان ارشد زیاد جالب نبود )
» ارتعاشات : پوران پژوهش ( خودم راهیان ارشد داشتم که بازم خوب نبود )
» کنترل : جهش ( من هر دو کتاب آریاز و جهش رو داشتم و قابل قیاس نیستند , جهش یه سطح بالاتره و از نظر من خیلی بهتره )
اینم از کتابهای برگزیده ای که بهتون معرفی کردم و امیدوارم براتون مفید باشه
یکی از دوستان عزیزم که رتبه 85 ارشد مکانیک 92 رو آورده بود نیز این کتابا رو بهم معرفی کرد که در زیر با توضیحات و درصد خودشون میارم ( ولی نظر من همون کتابهایی ست که بالا معرفی کردم)
توضیجات از زبان دوستمون :
باکس زبان=صفر (بهترین کتاب پارسه)
باکس ریاضی=70% (بهترین کتاب پارسه)
باکس سیال=65% (بهترین کتاب راهیان ارشد آّبی رنگ)
باکس جامدات=45% (بهترین کتاب طراحی راهیان ارشد قرمز رنگ/استاتیک و مقاومت پوران پژوهش از دکتر نایی)
باکس دینامیک وکنترل=10%(کنترل آریاز برادرانی/دینامیک تمرینات آخر فصل کتاب مریام/ارتعاش و دینامیک ماشین پوران پژوهش آبی رنگ و راهیان ارشد قرمز رنگ)
بازم میگم اینا صرفا پیشنهاد است و کتابایی رو که تعداد زیادی از دوستان استفاده کردند و نتیجه گرفتند رو در بالا معرفی کردم
شاد و سلامت و موفق باشید![]()