سلام
امروز آخرین روز کنکور امساله و با توجه به اطرافیانم و اینکه خودم قبلا از این سایت استفاده میکردم تصمیم گرفتم چند کلمه ای باهاتون حرف بزنم
این حرف رو زیاد شنیدین که میگن کنکور همه چیز نیست، من خودم تو سن کنکور بودم تصورم این بود که کنکور اتفاقا همه چیز هست. جاییه که آینده من مشخص میشه. قراره خودم رو توی روپوش یک پزشک ببینم.
نزدیک ۱۳ سال از کنکورم میگذره، خیلی از دوستان من پزشک شدن، دندانپزشک شدن، دارو ساز شدن، مهندس شدن
ولی توی خیلی هاشون تصوراتشون با اونچیزی که واردش شدن متفاوت شد، من دوست پزشکی دارم که داره طراحی وب انجام میده و در آمدش بسیار بالاست و کلا پزشکی رو رها کرده
من مهندس عمرانی رو می شناسم که باریستا شده و بسیار هم راضیه
دوستی رو دارم که رشته ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه آزاد، رشته ای که با پاسخنامه سفید هم میشد قبولش شد درس خوند ولی در نهایت وارد تشریفات عروسی شد و تو جمع ما درآمدش از دوست دندان پزشکم هم بیشتره!
اینا رو نگفتم که بگم اونایی که درس خوندن موفق نبودن نه! اتفاقا کسایی که تو رشته های خودشون هم هستن وضعیت بدی ندارن
صحبتم اینه شما لزوما با وارد دانشگاه شدن به درآمد آنچنانی ممکنه نرسید، از نظر در آمد یک نجار، یک آشپز، یک طراح سایت و .... می تونه خیلی بیشتر از یک مهندس یا پزشک در آمد داشته باشن
عریزان این زندگی شماست، شما قراره یک عمر با رشته تحصیلی و کاریتون زندگی کنید
پدر و مادر شما، اطرافیان شما صرفا با گفتن دکتر مهندس دنبال رفع نیاز خودشون هستن این شما هستین که باید انتخاب کنید چون زندگی شماست و شما خودتون تصمیم گیر آینده و زندگیتون هستین
اهدافتون رو یک دور مرور کنید، برای خودتون یک راه دوم همیشه داشته باشید
اگر قراره درس بخونید و نسبت به راهتون مطمئن هستین، تردید نکنین این قدر پی گیر باشین تا رشته مورد علاقتون قبول شین در فقط با چشم باز برید سمتش
داشته ها و پتانسیل هاتون رو بشناسید!
دوستی دارم که مهندسی متالورژی رو زد و خانواده اش باغدار بودن، در نهایت هم برگشت سراغ همون کار باغداری، آیا این فرد اگر مهندس کشاورزی بود موفق تر نبود؟
دغدغه های هر کس برای خودش بزرگه، روزی می رسه که با خودتون میگین چه قدر بیخود حرص و جوش داشتم ؛)
شاد باشید و از زندگیتون لذت ببرید
حرف ها قطعا تکراری بود ولی دوست داشتم به سهم خودم باری رو از ذوی دوشتون بردارم
یادتون باشه کنکور همه چیز نیست
.gif)