خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 85 از 89 نخستنخست ... 75848586 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,261 به 1,275 از 1321
    1. Top | #1261
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام یه سری منابع دارم نمی‌دونم خوبن یا عوض کنم؟
      زیست جامع ایکیو ویژه کنکور 1401
      شیمی میکرو پایه ویژه 1400/دوازدهم خیلی سبز ویژه 1401
      ریاضی میکرو جامع حسابان ویژه 1402
      فیزیک سه سطحی پایه چاپ 1402/فیزیک تک جلدی خیلی سبز چاپ 98
      اگه خوب نیس چی بگیرم که خوب باشه و بصرفه

و اینکه دوره کاموا که پارسال برگزار شد خوبه به عنوان آموزش ؟

ویرایش توسط ha.hg : 23 مرداد 1403 در ساعت 14:47

2. Top | #1262
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      به نظرم کتابهای خیلی ساده و سطح خیلی صفر و ضعیف دیگه به درد نمیخورن.
      برای تشریحی و امتحان نهایی به کتابهایی نیازه که شما رو سطح امتحان برسونه و کتابهایی مثل شگفت‌انگیز برای این کار کافی نیست.
      برای کنکور هم باید کم‌کم به سطح کنکور برسید ولی چون کنکور اصلی در اردیبهشته و باید تا عید تموم کنید، دیگه مثل قدیم فرصت نیست که اول یک کتاب سطح صفر بخونید، بعد سطح متوسط، بعد سطح قوی.

به نظرم اگر توی درسی سطحتون خیلی داغون و صفره، از کلاس و ویدیو استفاده کنید تا در زمان مناسب، سطحتون رو به سطح قابل رقابت برسونه.

پ.ن. کتابهایی مثل شگفت‌انگیز، واقعا محتوای مناسبی برای سطح ضعیف دارن و قابل احترام هستن ولی در رقابت حال حاضر برای ورودی دانشگاه، کارایی ندارن.
      ممنونم از راهنماییتون، میدونستین من بهتون خصوصی پیام داده بودم و به شدت مهم بود ولی جواب ندادین؟ بازم ممنون
      اللّه

3. Top | #1263
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dane ye Bambo نمایش پست ها

ممنونم از راهنماییتون، میدونستین من بهتون خصوصی پیام داده بودم و به شدت مهم بود ولی جواب ندادین؟ بازم ممنون
      هیچ پیامی برای من نیومده. الان دوباره همه پیامها تا بهمن پارسال رو چک کردم و پیامی از شما ندارم.
      همه پیامها رو همون روز یا فوقش فرداش جواب میدم و این رو از همه کسانی که بهم پیام دادن میتونید بپرسید.
      قسمت پیامهای ارسال شده‌ی خودتون رو چک کنید ببینید اصلا چیزی وجود داره یا خیر.
      موفق باشید.

4. Top | #1264
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من تا الان شیمی مبتکران رو کار می کردم طبق توصیه تون رفتم پی دی اف تیتانیوم جامع شیمی رو دیدم که ببینم تستاش چطوره و به نظرم آسون رسید
      حالا سوالم اینه که مبتکران بیش از حد سخت بوده و من جونم درومده یا این کتاب سطحش پایینه؟

5. Top | #1265
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط satoruuu نمایش پست ها
      سلام من تا الان شیمی مبتکران رو کار می کردم طبق توصیه تون رفتم پی دی اف تیتانیوم جامع شیمی رو دیدم که ببینم تستاش چطوره و به نظرم آسون رسید
      حالا سوالم اینه که مبتکران بیش از حد سخت بوده و من جونم درومده یا این کتاب سطحش پایینه؟
      مبتکران سطحش تقریبا متوسطه و تیتانیوم سطحش متوسط رو به بالا هستش ولی هر دو تا کتاب تست ساده و متوسط و سخت دارن.
      به نظرم این تاپیک بهترین ودقیقترین و آپدیت ترین معرفی منابع در کل وب هست و آقا یوسف خیلی برای آپدیت نگهداشتنش زحمت میکشن. با این حال، چه اینجا، چه معرفی منابع در سایتها و کانالهای دیگه یا توسط خود من، صرفا پیشنهاد هست و هیچکس قرار نیست به بقیه منبع خاصی رو اجبار کنه. شما خودتون در نهایت انتخاب مناسب خودتون رو انجام میدید و آخرش نتیجه‌ی انتخابتون و زحماتتون رو میبینید.
      ویرایش توسط Mazaheri : 24 مرداد 1403 در ساعت 16:53

6. Top | #1266
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط satoruuu نمایش پست ها
      مبتکران کتاب خیلی خوبیه. فقط تنها دلیلی که من توصیه نکرده ام این هستش که معمولا اغلب دانش اموزا نمیتونن نحوه استفاده از این کتاب رو یاد بگیرن و خودشون باهاش به فنا میدن . و تستهای تالیفی هم که گاها داره واقعا دور از فضای کنکوره
      اگر با این کتاب اوکی هستی شک نکن و استفاده کن ازش که گادفادر شیمی میشی رسما
      میتکران حجمش زیاده
      آموزش اصولی شیمی هستش .
      منتها چون کتاب درسی خیلی چیزارو رعایت نکرده خیلیا در تناقض های بین کتاب درسی و مبتکران میمونن و نمیدونن چیکار کنن .
      اگر ارتباط خوبی میگیری ایتفاده کن ازشون . ولی حتما یه کتابی مقل نردبام جامع در کنارش داشته باش

تیتانیومم کتاب خیلی خوبیه . اصلا هم اسون نیست شما نمیدونم کدوم فصل و چه تعداد تست ازش کار کردید . تیتانیوم منبع سطح متوسط به بالاست . ولی به سختی مبتکران هم شاید نرسه چون مبتکران یه سری تست داره که اصلا در یه لول دیگه ان. بیشترین پوشش تستهای المپیاد رو هم این کتاب داره . تغجبی هم نداره که الان مبتکران رو المپیادی ها منبع اول میزننش. محمد حسین برکاتی هم منبع پیشنهادی برای شروع المپیاد مبتکران های 6 جلدی هستش .
      تیتانیوم اگر کلاس دارید و موازی با کلاس پیش میرید میتونه منبه خوبی باشه براتون . ولی مبتکران درسنامه های جامع و کاملی هم داره که به خودی خودش کلاسم واستون میتونه باشه

ویرایش توسط _TheOne_ : 24 مرداد 1403 در ساعت 19:36

7. Top | #1267
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      به عنوان منبع دوم حسابان بعد از حسابان دوازدهم نشر الگو ، آیکیو یا نردبام یا موج آزمون؟
      و بعد شیمی تیتانیوم چی پیشنهاد میدید؟

8. Top | #1268
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      Update

ریاضیات جامع تجربی میکرو قرن جدید { مولفین سجاد عظمتی-محمد جواد لطفی}

اضافه شد

9. Top | #1269
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط programmer_hack نمایش پست ها
      سلام
      به عنوان منبع دوم حسابان بعد از حسابان دوازدهم نشر الگو ، آیکیو یا نردبام یا موج آزمون؟
      و بعد شیمی تیتانیوم چی پیشنهاد میدید؟
      منبع دوم حسابان حتما آیکیو و نردبام خیلی سبز رو اگر تونستید جفتشونو کار کنید . اگر قرار بر این شد که یکی از این دو را کار کنید باید بگم جفتشون خوبن . نردبام چگالی تستهای سختش بیشتره در حجم کم . آیکیو حجم بیشتری داره و تستهای خلاقانه و خوبی هم داره
      صبر کنید چرا که چاپ 403 حسابان جامع ایکیو با ویرایش اساسی قرار هست از راه برسد . نظرم بر چاپ جدید ایکیو گاج هستش .

10. Top | #1270
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ha.hg نمایش پست ها

راهنمایی لطفا

11. Top | #1271
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات

سلام ببین زیستی که داری دقیقا منم همنی چاپ رو خودم میزنم . باید بگم که کتاب تغییرات چندان زیادی رو در 402 و 403 نداشت نسبت به 401
      ولی ویژه کنکور 404 زیست ایکیو یه سری تغییرات در داشته که یکم تمایز رو ایجاد میکنه . ازمون بهش اضافه شده . تستهای جدیدتر و سخت تر با نکات بهتر اضافه شدن. تستهای خوب قبلی هم هستن
      ولی
      بازم میتونی از چاپ 401 استفاده کنی . مسئله مسئله ی هزینه است . اگر هیچ مشکلی از بابت پول نداری و جیرینگی میتونی بخری همون چاپ جدید 404 رو بخر . اگر مشکل داری من چون خودمم چاپ 401 داشتم نشستم از رو پی دی اف بررسیشون کردم . میتونم بگم تغییرات در بیشترین حالت شاید 30 درصد باشه باقی کتاب همونه . ولی غلطهای کتاب خیلی خیلی کمتر شده . . پس اگر مشکل هزینه داری بزن بره 401 رو اگر نداری 404 تهیه کن

