نوشته اصلی توسط
AMIRREZA_RAHMANI
سلام
بازم میخوام براتون بنویسم، سعی میکنم تجربیاتم از دوران کنکور، درس و مشق و دانشگاه براتون بگم تا شاید مفید واقع بشه،برام مهم نیست کنکور اولی هستی یا چند ساله پشت کنکور هستی، فقط اینو یادت باشه تو برای خیلیا مفید هستید، تو برای خیلی ها با ارزش هستی، تو برای خیلی ها تاج سری، حالا کی ؟
تو اگه نباشی انتشارات مختلف و متنوع که الان هر دبیری رو میبینی تا سرکلاس ۲ تا دانش آموز بهش گفت ، استاد! سریع رفت یه کتاب نوشت، ببینید عزیزان، نوشتن یک کتاب و نشر آن به چندین تیراژ، یک معنا بیشتر ندارد و آن، سود است ! اگر یک سایت قوی و خوشگل میبینی، اگر یک بنر تبلیغاتی بزرگ در گرانترین خیابان ضهر میبینی، اگر تیزرهای به کیفیت انیمیشن شیر شاه در تلویزیون میبینی، این ها همه سود ! خیلی ممنون که پول های هنگفت برای خرید کتاب های قطور به انتشارات مختلف میدید ! خیلی ممنون که باعث قطعی چندین هزار درخت های جنگلی برای تولید کتاب هستید ! مافیای چاپ و واردات کاغذ و همین مافیای کنکور که در کشور ما صرفا برای کتب آموزشی، هزار هزار میلیارد تومان سرمایه کاذب کشور را به گردش میآورند تا فقط ضرر شامل حال شما شود. ممنون !
اگر تو نباشی، کی آزمون های آزمایشی ثبت نام کنه؟ آزمون هایی که هر ماه یا هر ۲ هفته از شما گرفته میشه تا فقط و فقط با یک مقایسه کاذب و دروغ و توهمی آن هم با سوالات تماما غیر استاندارد و شاید سخت و خارج از اصول که صرفا بخاطر هرچه بهتر آماده کردن شماست درحالی که فقط به سخت تر شدن و بد قلق شدن کنکور کمک میکنند، هیچ فایده دیگری ندارند، تماما مقصر ما هستیم، چون راه دیگه ای نخواستند داشته باشیم، چون نمیخواهند خودمان راهمان را داشته باشیم، ما محکومیم به خرید کتاب، خرید آزمون، خرید معلمی که برای تشکیل کلاسش باید چندین میلیون تومان پول داد، دیگر مهم نیست آیا کسی دیگر وجود دارد که بتواند از این امکان استفاده کند؟خب طبیعتا مهم نیست، چون زندگی بر محور خود میچرخد، خودمان سیر شویم، بیخیال بقیه !
سالانه چندین هزار کاغذ برای آزمون های بیکیفیت تلف میشود، موسساتی که با فروش کلید پاسخ قبل آزمون همچنان سود میکنند تا یک شوق و کیف فیک براتون فراهم آورند تا بصورت کاذب و پلاستیکی نزد خونوادتون سینه سپر کنید و از آینده پوچ در پیش رو دفاع کنید، تو مگه پلاستیکی بود ؟!
چقدر خوب، در میان بازنده ها تو بردی، برات بنر چاپ میکنند، برات استوری تشکر اونم از سر خودشیرینی در فضای مجازی میذارن، برات گوسفند زمین میزنندو مرغی سر میبرن، برات پاداشی تعیین میکنند و ... یاد این شعر افتادم،
پر پروانه شکستن نه نشان هنر است تو اگر پر شکنی شه پر شاهین شکن
دانشگاه دولتی قبول شدی؟ (منظور خودمم هستم) واقعا به چه قیمتی؟ چقدر عمر پاش گذاشتی؟ یادت باشه شما برای هر کنکور ۱ سال وقت نمیذارید، ۱۲ سال عمر میذارید، نمیگم وقت، میگم عمر ! عمر زندگانی و جوانی ! من دانشگاه دولتی درس بخونم آیا واقعا من لایق این جایگاهم؟ آیا امکان دارد حق کسی دیگر را گرفته باشم؟ آیا همین دانشگاه که با ذوق فیک دارم میگویم دولتی، ایا لایق من است؟ یا من فراتر از آنم؟ همین بود؟ این همه خودمان را شرحه شرحه کردیم همین؟
حال فکر کردی دانشجو شوی دنیارا فتح میکنی؟
از دانشگاه بگم، یک ماهی از تنگ کوچک وقتی به تنگ بزرگی میبرید، احساس آزادی میکند! در دانشگاه شما کارگران اساتید هستید! شما باید برایشان کارکنید، برایشان دولا سه لا شوید، آیا این باید ها همیشگیست؟ شما برای علم تلاش نمیکنید، شما برای راضی نگه داشتن استاد، کسب نمره صرفا برای قبولی در درس و مشروط نشدن تلاش میکنید، استاد از داشتن شماها سود میبرد، هم مالی ( رسیدن به هیئت علمی و حقوق نجومی ) و معنوی ( شما برایشان کار میکنید و مقاله مینویسید تا آن ها پا بر کمر شما بگذارند و صعود کنند ) ، دغدغه پسران شد سربازی و پیچوندن سربازی با دانشگاه و دختران شاید یافتن همسر رویایی در دانشگاه !
میخوای پشت کنکور بمونی؟ ممنون که دیگران رو ثروتمند و صاحب خانه و خودروهای لوکس و حساب بانکی های عظیم میکنی ! ممنون !
صحب درمورد مشاوران کنکور، موسسات دیویدی فروش، تلویزیون،اموزش و پرورش و سنجش و ... بماند !
مرسی به حرفام گوش کردید
جمله آخر، خودت باش حتی شده مزخرف
نه درس به کار آید و نه علم ریاضی
نه قاعده مشق و نه مستقبل و ماضی
نه هندسه و رسم و مساحات اراضی
خواهی که شوی مجتهد و حاجی و قاضی
رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز
صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است
در مدرسه یک عمر بمانی همه هیچ است
خود را به حقیقت برسانی همه هیچ است
جز مسخرگی هر چه بدانی همه هیچ است
رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز