.
ادبیات از شهریور یازدهم هر روز میخونم (یازدهم از عمومی فقط ادبیات میخوندم) روزی 10 تا تست قرابت 5 تا دستور 2 تا ارایه 2 تا املا میزنم و لغت هم روزای آخر تست میزنم
ادبیات هرچی میخونی نمیاد بالا تا زمان مدتی بگذره و با بیت های مختلف آشنا بشی
تا آزمون آخر یازدهم ادبیاتم زیر 40 بود بعد آزمون های تابستان اومد بالا
.
برای دقیق تر متوجه شدن یه نمونه کارنامه از آزمونایی که دادم رو رفتم پیدا کردم
توی این کارنامه ام ، شیمی رو خیلی پایین زدم = https://s4.uupload.ir/files/0_fq0u.png
چون شیمی توی اون آزمون سخت و وقت گیر و چالشی طرح شده بود
ولی دیگه درحدی که بلد بودم سوالا رو اسکن کردم و اونایی که بلد بودم رو جواب دادم و باقی زمان و انرژیم رو گذاشتم برای درس های دیگه تا توی تله ی سختی و نفس گیری شیمی نیوفتم
و همین باعث شد توی شهر رتبه اول آزمون بشم و توی کشوری هم رتبه سه رقمی (البته اون موقع حضوری بود و همچنین درکل رتبه ی آزمون ها ملاک چیزی نیستن فقط من باب مثال ذکر کردم که فردا روزی توی این موقعیت ها توی تله و جنگ روانی درس سخت و چالشیه آزمون نیوفتید و بخاطرش از پاسخ دهی به درسای دیگه بازنمونید)
ویرایش توسط Expired : 21 آبان 1400 در ساعت 14:19
دفترچه رو کانالا گذاشتن نگا انداختم
1- چرا قلمچی باز فرمون ادبیات رو داده به سبطی؟ مگه وسکری و کاظمی و منشاری تنها چه شون بود؟
2- چرا میخواد ریاضی رو همسنگ 1400 بکنه ولی در حد خیلی افتضاحی سوال میده، البته به نظر من 3 سوال اخری تابع خیلی شیک و خوب بودن
ولی در کل قلمچی امسال از پارسال مال ماها بهتر سوال میده ها احساس کردین؟ 2تا متن و سوالات خوب و...
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 52 مهمان)