خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 42
    1. Top | #16
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mat04 نمایش پست ها
      بنظرم برای شیمی مسائل خیلی سبز هم میتونه مفید باشه
      اگر میخواید برای مسائل یک کتاب جدا تهیه کنید، مسائل شیمی نشر الگو خیلی عالیه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقتتون بخیر.گویا زیست دهم تغییرات داشته. من درسنامه گاج رو میخوندم و راضی بودم.الان دیگه به درد 1401 نمیخوره.چیکار کنم؟ با کتاب درسی هم حال نمیکنم بخونم. از درسنامه نسل جدید هم خوشم نمیاد چون فقط به درد کتاب خودش میخوره.

3. Top | #18
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatima. F نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر.گویا زیست دهم تغییرات داشته. من درسنامه گاج رو میخوندم و راضی بودم.الان دیگه به درد 1401 نمیخوره.چیکار کنم؟ با کتاب درسی هم حال نمیکنم بخونم. از درسنامه نسل جدید هم خوشم نمیاد چون فقط به درد کتاب خودش میخوره.
      سلام
      ببینید مهم ترین درسنامه ی زیست برای کنکور کتاب درسیه
      شما حتما باید کتاب درسی رو اساسی مطالعه کنید
      اگر درسنامه ی میکرو رو میخواید باید صبر کنید تا گاج چاپ جدید بده

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام کتابای:فیزیک میکروطلایی,زیپ دینی چطورن؟

5. Top | #20
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط miss_shadow نمایش پست ها
      سلام کتابای:فیزیک میکروطلایی,زیپ دینی چطورن؟
      سلام
      فیزیک میکروطلایی، کتاب کامل و استانداردیه. سطحش کمی از خیلی سبز بالاتره.
      زیپ دینی هم کتاب خوب و کاملی برای جمع بندی هستش.

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ممنون بابت لیست پیشنهادی استارتر اما من بیشتر اونا رو قبول ندارم به تجربه و تحقیق من لیست زیر رو برای دوستانی که میخوان شروع کنن برای ۱۴۰۱ پیشنهاد میکنم که آپدیپ و به روز هستش و بر اساس آخرین کتب بازار هستش
      ادبیات: ادبیات موضوعی گاج (مهمترین کتاب همینه و همه نیازها رو برآورده میکنه اما برای کار بیشتر میشه کتاب های دیگه رو ک پیشنهاد میدم کار کرد و مکمل خوبی هستن) + قرابت الگو + زبان فارسی الگو (یا هم زبان فارسی هفت خان خیلی سبز) + در صورت نیاز کتاب های سیر تا پیاز برای مطالعه متن کتاب های درسی
      عربی: منبع اول خیلی سبز جامع( میکرو جامع گاج هم کتاب خوبیه و به جای جامع خیلی سبز میشه گرفتش) + منبع دوم برای تست بیشتر در صورت اتمام منبع اول میکرو طلایی گاج
      دینی : میکرو طبقه بندی جامع گاج (همین کتاب عالیه و در سطح کنکورهای همین سال ها کافیه و فوق العادس) + منبع پیشرفته تر در صورت نیاز دینی بهمن آبادی
      زبان: برای اکثریت دانش آموزان آیکیو جامع زبان + منبع برای افراد ضعیفتر میکروطلایی گاج
      ریاضی: خیلی سبز + منبع پیشرفته تر آیکیو گاج
      زیست: منبع اصلی کتاب های تک پایه خیلی سبز ( کتاب های کامل و صفر تا صدی هستن و برخلاف تفکری که خیلی از مشاورا دارن سطح پایینی ندارن این کتب واقعا همه نیازهای زیست رو از درسنامه تا تست های سطح بالا فراهم میکنه و خوب خونده شه کافیه برای درصدهای خوب) + تست بیشتر با اولویت اول زیست سه سطحی بعد زیست جامع ماز خیلی سبز و زیست آیکیوهای تک پایه (نه جامع)
      فیزیک: فیزیک میکرو طبقه بندی گاج ۴ جلدی
      شیمی: سطح آموزشی خیلی سبز های تک پایه + سطح پیشرفته تر آیکیو گاج
      موفق باشین

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تقریبا منبع ریاضی یه چیز سلیقه ای هست بین خیلی سبز و مهروماه و... من واقعا با خیلی سبز حال کردم درسنامه های استاندارد و تستهای عالی ... مثله نسخه نظام قدیم اش نیس که آپدیت نشده باشه و تستهاش کلا قدیمی و کم جون باشن کاملا آپدیت و بر اساس دید کنکور های جدید هست و تست های آسون تا سخت داره خیلی سبز و این مهمترین نقطه قوتشه... مهروماه هم مسلما منبع خوبیه اما یکم خشک هس ینی بعضی مطالبو به نظر من بی خودی سنگین کرده اما به هر حال مهر و ماه هم جز خوب هاس
      ویرایش توسط saeed_dal : 02 تیر 1400 در ساعت 22:20

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام
      خیلی ممنونم که امسال هم مثل سال قبل این زحمت رو کشیدی ولی واقعا اکثر دروس بهترینو نگفتی،درسته که منابع خیلی بهم شبیهن ولی واقعا اصلا ترکیب خوبی نیست مخصوصا تو درس شیمی و...
      و الان این تاپیک نزدیک 2000نفر دیدن و واقعا خیلی بده که مثلا 50 نفر از این 2000 تا بخوان این منابعو بگیرن من که به شخصه عذاب وجدان میگرفتم و واقعا فقط صرفا جهت اینکه کسی تو این وضعیت پولشو مفت نده من لیست پیشنهادی خودمو بعد کنکور حتما میگم (حالا تو همین جا یا یه تاپیک دیگه)برای یه داشن اموزتجربی که منطقی و کاملا عالی هست هرچند ممکنه سلیقه شخصی من توش دخیل باشه ولی این تضمیو میدم کسی با برنامه وتلاش کافی از این منابع پشیمون نمیشه

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با نشرالگو قرار داد بستین؟!

#شوخی

10. Top | #25
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion2020 نمایش پست ها
      سلام
      خیلی ممنونم که امسال هم مثل سال قبل این زحمت رو کشیدی ولی واقعا اکثر دروس بهترینو نگفتی،درسته که منابع خیلی بهم شبیهن ولی واقعا اصلا ترکیب خوبی نیست مخصوصا تو درس شیمی و...
      و الان این تاپیک نزدیک 2000نفر دیدن و واقعا خیلی بده که مثلا 50 نفر از این 2000 تا بخوان این منابعو بگیرن من که به شخصه عذاب وجدان میگرفتم و واقعا فقط صرفا جهت اینکه کسی تو این وضعیت پولشو مفت نده من لیست پیشنهادی خودمو بعد کنکور حتما میگم (حالا تو همین جا یا یه تاپیک دیگه)برای یه داشن اموزتجربی که منطقی و کاملا عالی هست هرچند ممکنه سلیقه شخصی من توش دخیل باشه ولی این تضمیو میدم کسی با برنامه وتلاش کافی از این منابع پشیمون نمیشه
      سلام

ببین توی درس شیمی میشه درمورد منابع زیاد بحث کرد
      من 2 تا منبع اصلی رو نوشتم و میخوام اینجا کمی توضیح بدم :

1- شیمی جامع میکروطلایی گاج
      یه کتاب کامل و جامع.
      تست هاش متنوعه (تمام تیپ ها - از آسون به سخت - تست های ایده جدید) و درسنامه های روون داره (لحن مناسب. نه خیلی رسمی) و حجم قابل قبول.
      در کل این کتاب برای بچه های متوسط و ضعیف توی شیمی مناسبه و میتونه اونا رو گام به گام در شیمی بهتر کنه.

2- شیمی های نشر الگو
      سه تا کتاب توپ برای شیمی.
      تست های متنوع و سطح بالاتر نسبت به میکروطلایی(بخصوص تو مسائل)، درسنامه های کامل ولی کمی خلاصه تر نسبت به میکروطلایی.
      دوستانی که پایه ی قوی توی شیمی دارن بهتره از این کتب استفاده کنن.
      جایگزین برای کتب الگو : میکرو نقره ای گاج

و بنظرم طبق اون نکاتی که توی پست اول نوشتم، کسی که از منابع با برنامه و پشتکار استفاده کنه قطعا موفق میشه.
      ویرایش توسط Paxton : 03 تیر 1400 در ساعت 16:20

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرتون منبع دوم برای زیست ای کیو بهتره یا میکرو طلایی؟
      میکرو نکات ترکیبی جالبی داره اما ای کیو تستاش قوی تره کدومو بگیرم به نظرتون؟
      لطفا اگه کس دیگه ای میدونه بگه ممنون

12. Top | #27
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reyhaneh_k_1382 نمایش پست ها
      به نظرتون منبع دوم برای زیست ای کیو بهتره یا میکرو طلایی؟
      میکرو نکات ترکیبی جالبی داره اما ای کیو تستاش قوی تره کدومو بگیرم به نظرتون؟
      لطفا اگه کس دیگه ای میدونه بگه ممنون
      بعنوان منبع دوم، آی کیو گزینه ی بهتریه

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوباره مزاحمتون شدم
      کتاب سه سطحی (پایه+دوازدهم) رو یک نفر بهم دادن چاپ۹۸ هست،میتونم استفادشون کنم؟

14. Top | #29
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahrou نمایش پست ها
      دوباره مزاحمتون شدم
      کتاب سه سطحی (پایه+دوازدهم) رو یک نفر بهم دادن چاپ۹۸ هست،میتونم استفادشون کنم؟
      چه درسی؟
      در کل بهتره چاپ ۹۸ رو استفاده نکنید

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paxton نمایش پست ها
      چه درسی؟
      در کل بهتره چاپ ۹۸ رو استفاده نکنید
      یادم رفت درسشو بگم
      ماله ریاضی هستش...چاپ پنجم ۹۸

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)