سلام سوالی که دارم اینه که من دی ۹۹ از دانشگاه پیام نور انصراف دادم و به نامه بهم دادن ولی من نامه روپلیس بعلاوه ده (نظام وظیفه)نبردم میخواستم بدونم الان مشکلی پیش میاد گذاشتم دانشگاه قبول شدم ببرم لطفا کسی که میدونه جواب بده ممنون.
سلام سوالی که دارم اینه که من دی ۹۹ از دانشگاه پیام نور انصراف دادم و به نامه بهم دادن ولی من نامه روپلیس بعلاوه ده (نظام وظیفه)نبردم میخواستم بدونم الان مشکلی پیش میاد گذاشتم دانشگاه قبول شدم ببرم لطفا کسی که میدونه جواب بده ممنون.
سلام وقت بخیر!
خیر من فکر میکنم به مشکل برخورده باشین!
بعد از انصراف یا اخراج از دانشگاه نهایتا 1 سال فرصت دارین تا تکلیف خودتون رو مشخص کنید! یعنی تا دی1400
یا ثبت نام در دانشگاه جدید یا خدمت سربازی در غیر این صورت وارد غیبت میشین!
ولی بهترین کار این بود بعد از قبولی در دانشگاه جدید انصراف میدادین!
LEFT
4/19/2021
اون نامه رو فقط زمانی که قراره به دانشگاه جدید ثبت نام کنی یا دفترچه اعزام ب خدمت ارسال کنی به پلیس+10 ارایه خواهی کرد.
قانونا خود دانشگاه موظف هست به محض انصراف خودش نامه رو برای نظام وظیفه فکس کنه سپس بهت بده.
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
دوست عزیز
وقتی شما برای اولین بار در زندگی دی ۹۹ انصراف دادی یعنی ۱ سال زمان داری وضعیت خودت رو مشخص کنی (تا دی ۱۴۰۰ ) یعنی اینکه بری دانشگاه یا سربازی، پس شما وقتی کنکور ۱۴۰۰ رو میدی و مثلا اواخر شهریور یا مهر میری دانشگاه برای ثبت نام، اونجا کاغذ بازی میکنن و شما نامه ای که در دست داری ( از دانشگاه انصرافی گرفتی ) و نامه هایی ک دانشگاه میدع رو میبری پلیس+۱۰ و معافیت تحصیلی جدیدی برات صادر میکنن ( ۴ سال برای کارشناسی )
همین پس نگران نباش![]()
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)