X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 75
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

یا رب مباد نادان طراح شود!

کلید سوالات دیروز اومد تو سایت سنجش کلید زیست با کلید دبیران سایت کانون تفاوت زیادی داشت ریاضیش طبق گفته ی دبیران سوالات زیادی از چهارجوب کتاب درسی نظام چدید خارچ بودن شکلای زیست که از کتاب نیومده بود و رجوع کرده بود به منابع مرجع برای شیمی از کتابای مرجع انتهای کتاب درسی سوال مستقیم وتمرین اون کتابا داده بود و تنها چیزی مثله اینکه اهمیت نداشت توی درس ریاضی کتاب درسی بود و واقعا نحوه تفکر گزینشگر آزمون1400 درس ریاضی عجیب بود که با خودش چه فکری کرده تنها دلخوشی ما به این بود که کنکور استاندارده و باهاش طبقه فقیر ومتوسط میتونن پیشرفت کنن و یه کم تو زندگی نسبت به نسل های قبل پیشرفته تر زندگی کنن اما مثله این که اینم از بین رفت.

در انتها باید یه شعری از حافظ رجوع کنم شبیه سوال شعر حفظی ادبیات کنکور سوال شماره ی 7 که باید شعرا ی کتاب رو براش حفظ کرد!!!

در تنگنای حیرتم از نخوت متقلب
      !LOSE YOURSELF IN SCIENCE

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      بچه ها عزیز زیاد وارد حاشیه نشید از من میشنوید خودتون مراجعه کنین به سوالات کنکور یا این ویدیو هایی که حل
      سوالات رو انجام دادن رو نگاه کنید متوجه میشید زیاد اونطورا هم نیست
      فقط وارد جو منفی میشید
      https://www.kanoon.ir/Article/282795

https://biomaze.ir/news/237

تحلیل ویدیویی رو ببینید متوجه خواهید شد اصل خواندنه

نیاز به تسلط و خواندن هست کنکور نباید ناقص رفت سر جلسه کنکور
      مثل یک کلاغ چهل کلاغ نشه
      ممنون از استارتر تاپیک که خیلی تاپیک های خوبی داره
      ویرایش توسط RANGO : 15 تیر 1400 در ساعت 11:17 دلیل: نوشته بودم صد کلاغ ولی اصلش چهل کلاغه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کدوم سوال زیست از شکل خارج از کتاب بود؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza9001 نمایش پست ها
      کدوم سوال زیست از شکل خارج از کتاب بود؟
      دستگاه گوارش ملخ

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saturn8 نمایش پست ها
      دستگاه گوارش ملخ
      دقیقا شکل کتاب بود و فقط ساده‌سازی شده بود‌. شکل خارج از کتاب یعنی مثلا بیاد مقطع عرضی کبد رو برش بزنه بذاره بعد یه تیکشو علامت بزنه بگه این چیه! یعنی اون وسط معلوم نیست کدوم لوله مالپیگیه کدوم راست روده و ...؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      دقیقا شکل کتاب بود و فقط ساده‌سازی شده بود‌. شکل خارج از کتاب یعنی مثلا بیاد مقطع عرضی کبد رو برش بزنه بذاره بعد یه تیکشو علامت بزنه بگه این چیه! یعنی اون وسط معلوم نیست کدوم لوله مالپیگیه کدوم راست روده و ...؟
      دوست عزیز من خودم این سوال رو درست زدم ولی کنکور همیشه از شکل کتاب سوال می اورد این باعث میشه از این به بعد بچه ها درگیر منابع المپیادی بشن و... عواقب خوبی نداره

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کلید سوالات دیروز اومد تو سایت سنجش کلید زیست با کلید دبیران سایت کانون تفاوت زیادی داشت ریاضیش طبق گفته ی دبیران سوالات زیادی از چهارجوب کتاب درسی نظام چدید خارچ بودن شکلای زیست که از کتاب نیومده بود و رجوع کرده بود به منابع مرجع برای شیمی از کتابای مرجع انتهای کتاب درسی سوال مستقیم وتمرین اون کتابا داده بود و تنها چیزی مثله اینکه اهمیت نداشت توی درس ریاضی کتاب درسی بود و واقعا نحوه تفکر گزینشگر آزمون1400 درس ریاضی عجیب بود که با خودش چه فکری کرده تنها دلخوشی ما به این بود که کنکور استاندارده و باهاش طبقه فقیر ومتوسط میتونن پیشرفت کنن و یه کم تو زندگی نسبت به نسل های قبل پیشرفته تر زندگی کنن اما مثله این که اینم از بین رفت.

در انتها باید یه شعری از حافظ رجوع کنم شبیه سوال شعر حفظی ادبیات کنکور سوال شماره ی 7 که باید شعرا ی کتاب رو براش حفظ کرد!!!

در تنگنای حیرتم از نخوت متقلب
      کلید اشکان هاشمی فقط تو سوال 163 با کلید سنجش فرق میکرد باقیش رو لامصب درست زده بود
      به گفته کسانی هم که سه سال زیست رو نسل جدید نشر الگو خونده بودن +موج آزمون برای زیست نزدیکی سبک سوالات این کتابها به سوالات زیست 1400 کنکور وحشتناک بود
      بنده صحت جمله اولم رو تایید میکنم ولی صحت جمله دوم رو واگذار میکنم به خودتون
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی
      ویرایش توسط _TheOne_ : 15 تیر 1400 در ساعت 08:28

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rainbow1 نمایش پست ها
      آره خیلی شبیه کتابها و موجش بود
      شما مگه خوندی / تبلیغ میکنی الان ؟؟!
      گر نبارم تو کجا دریایی
      ابر بارنده تو هم از مایی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز من خودم این سوال رو درست زدم ولی کنکور همیشه از شکل کتاب سوال می اورد این باعث میشه از این به بعد بچه ها درگیر منابع المپیادی بشن و... عواقب خوبی نداره
      چه ربطی به المپیاد داره؟ بشینن درست به شکل کتابشون نگاه کنن. شکل‌ها رو بفهمن نه اینکه حفظ کنن! هیچ کتاب مرجعی اون شکل مسخره‌ رو نمیذاره برای دستگاه گوارش ملخ! فکر کنم اون شکل متعلق به کتاب دهم چاپ جدید بوده باشه!
      بعد مگه کتاب‌های تکست با کسی شوخی دارن که همینطوری برداری سال کنکورت بخونی؟ یه کمپبل که کتاب مقدماتی و پایه محسوب میشه ۱۵۰۰ صفحه‌ست! هر صفحه هم حداقل دو سه برابر یه صفحه‌ی کتاب زیست ما مطلب و نکته داره! بچه‌ها اگه بخوان هم نمیتونن بخونن! هم کنکور ۹۸ هم ۹۹ و هم امسال سوالات خارج از کتاب داشتن. (با تعداد متفاوت) کنکورهای آینده هم قطعا خواهند داشت. یه آزمون قلمچی یا ماز یا سنجش اگه بذاری جلوت چندتا از سوالاش گزینه‌ی خارج از کتاب دارن. ماهیت آزمون زیست همینه! و همینطور هم خواهد بود!
      ولی متاسفانه امسال یه عده مدرس کنکور پیدا شدن شروع کردن به موج سواری که واویلا سنجش تو چه کردی. ننگ بر تو. برید وزارت علوم رو به آتش بکشید سوال زیست فلان و ‌‌‌.‌‌‌..! اینا یه عده واقعا دل‌سوزن و هرسال هم مشکلات کنکور رو متذکر شدن و بعدش دیگه جنجال نکردن ولی یه عده‌ی دیگه برای محبوبیت یا بخاطر اینکه کلید خودشون صد نشده از استرس بچه‌ها سواستفاده میکنن. وگرنه امسال نسبت به سال‌های قبل واقعا اتفاق آنچنان عجیب و غیرمعمولی نیفتاده که اینطور شلوغش کنیم. کنکور مثل خیلی چیزهای دیگه تو این مملکت معیوبه و اصلاح هم نمیشه.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

گر نبارم تو کجا دریایی
      ابر بارنده تو هم از مایی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همیشه تو کنکورازاین اشتباه های مثلا سهوی هستش:///امسالم سوال35 عربی شاهکار بود:/فقط میتونیم بگیم واسه همه همین بوده:/

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      چه ربطی به المپیاد داره؟ بشینن درست به شکل کتابشون نگاه کنن. شکل‌ها رو بفهمن نه اینکه حفظ کنن! هیچ کتاب مرجعی اون شکل مسخره‌ رو نمیذاره برای دستگاه گوارش ملخ! فکر کنم اون شکل متعلق به کتاب دهم چاپ جدید بوده باشه!
      بعد مگه کتاب‌های تکست با کسی شوخی دارن که همینطوری برداری سال کنکورت بخونی؟ یه کمپبل که کتاب مقدماتی و پایه محسوب میشه ۱۵۰۰ صفحه‌ست! هر صفحه هم حداقل دو سه برابر یه صفحه‌ی کتاب زیست ما مطلب و نکته داره! بچه‌ها اگه بخوان هم نمیتونن بخونن! هم کنکور ۹۸ هم ۹۹ و هم امسال سوالات خارج از کتاب داشتن. (با تعداد متفاوت) کنکورهای آینده هم قطعا خواهند داشت. یه آزمون قلمچی یا ماز یا سنجش اگه بذاری جلوت چندتا از سوالاش گزینه‌ی خارج از کتاب دارن. ماهیت آزمون زیست همینه! و همینطور هم خواهد بود!
      ولی متاسفانه امسال یه عده مدرس کنکور پیدا شدن شروع کردن به موج سواری که واویلا سنجش تو چه کردی. ننگ بر تو. برید وزارت علوم رو به آتش بکشید سوال زیست فلان و ‌‌‌.‌‌‌..! اینا یه عده واقعا دل‌سوزن و هرسال هم مشکلات کنکور رو متذکر شدن و بعدش دیگه جنجال نکردن ولی یه عده‌ی دیگه برای محبوبیت یا بخاطر اینکه کلید خودشون صد نشده از استرس بچه‌ها سواستفاده میکنن. وگرنه امسال نسبت به سال‌های قبل واقعا اتفاق آنچنان عجیب و غیرمعمولی نیفتاده که اینطور شلوغش کنیم. کنکور مثل خیلی چیزهای دیگه تو این مملکت معیوبه و اصلاح هم نمیشه.
      شما از طرز حرف زدنتون میشه فهمید برا زیر ۵۰۰ کشوری حمله کردید تا کارنامه ها بیاد شمارو به خدا میسپارم
      i`m taxic

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها

یوسف یه لحظه پیام خصوصی رو باز میکنی

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      کلید اشکان هاشمی فقط تو سوال 163 با کلید سنجش فرق میکرد باقیش رو لامصب درست زده بود
      به گفته کسانی هم که سه سال زیست رو نسل جدید نشر الگو خونده بودن +موج آزمون برای زیست نزدیکی سبک سوالات این کتابها به سوالات زیست 1400 کنکور وحشتناک بود
      بنده صحت جمله اولم رو تایید میکنم ولی صحت جمله دوم رو واگذار میکنم به خودتون
      عجب

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اتفاقا اصلا نادان نیستن، اگه این سوالای مزخرف و نیارن و استرس و فشار روحی و روانی به کنکوریا وارد نکنن، پس چجوری کتاباشونو بفروشن؟
      لطفا ریپ نگیرید! ذهنمان حوصله بحث ندارد.

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن