üzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun, hakkını almış yılların Elfida, bir belalı başımsın Elfida, beni fark etme sakın
ویرایش توسط Dr_elshan_lotfi : 14 شهریور 1403 در ساعت 15:05
کتاب شیمی جامع تیتانیوم نشرالگو واسه سطح صفر و کسی که از کنکور دور بوده چطوره؟
درسنامه هاش کامله به اندازه خیلی سبز؟
ابتدای تاپیک پست اول توضیح دادم توی معرفی منابع شیمی
درسنامه اش برا کسی که هیچی از شیمی نمیدونه مفید نیست .خوبه ها ولی درسنامه اش سطح بالاست . انتظار داره دانش اموز حداقل کتاب درسی و مطالب رو از معلم در سطح کتاب درسی حداقل بلد باشه بعد با خوندن این درسنامه مطالب تو دهنش طبقه بندی بشه و نکات حرفه ای تری یاد بگیره
در کل به نظرم کسی که صفر مطلقه هیچ چیزی جر کلاس درس انلاین و فیلم اموزشی بهش پیشنهاد نمیدم . و بهتره فیلم ببیننه . مگر اینکه درسنامه مبتکران و یا خیلی سبز خونه
üzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun, hakkını almış yılların Elfida, bir belalı başımsın Elfida, beni fark etme sakın
خوبه از نشر الگو بهتره به نظرم و نکات حرفه ای تری هم داره .
ولی خب بازم خیلی صفر کیلومتر باشی نمیفهمی ازش
ایکیو در کنار یه کلاس خوب شیمی میتوونه واقعا شمارو رشد بده . چاپ جدیدش که تستهاش طبقه بندی شده هیچ ایرادی نمیتونم بهش وارد کنم. واقعا کتاب خوبیه . البته تستهای قسمت ایکو پلاسش که دیگه اخرای هر قسمت قرار داره واقعا بعضیاش تقریبا غیر قابل حل ان از بس سختن .
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 24 مهمان)