خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 101
    1. Top | #76
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      سلام شما رو نقل میگیرم تا حرف بزنم و لی مخاطب حرفهام شما نیستید.
      والا ما هم همینطور میگیم بشه ولی فعلا که برعکسش اتفاق افتاده یعنی بودن کسایی که عاشق یه رشته ای بودن و رفتن دیدن هیچ چیزی نشدن و برگشتن الان دارن به بقیه میگن علاقه رو بریز دور برو پزشکی و .... که من بد بخت فکر میکردم از علاقه و عشق به رشته برم سمتش موفق میشم وعالیه و .... و اگه برم سمت علاقه ام خوشحال میشم و ... ولی الآن حتی میبینم حتی از اینکه به این رشته علاقه دارم حالم به هم میخوره و اصلا برام مهم نیست /
      این تصور واهی که ارزش زندگی یه چیز دیگه اس و علاقه شرط اول و اخره و .... مال کسی هست که یا تامین تامین هست و صرفا خلائ زندگیش علاقه اش به یه زمینه و شغل و رشته خاص هست که میخواد اون رو پر کنه چون دیگه نیاز دیگری نداره / و یا مال اونایی هستش که جامعه رو نشناختن هنوز که باید بشناسن و آگاه بشن / یا مال اونایی هستش که دیگه هیچ جوره نمی خوان آگاه بشن /
      مزخرف ترین و احماقانه ترین حرفی که شنیدم تو کل عمرم این بود : ببینید کدوم شغل رو میخوایید حتی بدون گرفتن پول انجام بدین برید سمت همون رشته و شغل
      در حالی که یه ادم عاقل و به بلوغ رسیده میفهمه زندگی خرج داره / خودش خرج داره /در اینده تشکیل خانواده خواهد داد و برای همیشه تا اخر عمرش این روحیه و سن و موقعیت رو نخواهد داشت / خانواده ازش توقع خواهند داشت تامینشون کنی و .... پس هیچوقت خودش رو تو این منجلاب حرفهای غلط که نتیجه کژفهمی بازتابی جامعه است نمیکنه /
      این بحث رو هم بچه ها الان داغن نمیفهمن و تا اۀان هی چی خواستن تامین بوده براشون یه ذره سنشون بالا بره و وارد جامعه بشن برن سربازی و با بقیه کل کل کنن وارد بازار بشن و تو بازار و خیابون و دو دو تا چهارتا کنن با مردم میفهمن که وضعیت چی به چیه و از چه قراره

یه چیزی رو هم بگم بحثم رو تمومش کنم و برم
      تمام این بحث ها و .... فقط و فقط وفقط در حیطه سه تا رشته است و بس پزشکی -دندانپزشکی -داروسازی یعنی تمام اینایی که میگن برید سمت علاقه و از اینجور چیزا 99 درصدشون تو این رشته ها بحث میکنن و از اون 99 درصد هم 98 درصدشون یه زمانی کشته مرده این رشته ها بودن و دستشون بهش نرسیده الآن شدن منتقد شرایط موجود
      شما کافیه در حیطه رشته های مهندسی برید تاپیکاش رو ببینید. یعنی برید ببینید کسی که بین مهندسی کامپیوتر مونده و مکانیک بچه ها چه پیشنهادی بهش دادن همین افراد چه پیشنهادهایی دادن / برید ببینید آیا یک نفر بوده که بگه کامپیوتر دروسش ایناست ببین بهشون علاقه داری و یا مکانیک ایناست و موقعین شغلیش ایناست ببین علاقه داری و یا چرا این دوتا رو میخوای بری اینهمه مهندسی و .... ؟؟ خیرررررررررررر همشون بلا استثنا گفتن کامپیوتر چرا؟؟؟؟؟؟ یعنی اینهمه کشته و مرده مهندسی کامپیوتر داریم تو این مملکت؟؟؟که اتفاقا بیشترین امار بیکاران مهندسی هم تو کشور مربوط به این رشته مهندسی هست؟؟؟؟ بخدا خود امریکا با وجود شرکتهایی مثل مایکروسافت و گوگل و اپل و امازون و ..... اینقدر مهندس کامپیوتر تولید نمیکنه که ایران داره میکنه علی الخصوص تو این چند سال که دیگه 100 نفر اول کلا میرن کامپیوتر شریف و رو میزنن / یا نه اول که همه میرفتن برق میزدن چرا هیچکس ککش نمیگزید؟؟؟ایران که حتی توانایی تولید یه ترانزیستور نداره اینقدر داره مهندسی کامپیوتر مییگیره عقل سالم میگه که تا چند سال دیگه که این ورودی ها فارغ التحصیل بشن بیشتر از تعداد پرندگان هر شهر ما مهندس کامپیوتر خواهیم داشت و هیچ ترمزی هم نیست جلودارش بشه و دارن این رشته و آینده کاریش رو نابود میکنن با این کار ولی هیچ بنی بشری نیست بگه نرید کامپیوتر بابا به خدا مال اگه در دانشگاه های مهندسی رو تخته کنیم تا سه سال هم ورودی مهندسی نگیریم باز هم نیاز کشور به مهندس تامین هست پس چرا با این بدبختی بازمیگید برو کامپیوتر ؟؟؟ چرا نمیگید بر سمت علاقه ات؟؟ میدونی چرا؟؟ چون اولا قبولی مهندسی که اب خوردن شده و دغدغه مردم نیست پس میمونه پول و بازار کار و اینده و ... دنیا میره سمت کامپیوتر موقعیت اپلای فوق العاده پولش هم قابل قبول پس چی بهتر از این یا علی مدد با کله میریم تو مهندسی کامپیوتر