شیمی رو اگر میتونی تعویضش کن چرا که کتاب درسی بعضی اطلاعاتش تغییر کرده یه سری حذفیات و یه سری چیزای جدید اضافه شده . پیشنهادم اینه که یه کتاب آپدیت بگیری مثل تیتانیوم نشر الگو و در کنارش اون میکرو هارم مسئله هاشو بزنی . چون کتابات 80 درصدشون قابل استفاده ان و بازم ببین اگر به تغییرات کتاب درسی واقف باشی میتونی از شیمیت هم استفاده کنی و مشکلی نیست ولی اگر تغییرات کتاب درسی رو نمیدونی چیه و اصلا کتاب درسی نداری { که پیشنهاد میکنم داشته باشی} کتابات رو عوض کن در این صورت

ریاضی حسابان؟؟؟ why?? کنکوری تجربی هستید؟؟ اگر حسابان میخونید هیچ تغییری نداشته بخونید بره . ولی اگر تجربی هستید یه کتاب ریاضی جامع تجربی بگیرید

فیزیک رو خیلی سبز تک جلدی چاپت خیلی قدیمیه که هیچ . خود کتابت هم چندان کتاب جالبی نیست . تستهاش یپیک و هستن و پوشش کاملی ندارن و بیشتر همون تستهای کنکور رو اورده. تعداد تستاشم کمه
      اگر میتونی آیکیو جامع بگیر در کنار این کتابات برا فیزیک . اگرم درسنامه نیاز داری خیلی سبز 4 جلدی

12. Top | #1272
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

راهنمایی لطفا
      حسابان با زیست؟ اگر رشته تجربی هستید، کتابهای مخصوص رشته تجربی تهیه کنید.

دوره کاموا برای آموزش اوکیه.

زیست عوض شده، ترجیحا منابع چاپ امسال تهیه کنید. وگرنه زیست مخصوص کنکور ۴۰۳ تهیه کنید و تغییرات رو توش اعمال کنید. پیشنهاد من آیکیوی جامع چاپ امسال.
      شیمی پایه از ۴۰۰ خیلی عوض شده ولی دوازدهم اوکیه. شیمی پایه حتی از پارسال تا امسال تغییر داشته. پیشنهادم جامع خیلی سبز یا تیتانیوم هست یا فقط کتاب پایه خیلی سبز چاپ جدید، دوازدهم همین که دارید.
      زیست و شیمی یازدهم امسال، کتاب درسی کنکور با نهایی (مخصوص ترمیم و ایجاد سابقه) مقداری تفاوت دارن و حتما خود کتاب درسی مناسب برای هر کدوم رو تهیه کنید.
      فیزیک پایه از ۹۸ کلی تغییرات و حذفیات داشته. کتابهای مخصوص کنکور ۴۰۱ به بعد اوکی هستن از جمله ۳ سطحی. حذفیات فیزیک پایه رو خودتون میتونید از توی کتاب پیدا کنید و حذف کنید و اوکی میشه، نیاز به تهیه کتاب جدید نیست.
      حسابان به درد تجربی نمیخوره. کتابهای ریاضی تجربی مخصوص کنکور ۴۰۲ به بعد اوکی هستن چون سختی کنکور ۴۰۰ توشون اعمال شده. پیشنهادم آیکیو چاپ امساله.
      ویرایش توسط Mazaheri : 25 مرداد 1403 در ساعت 10:27

13. Top | #1273
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      سلام ببین زیستی که داری دقیقا منم همنی چاپ رو خودم میزنم . باید بگم که کتاب تغییرات چندان زیادی رو در 402 و 403 نداشت نسبت به 401
      ولی ویژه کنکور 404 زیست ایکیو یه سری تغییرات در داشته که یکم تمایز رو ایجاد میکنه . ازمون بهش اضافه شده . تستهای جدیدتر و سخت تر با نکات بهتر اضافه شدن. تستهای خوب قبلی هم هستن
      ولی
      بازم میتونی از چاپ 401 استفاده کنی . مسئله مسئله ی هزینه است . اگر هیچ مشکلی از بابت پول نداری و جیرینگی میتونی بخری همون چاپ جدید 404 رو بخر . اگر مشکل داری من چون خودمم چاپ 401 داشتم نشستم از رو پی دی اف بررسیشون کردم . میتونم بگم تغییرات در بیشترین حالت شاید 30 درصد باشه باقی کتاب همونه . ولی غلطهای کتاب خیلی خیلی کمتر شده . . پس اگر مشکل هزینه داری بزن بره 401 رو اگر نداری 404 تهیه کن

شیمی رو اگر میتونی تعویضش کن چرا که کتاب درسی بعضی اطلاعاتش تغییر کرده یه سری حذفیات و یه سری چیزای جدید اضافه شده . پیشنهادم اینه که یه کتاب آپدیت بگیری مثل تیتانیوم نشر الگو و در کنارش اون میکرو هارم مسئله هاشو بزنی . چون کتابات 80 درصدشون قابل استفاده ان و بازم ببین اگر به تغییرات کتاب درسی واقف باشی میتونی از شیمیت هم استفاده کنی و مشکلی نیست ولی اگر تغییرات کتاب درسی رو نمیدونی چیه و اصلا کتاب درسی نداری { که پیشنهاد میکنم داشته باشی} کتابات رو عوض کن در این صورت

ریاضی حسابان؟؟؟ why?? کنکوری تجربی هستید؟؟ اگر حسابان میخونید هیچ تغییری نداشته بخونید بره . ولی اگر تجربی هستید یه کتاب ریاضی جامع تجربی بگیرید

فیزیک رو خیلی سبز تک جلدی چاپت خیلی قدیمیه که هیچ . خود کتابت هم چندان کتاب جالبی نیست . تستهاش یپیک و هستن و پوشش کاملی ندارن و بیشتر همون تستهای کنکور رو اورده. تعداد تستاشم کمه
      اگر میتونی آیکیو جامع بگیر در کنار این کتابات برا فیزیک . اگرم درسنامه نیاز داری خیلی سبز 4 جلدی
      خیلی متشکر.
      دقیقا مشکل هزینه هاست می‌خوام کتابی باشه که دیگه تا آخر با همون باشم نمی‌خوام که دورم شلوغ شده.حسابان چون دوست دو گیر آوردم و اینکه گفتن اشتراک داره با تجربی گرفتمش.
      کتاب درسی هم ندارم کلا .
      بیشترین مشکل واسه فیزیک و شیمیه .
      راستی دوره کاموا زیست و فیزیک که پارسال تاملند برگزار کرد نمی‌دونید آموزشش کامله خوبه یا نه؟

14. Top | #1274
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      حسابان با زیست؟ اگر رشته تجربی هستید، کتابهای مخصوص رشته تجربی تهیه کنید.

دوره کاموا برای آموزش اوکیه.

زیست عوض شده، ترجیحا منابع چاپ امسال تهیه کنید. وگرنه زیست مخصوص کنکور ۴۰۳ تهیه کنید و تغییرات رو توش اعمال کنید. پیشنهاد من آیکیوی جامع چاپ امسال.
      شیمی پایه از ۴۰۰ خیلی عوض شده ولی دوازدهم اوکیه. شیمی پایه حتی از پارسال تا امسال تغییر داشته. پیشنهادم جامع خیلی سبز یا تیتانیوم هست یا فقط کتاب پایه خیلی سبز چاپ جدید دوازدهم همین که دارید.
      زیست و شیمی یازدهم امسال، کتاب درسی کنکور با نهایی (مخصوص ترمیم و ایجاد سابقه) مقداری تفاوت دارن و حتما خود کتاب درسی مناسب برای هر کدوم رو تهیه کنید.
      فیزیک پایه از ۹۸ کلی تغییرات و حذفیات داشته. کتابهای مخصوص کنکور ۴۰۱ به بعد اوکی هستن از جمله ۳ سطحی. حذفیات فیزیک پایه رو خودتون میتونید از توی کتاب پیدا کنید و حذف کنید و اوکی میشه، نیاز به تهیه کتاب جدید نیست.
      حسابان به درد تجربی نمیخوره. کتابهای ریاضی تجربی مخصوص کنکور ۴۰۲ به بعد اوکی هستن چون سختی کنکور ۴۰۰ توشون اعمال شده. پیشنهادم آیکیو چاپ امساله.
      خیلی متشکر .
      واسه فیزیک چی بهتره؟

15. Top | #1275
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      به سلیقه من،فیزیک مهروماه، آیکیو، الگو خوبن. از بین اینهاتفاوت عمده توی نوع نوشتاره و اینکه با کدوم ارتباط بهتری میگیرید. چاپ مخصوص کنکور ۴۰۱ به بعد اوکیه.

صفحه 85 از 89 نخستنخست ... 75848586 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)