چقدر از این تجربی ها وقتی دیدن از تجربی به پزشکی و دندون و .... نمیرسن اومدن سمت ریاضی و کنکور ریاضی و قبولی رشته کامپیوتر و مهاجرت؟؟؟ تو همین انجمن تاپیکش رو زدن که از تجربی میشه رفت از طریق سوابق مهندسی کامپیوتر خوند؟؟ همه هم راهنماییش کردن و گفتن اره و بهترین کار رو داری میکنی و تشویقش کردن در حالی که منی که در حیطه برنامه نویسی و کامپیوتر کار کردم میدونم طرف داره با کله شیرجه میزنه داخل مشکلات و بدبختی و خودش هم خبر نداره/اگر هم بخواد اپلای کنه باز هم از شرایط رفتن خبر نداره و لمسش تکرده و نمیدونه زندگی در کشور دیگه با قوانین جدید وافراد جدید و فرهنگ جدید.... یعنی چی / طرف از شهر خودش میره بیرون چند ماه طول مکشه وقف پیدا کنی بعد میخواد یهو وارد یه دنیای دیگه بشه و فکر هم میکنه آسونه
      همه هم علاقه و عشقشون شده کامپیوتر یه نفر نیست انتقاد کنه به این قضیه ولی شب تا صبحمون رو در اعتراض افرادی که به پزشکی و دندون معترض هستن سپری میکنیم /
      یا مقایسه مهندسی برق و هوا و فضا / یه نفر نیست بگه برو سمت علاقه ات بی برو برگرد همه میگن برق چرا؟؟؟ چون هوا و فضا نمیتونی اپلای کنی و تحریم هست ایران / چون تو ایران فقط باید بری سپاه ئ ارتش / چون تو ایران اصلا خود اشتغالی نداره و .... و شانس اینکه بیکار بمونی خیلی خیلی زیاده ولی برق موقعیت با اینکه خفنی نداره ولی باز از هوا و فضا بهتره اپلای کردنش راحت تره و ..... خوب لامصبا یه بار هم بگید هر چی علاقه داری برو دیگه چرا اونجا بحث علاقه پیش نمیاد؟؟؟ معلومه چون در دسترس همه است میتونی دستت رو بندازی و از ویترین برداریش همینجوری ریخته پس غمت نباشه در مورد قبولی حالا بریم سمت پول و ببینیم کدوم یکی بازار بهتری و .... علاقه کیلو چند ؟؟؟
      ولی پزشکی و دندون و دارو رو به هرکسی نمیدن و همین تبدیل میشه به عقده برای یه عده و علاقه رو میکنن چوپ میکنن تو ما تحت ادم

دستتون خیلی وقته رو شده حداقل برای من خودتون رو خسته نکنید / همین و بس
      من هم زمانی فکر میکردم شرایط یه جور دیگه است و تو همین انجمن پزشکی و دندون و منتقد اینهمه کنکوردادن تجربی بودم ولی الان خودم در همین مسیرم
      واقعا یکی از درست ترین نظراتی بود که خونده بودم
      فرقی نداره رشته تجربی باشه یا انسانی و یا ریاضی , اگه رشته تون باید تامین کننده مالی آیندتون باشه , علاقه و این حرفای کلیشه ای رو بذارین کنار . اینجا اروپا و آمریکا نیست از علاقه بشه پول در آورد
      یه رشته ای برین که از آیندتون مطمئن باشین در کنارش علاقه تون رو ادامه بدین

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
      واقعا یکی از درست ترین نظراتی بود که خونده بودم
      فرقی نداره رشته تجربی باشه یا انسانی و یا ریاضی , اگه رشته تون باید تامین کننده مالی آیندتون باشه , علاقه و این حرفای کلیشه ای رو بذارین کنار . اینجا اروپا و آمریکا نیست از علاقه بشه پول در آورد
      یه رشته ای برین که از آیندتون مطمئن باشین در کنارش علاقه تون رو ادامه بدین
      توی همه دنیا همینه ، یه سرچ بزنید توی تد تاک چقدر کارشناس ها ازین میگن که از لحاظ آماری دنبال کردن علاقه صرف منجر به شکست میشه. این که خیلی ها تبلیغ میکنن علاقه علاقه به همون اندازه که بدون هیچ علاقه ای خانواده ها یه نفر رو به زور میفرستن یه رشته ای خطرناکه. علاقه سهم خودش رو داره اما اگر ملاک صرف علاقه باشه و درامد و سطح اجتماعی و فضای کاری آینده در نظر گرفته نشه حتما سر آدم به سنگ میخوره....

3. Top | #78
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نام خدا
      @miladsa68
      دوست عزیز، چنین حرف های رو که شما زدید فقط اهلش و عاقلش میتونه درک کنه !
      دریغ از یه تشکر ساده ، چارتا کمله در فضای مجازی ، که دوست عزیز آقا میلاد مچکریم که تجربه خودتون رو در اختیار ما قرار دادید.
      بعضی ها واقعا نمی فهمند...
      پس این تجربه و سوختن با ارزش ترین دارایتون، عمرتون رو رایگان در اختیار افراد قرار میدید، اگر مثل این بار اومدید و رایگان به اشتراک گذاشتید، از یه سری سبک مغز تازه به دوران رسیده که مدام سعی در نقد و بررسی عقده وار هستند دلگیر نشید، بدهکار شدید !

وقتی به دیگران میخواهید راه درست رو نشون بدید و آروم باهاشون حرف میزنید عده ای وحشی میشن و فکر می کنند با تیب خرد و دانش ورزی که دارند فکر موهومی دارند که دارای کمالات خود ساخته ای با جهان بینی عمیق و دقیق هستند ...!

مثل این میمونه همون عاشق های که بهشون اگر بگی مشاوره بدی هزارتا دلیل و منطق و برهان بیاری که این کیس بدردت نمی خوره باز میگن : نه ! میدونی ما یه جور دیگه ایم، اون یه چیز دیگه است، و ما همدیگه رو می شناسیم .... اگر براشون مثال بیاری میگن، نه خوب اونهای که توی مثال شما هستند ایراد دارند ....بهونه ها و حرف های بنی اسرائیلی این جور افراد تمامیت نداره.

حالا من یه چندتا تجربه و در حقیقت نصیحت برات دارم:
      کاری که دیگران خودشون می تونند انجام بدن تو هرگز براشون انجام نده.
      کاری که خودت میتونی برای خودت انجام بدی هرگز از دیگران نخواه که برات انجام بدن.
      ویرایش توسط MYDR : 18 تیر 1400 در ساعت 14:02

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MYDR نمایش پست ها
      به نام خدا
      @miladsa68
      دوست عزیز، چنین حرف های رو که شما زدید فقط اهلش و عاقلش میتونه درک کنه !
      دریغ از یه تشکر ساده ، چارتا کمله در فضای مجازی ، که دوست عزیز آقا میلاد مچکریم که تجربه خودتون رو در اختیار ما قرار دادید.
      بعضی ها واقعا نمی فهمند...
      پس این تجربه و سوختن با ارزش ترین دارایتون، عمرتون رو رایگان در اختیار افراد قرار میدید، اگر مثل این بار اومدید و رایگان به اشتراک گذاشتید، از یه سری سبک مغز تازه به دوران رسیده که مدام سعی در نقد و بررسی عقده وار هستند دلگیر نشید، بدهکار شدید !

وقتی به دیگران میخواهید راه درست رو نشون بدید و آروم باهاشون حرف میزنید عده ای وحشی میشن و فکر می کنند با تیب خرد و دانش ورزی که دارند فکر موهومی دارند که دارای کمالات خود ساخته ای با جهان بینی عمیق و دقیق هستند ...!

مثل این میمونه همون عاشق های که بهشون اگر بگی مشاوره بدی هزارتا دلیل و منطق و برهان بیاری که این کیس بدردت نمی خوره باز میگن : نه ! میدونی ما یه جور دیگه ایم، اون یه چیز دیگه است، و ما همدیگه رو می شناسیم .... اگر براشون مثال بیاری میگن، نه خوب اونهای که توی مثال شما هستند ایراد دارند ....بهونه ها و حرف های بنی اسرائیلی این جور افراد تمامیت نداره.

حالا من یه چندتا تجربه و در حقیقت نصیحت برات دارم:
      کاری که دیگران خودشون می تونند انجام بدن تو هرگز براشون انجام نده.
      کاری که خودت میتونی برای خودت انجام بدی هرگز از دیگران نخواه که برات انجام بدن.
      سلام دوست عزیز که از استارتر تاپیک حمایت کردی ، خوب کاری کردی نظرت رو گفتی ما هم نگفتیم کسی اینجا حرف نزنه که ، استارتر یه موضوعی رو مطرح کرده بنده مخالفم حالا به هر علت من میام نظر مخالفم رو میدم یکی هم مثل شما موافقه میاد نظر موافقش رو میده و بازدید کنندگان عزیز هم برداشت خودشون رو میکنن و شاید این تاپیک براشون مفید واقع بشه. من به عنوان مخالف نظر استارتر نیومدم بگم حرف نزن! یا شما نمیفهمی من میفهمم! ما سکوت کردیم تا جایی که استارتر همه رو بست به رگبار و گفت شما شغلتون پشت کنکوریه و کار دیگه ندارید انجام بدید و موارد این چنینی رو مطرح کرد که به وضوح افترا و بدون سند و پشتوانه هست این حرف ها. لذا طوری وانمود نکنید که موافقین اینجا رعایت ادب و احترام کردن و مخالفین این بحث احترام رو شکستن.

{وقتی به دیگران میخواهید راه درست رو نشون بدید و آروم باهاشون حرف میزنید عده ای وحشی میشن و فکر می کنند با تیب خرد و دانش ورزی که دارند فکر موهومی دارند که دارای کمالات خود ساخته ای با جهان بینی عمیق و دقیق هستند ...!}
      وحشی؟ موهوم؟ توهم جهان بینی عمیق؟
      واقعا؟
      دوست عزیز شما برو خودت رو توی آینه نگاه کن و دوباره این حرفارو تکرار کن ، این دفعه وجدانت رو قاضی کن ، شاید تحولی درت اتفاق افتاد. Godbless

5. Top | #80
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      حرف هات کاملا درسته اما متاسفانه شرایط جامعه ما جوری شده که به چیزایی که گفتی به چشم کلیشه و فرار از درس نگاه میکنن یه سریا !!!شاید واقعا هم گاهی اینطور باشه ، یه سریا اینارو بهونه کنن واسه فرار از درس خوندن . اما هیچوقت نباید اصل موضوع رو فراموش کنیم ، اینکه نه کنکور و نه درس خوندن همه چیز نیست ، اما توی شرایط امروز جامعه یکی از بهترین راه ها واسه بستن بار از نظر مادی و معنویه

6. Top | #81
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      باز هم حرف های کلیشه ای که بزرگتر ها بهع کوچکتر ها میکنن شروع شد / نسخه پیچی مشروع با چاشنی دوستان و مدرک سن بیشتر و در نتیجه تجربه بهتر
      چقدر از این حرفها بدم میاد من چقدر بدم میاد یعنی
      کنکور همه چیز نیست و همه چیز هم نمیتونه باشه ولی تعیین کننده خیلی چیزا میتونه باشه اگر با شناخت درست در مسیر کنکور قدم برداشته بشه
      این چیزایی که شما گفتید که تناقضات بود همش اولا دلیلی نمیشه در مورد همه صدق کنه دوما این تناقضات سیستم و دانشگاه رو زیر سوال نمیبره بلکه شناخت غلط و انتخاب غلط افراد رو گوشزد میکنه نه غلط بودن سیستم سوما اینکه بحث درامد و پول رو با دانشگاه مقایسه کنید یه کار احمقانه ای شما میتونی حتی درس نخونی بری کارگری و پول دربیاری میتوی بری سیگار بفروشی پول دربیاری اتفاقا درامد خوبی هم داره تحصیلات چه ربطی به پول داره؟؟تو سر در دانشگاه ننوشتن بیاییید و شغل اینده داشته باشید پولدار بشید . نوشتن بیایید علم آموزش کنید / داشتن در آمد از علم یک مهارت هستش که اون رو شما باید خودتون به دست بیارید / دانشگاه به شما ابزار رو میده ( علم) نه پول / هی این پول و درامد رو میکوبید سر دانشجو و کنکوری و ... بابا بکشید بیرون از جون این کنکوریها بزارید یکم روحشون در ارامش باشه برید هر کاری خودتون میخوایید بکنید از این انجمن برید بابا / یه لحظه فکر کن کسی بیاد با این حرفهای شما درس رو بزاره کنار و بره دنبال کار آزاد بعدش ببینه برای اون کار ساخته نشده و باید درس میخوند ولی دیگه کار از کار گذشته / هر کسی توانایی اصلاح اشتباهاتش رو نداره و اولین اشتباه آخرین اشتباهه را با این حرفهاتون باعث و بانی اشتباه در افراد میشید . این حرفها شده شیرازه صحبتهای همه عوام سر سفره و مجلس و ویژه این انجمن هم نیست همه جا سر درس بحث پول رو میکشن وسط و شروع میکنن شر و ور گفتن بابا به خدا تو خود امریکا این حرفها رو بزنی بهت میخندن. ما نه درس رو شناختیم نه مدرسه و نه شغ لو پول در آوردن رو و مدام سر این شناخت اشتباه مقایسه اشتباه و قضاوت اشتباه میکنیم.
      چقدر از این حرفها واقعا بدم میاد در ضمن هیچ سند و مدرکی هم نداره که ببنیم حرفشون درسته یا غلط
      یه نکته ای هم هست که اونم اینه خیلی ها که دانشجو هستن کار هم میکنن و خوب این تو همه کشورها هست مخارج بالاست و ما هم در حال رفتن به سوی سرمایه داری پس باید تلاش کرد . خوب داتشجوی پزشکی داره مسافر کشی میکنه چه اشکالی داره؟؟
      داره خرجش رو در میاره به من و شما چه ربطی داره؟؟ اینکه بیاییم بگیم پزشکی بده و ... و مثالش هم اون دانشجوباشه حرف درستیه؟؟ حسین ملک مطیعی پدر پیوند کبد ایران تو سخنرانیش میگفت تو دوران دانشجویی کار میکردم و وام میگرفتم تا بتونم پوا دوران تحصیلم رو بدم الان ببینید به کجا رسیده / شما فکر میکنید باید اول پول باشه تا حرکت کرد / همه چیتون شده پول / انسانیت رو با پول میسنجید ارزش اجتماعی رو با پول میسنجید / عشق رو با پول میسنجید/ معیار ارزش یه رشته رو با پول میسنجید / تفکرتون پول زده شده و با پول شسته شده
      اینکه یه باغدار از یه پزشک درآمدش بیشتر باشه بیاییم بگیم پس باغداری خوبه حرف درستیه؟؟چند تا باغدار داریم در آمدشون از پزشک بیشتره؟؟؟ ارزش اجتماعی باغدار با ارزش اجتماعی یه پزشک برابره؟؟ ذهنیت مردم چی؟؟ ارامش خود شخص چی؟؟
      برای بعضی ها فقط و فقط یه راه وجود داره و لاغیر /
      هر کی باباش پولداره به کنار
      هر کی تخصص و صنعتی چیزی بلده به کنار
      هر کی آشنا داره و یا کار باباش خوبه و میتونه بره پیش اونا به کنار
      کسی که هیچی نداره و صفه و باید از صفر بسازه و هیچ ساره آماده ای نیست ازش استفاده کنه راهی نداره و ممکنه با درس خوندن به شغل رویاییش دست پیدا کنه
      این تفکر زنگ زده ی همه باید درس بخونن و بر عکسش تفکر زنگ زده همه نباید درس بخونن رو بریزید دور
      همه باید با شناخت خود و توانایی هاشون و شناخت اینکه چه جایگاهی میخوان داشته باشن و چز میخوان از زندگی مسیرشون رو مشخص کنند نه حرف دیگران و ...

شناخت مقدمه ی انتخاب هستش
      شما تا این مطقع رد نکنید نمیفهمید ما هم وقتی توی اینش رایط بودیم دقیقا همین حسو داشتیم !
      واقعا کنکور همه چیز نیست خودتون الکی انقدر اذیت نکنید

7. Top | #82
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یا ابلفض :/ جنگ جهانیه یا چی؟ :/

به نظر من، یک فرد عاقل اولین کاری که میتونه انجام بده اینه که ببینه علایقش به چه رشته های هست... البته فقط نباید به اون رشته های مورد علاقش زوم کنه، چون انسان ها همواره در حال تغییر هستن، یکی رو میبینی چند سال پیش به یه رشته ای علاقه داشته، ولی الان حالش بهم میخوره از اون رشته

پس اول ببین به چی علاقه داری، درباره اون رشته ها تحقیق کن، دروسش چیه، بازار کارش چطوره، مثلا اگر میخوای اپلای کنی به آسونی میشه انجام داد یا سخته و ...
      اگر دیدی از رشته خوشت اومد، بذارش توی یه لیست و پیش خودت نگهش دار ( یا نظرت تغییر میکنه و یه رشته دیگه رو میری. یا نظرت تغییر نمیکنه)

به نظر من هر شغل و رشته ای خصوصیات خودش رو داره، یه کشور به همه افراد نیاز داره، نه فقط پزشک نه فقط مهندس
      چه کنیم که نظام آموزشی کشور ما مریضه، و از اون بدتر افکار قدیمی و پوسیده یه تعداد از خانواده ها که آینده فرزندانشون رو توی بعضی از رشته های خاص میبینن...برای اثبات این حرفم هم لازم نیست جای دوری بریم، وقتی از یک میلیون و دویست هزار نفر شرکت کننده در کنکور، هشتصد هزار نفر دارن کنکور تجربی آزمون میدن یعنی یچیزی سر جاش نیست... باید توازن باشه

دنبال علایقتون برید، اما درباره اون علاقه تحقیق کنید برید ببینید افرادی که وارد اون رشته شدن رو...

بازم هم میگم: دنبال علاقه برید، ولی عاقلانه تصمیم بگیرید

خلاص

8. Top | #83
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD-B نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز که از استارتر تاپیک حمایت کردی ، خوب کاری کردی نظرت رو گفتی ما هم نگفتیم کسی اینجا حرف نزنه که ، استارتر یه موضوعی رو مطرح کرده بنده مخالفم حالا به هر علت من میام نظر مخالفم رو میدم یکی هم مثل شما موافقه میاد نظر موافقش رو میده و بازدید کنندگان عزیز هم برداشت خودشون رو میکنن و شاید این تاپیک براشون مفید واقع بشه. من به عنوان مخالف نظر استارتر نیومدم بگم حرف نزن! یا شما نمیفهمی من میفهمم! ما سکوت کردیم تا جایی که استارتر همه رو بست به رگبار و گفت شما شغلتون پشت کنکوریه و کار دیگه ندارید انجام بدید و موارد این چنینی رو مطرح کرد که به وضوح افترا و بدون سند و پشتوانه هست این حرف ها. لذا طوری وانمود نکنید که موافقین اینجا رعایت ادب و احترام کردن و مخالفین این بحث احترام رو شکستن.

{وقتی به دیگران میخواهید راه درست رو نشون بدید و آروم باهاشون حرف میزنید عده ای وحشی میشن و فکر می کنند با تیب خرد و دانش ورزی که دارند فکر موهومی دارند که دارای کمالات خود ساخته ای با جهان بینی عمیق و دقیق هستند ...!}
      وحشی؟ موهوم؟ توهم جهان بینی عمیق؟
      واقعا؟
      دوست عزیز شما برو خودت رو توی آینه نگاه کن و دوباره این حرفارو تکرار کن ، این دفعه وجدانت رو قاضی کن ، شاید تحولی درت اتفاق افتاد. Godbless
      از عدد سنی شما مشخص هست که اصلا متوجه نشدید و یاد نگرفتی وقتی بزرگترها دارند صحبت می کنند دخالت نکنید!
      اره واقعا ً . نمونه اش همین جمله ها و حرف های نسنجیده و بی خردانه ای که زدید و اصلاً متوجه نشدید که دخلی به شما نداشت که امدید حرف بی ربط زدید ! نوار خالی پر می کردید بهتر بود.
      همین رفتار و صحبت های شما تائیدیه ای برحرفهای است که زده شده پس نیاز به قاضی و از این لوس بازی ها نیست ... افراد و فردی که باید متوجه صحبتم می شدند کافی است و نیاز به شنیدن نظر شما نداریم.

موفق باشی پسرک جوان.

9. Top | #84
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MYDR نمایش پست ها
      از عدد سنی شما مشخص هست که اصلا متوجه نشدید و یاد نگرفتی وقتی بزرگترها دارند صحبت می کنند دخالت نکنید!
      اره واقعا ً . نمونه اش همین جمله ها و حرف های نسنجیده و بی خردانه ای که زدید و اصلاً متوجه نشدید که دخلی به شما نداشت که امدید حرف بی ربط زدید ! نوار خالی پر می کردید بهتر بود.
      همین رفتار و صحبت های شما تائیدیه ای برحرفهای است که زده شده پس نیاز به قاضی و از این لوس بازی ها نیست ... افراد و فردی که باید متوجه صحبتم می شدند کافی است و نیاز به شنیدن نظر شما نداریم.

موفق باشی پسرک جوان.
      ببین دوست عزیز اولا که من خیلی وقته پروفایلم رو آپدیت نکردم و سنم 20 نیست. دوما مگه به سنه؟ چه ربطی داره اصلا؟ شما استدلالتون همینقدر پوچه که میفرمایید چون شما به فرض بزرگترید حرف درستی میزنید!! شایدم بزرگتر نباشید کی میدونه
      لوس بازی؟ من پست شمارو ریپورت میکنم به مدیریت ، این الفاظ رکیک و زننده از یک انسان بعیده ، در هر مقطع و سنی چه برسه کسی که مدعی راهنمایی دیگرانه.
      باعث خجالته که کسی بقیه رو وحشی ، لوس و نفهم لقب بده و خودش مدعی راهنمایی باشه.
      ویرایش توسط MOHAMMAD-B : 19 تیر 1400 در ساعت 21:00

10. Top | #85
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wext82 نمایش پست ها
      یا ابلفض :/ جنگ جهانیه یا چی؟ :/

به نظر من، یک فرد عاقل اولین کاری که میتونه انجام بده اینه که ببینه علایقش به چه رشته های هست... البته فقط نباید به اون رشته های مورد علاقش زوم کنه، چون انسان ها همواره در حال تغییر هستن، یکی رو میبینی چند سال پیش به یه رشته ای علاقه داشته، ولی الان حالش بهم میخوره از اون رشته

پس اول ببین به چی علاقه داری، درباره اون رشته ها تحقیق کن، دروسش چیه، بازار کارش چطوره، مثلا اگر میخوای اپلای کنی به آسونی میشه انجام داد یا سخته و ...
      اگر دیدی از رشته خوشت اومد، بذارش توی یه لیست و پیش خودت نگهش دار ( یا نظرت تغییر میکنه و یه رشته دیگه رو میری. یا نظرت تغییر نمیکنه)

به نظر من هر شغل و رشته ای خصوصیات خودش رو داره، یه کشور به همه افراد نیاز داره، نه فقط پزشک نه فقط مهندس
      چه کنیم که نظام آموزشی کشور ما مریضه، و از اون بدتر افکار قدیمی و پوسیده یه تعداد از خانواده ها که آینده فرزندانشون رو توی بعضی از رشته های خاص میبینن...برای اثبات این حرفم هم لازم نیست جای دوری بریم، وقتی از یک میلیون و دویست هزار نفر شرکت کننده در کنکور، هشتصد هزار نفر دارن کنکور تجربی آزمون میدن یعنی یچیزی سر جاش نیست... باید توازن باشه

دنبال علایقتون برید، اما درباره اون علاقه تحقیق کنید برید ببینید افرادی که وارد اون رشته شدن رو...

بازم هم میگم: دنبال علاقه برید، ولی عاقلانه تصمیم بگیرید

خلاص
      ما جرممون اینه که با نظر استارتر مخالفیم من به کسی توهین نکردم اینجا ، نمیدونم چرا یه نفر سر یه پست باید اینقدر بد و بیراه بگه ، مشخصه که دیدن از راه استدلال به هدفشون نمیرسن رو آوردن به فحاشی و توهین

11. Top | #86
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD-B نمایش پست ها
      ببین دوست عزیز اولا که من خیلی وقته پروفایلم رو آپدیت نکردم و سنم 20 نیست. دوما مگه به سنه؟ چه ربطی داره اصلا؟ شما استدلالتون همینقدر پوچه که میفرمایید چون شما به فرض بزرگترید حرف درستی میزنید!! شایدم بزرگتر نباشید کی میدونه
      لوس بازی؟ من پست شمارو ریپورت میکنم به مدیریت ، این الفاظ رکیک و زننده از یک انسان بعیده ، در هر مقطع و سنی چه برسه کسی که مدعی راهنمایی دیگرانه.
      باعث خجالته که کسی بقیه رو وحشی ، لوس و نفهم لقب بده و خودش مدعی راهنمایی باشه.

مجدداً تاکید میکنم که شما چیزی از صحبت های من متوجه نشده اید و بی خودی در پی ریپ زدند و حاضر جوابی هستید.
      بهتره سفسطه نکیند، به هیچ کس خاصی توهین نکرده ام، یک حرف کلی و عمومی بیان شده مثل این است که گفته بشود: این روزها جامعه خیلی خطرناک شده است، فلان شهر آدمهای قاچاق چی زیاد دارد !
      بحث در این قسمت بر مبنای سن استارتر بوده، شما هرچه سن داشته باشید از این جلگه بیشتر نبوده! گذر از این مسئله سن، مهم ترین مسئله ای که شروع شد موضوع چیز دیگری بوده است که مورد حمله و انتقادات بسیاری هم واقع شد که شما ساکت بودید و الان در حال بیان یک جمله عمومی چون فکر کرده اید به شما شاره دارد موضع گرفته اید و مدعی العموم هم شده اید.

شما مسئله رو وارونه جلوه ندید، آنچه باعث خجالت است چیز دیگری است که باید بابت آن نداشتن آن افسوس بخورید.

مدیران محترم هم که گزارش شما به دستشون برسه متوجه میشن که شما بی خود در پی حاشیه بوده اید.

12. Top | #87
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من ترجیح میدم ادامه ندم ، وقت حروم کردنه با فردی مثل شما صحبت کردن ، توهین کنید ، مستقیم ریپلی بزنید و بگید به خاطر سنت حرفت غلطه و حرفای ناجور بزنید بعد هم بگید من با تو نبودم با عموم بودم
      Well played
      از اول شروع این تاپیک و قبل ازین یارکشی ها هم من گفتم ما حرفمون رو میزنیم بدون توهین و خوانندگان و بازدیدکنندگان تاپیک خودشون خوشبختانه فهم دارند و میدونند چی به چیه! و مثل بعضی از دوستان برای دیگران تعیین تکلیف هم نمیکنیم. قضاوت باشه با دوستان خواننده این تاپیک در انجمن ، و با توجه به لحن صحبت ها خیلی براشون سخت هم نیست تشخیص درست و غلط.
      این توهین و افترا ها وتخریب ها در هیستوری این فروم میمونه و مطمئنا حداقل توسط ده ها نفر دیده میشه ، من خیالم راحته که به سن رشته و شخصیت کسی گیر ندادم که جلوی بقیه شرمنده باشم و صرفا نقد کردم حرف هایی که زده شد رو و یه عده با تخریب میخوان حرفشون رو به کرسی بنشونند و بقیه رو از میدون به در کنند که شدنی نیست
      ریپلی نزدم که ریپلی نزنید و الکی وقت بقیه رو درین تاپیک حروم نکنید. به اندازه کافی گفته شده و کافیه

13. Top | #88
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یه صلوات بفرستید رفقای نازنین

قرار نیست کسی جای کسی باشه

امیدوارم جوری باشه با آرامش بتونیم به حرفای هم فکر کنیم و اگر بقیه مثل ما فکر نکردند آزرده خاطر نشیم و باعث آزردگی کسی نشیم.
      این بهترین هدیه خدا برا هر کس می تونه باشه

14. Top | #89
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینجوری نگین خدایی ژنتیک من دوس دارم !
      بعضی رشته ها شخص محور هستن مث همین ژنتیک

15. Top | #90
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من باب این قضایا دو نوع آدم داریم:
      دسته اول افرادی هستند که فکر میکنند سه رشته اول اینده مالی،اجتماعی و ... دارد،آیا این طرز فکر صحیح است؟
      جواب بله است ولی نه برای همه حالا برای چه افرادی؟
      دو دسته اند دسته اول افرادی که طبق اصطلاحات سیاسی بهش میگن زندگی کارمندی!یعنی 99 درصد افراد جامعه که نقشی در مدیریت حکومت ندارند و به اصطلاح نقش برده ایفا میکنند(اینا اصطلاح هستند،لطفا به خودتان نگیریرد!) و اکثرا نقش سیاه لشکر را ایفا میکنند.
      دسته دوم افرادی که واقعا این رشته ها را دوست دارند،یا علاقه زیادی به مادیات و حتی معنویات این رشته به همراه پشتکار کافی دارند و معمولا این دسته افراد به خواسته شان میرسند...
      باز از هر نظر بگیریم 99 درصد افراد این سه رشته که قبول میشوند همانند تمام رشته های موجود در بازار کار نقش کارمندی دارند.
      دسته دوم آدما افرادی هستند که به رشته های دیگر از رشته های تاپ هر سه رشته تجربی،ریاضی و انسانی فکر میکنند:
      آیا این طرز تفکر صحیح است؟
      جواب باز هم بله! اما اینجا آدما تقسیم بر سه دسته جداگانه میشوند:
      دسته اول به اجبار یا راهی دیگر برای خود نمیبینند به سوی این رشته های می آیند
      دسته دوم افرادی که برای آن سه رشته(که بیشتر از دسته اول از نوع اول )که گفتم هستند و این افراد بیشترین تعداد از بین تمام دسته ها هستند!
      دسته سوم افرادی هستند که واقعا با علاقه یا پشتکار به سوی این رشته ها می آیند و معمولا هم موفق میشوند(هر کسی به وسع هدف خودش)ولی تفاوت اینجاست که درصد پایینتری نسبت به 99 درصد زندگی کارمندی دسته اول (آدمای موفق دسته اول) دارند.
      هدف از این متن این بودش که بگم هدف به تنهایی کافی نیست،آینده شغلی هم به اندازه کافی نیست،علاقه هم به اندازه کافی نیست!
      یه مدل هم داریم که میرن نیروهای مسلح،اونا بحثشون کلا جداست...

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 19 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن