بچه ها
اون دو نفری که پارسال خیلی دیر شروع کردن ولی دندون اوردن اسماشون چی بود برم مصاحبشونو بخونم ،؟؟؟اگه کسی میدونه لینک تاپیکشونو بده ،همون دو تایی که قبلش ی چی دگ خونده بودن
بچه ها
اون دو نفری که پارسال خیلی دیر شروع کردن ولی دندون اوردن اسماشون چی بود برم مصاحبشونو بخونم ،؟؟؟اگه کسی میدونه لینک تاپیکشونو بده ،همون دو تایی که قبلش ی چی دگ خونده بودن
ویرایش توسط Zigzag : 28 خرداد 1400 در ساعت 23:03
والا من یادم نمیاد کسی ادعا کرده باشه تو انجمن ک قبلا یچی دیگه خونده تو دوهفته دندون اورده باشه :/
اگه کسی همچین ادعایی کرده ک به منم ایدشو بدید شماره ساقی محترمشونو بگیرم![]()
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
dont care about
من گفتم تو دوهفته میشه دندون قبول شد؟؟؟اون کامنتهای امید دبخشی هم مال حداقل دوماه پیش بود اون موقع هم گفتم میشه به یه درصدایی رسید و هیچ وقتم نگفتم رتبه های خیلی خوب! من هیچ وقت نگفتم و نمیگم میشه به چند رسید ولی تلاش کردن و نشدن خیلی شرافت داره به التماس و گدایی آرزو از بقیه.
پ ن:قضاوت شما به سمت چپ ماست.
dont care about
dont care about
چون سنتون کمه و فشار کنکور تحمل میکنین درکتون میکنم و میبخشمتون بابت حرفهاتون.
پ ن:سمت چپ متعلق به همه ست انحصار جنسیتی نداره.
منم حرمت سن شما رو گرفتم بالاخره چندتا پیرهن بیشتر گشاد کردی ، .......بالاخره این همه تجربه از ینفر خیلی سن میخاد ، که ب سن شما نزدیکه ...
dont care about
همیشه میخواستم وصف ادب دهه هچتاد رو به صورت مستقیم ببینم .البسه چه خاصیت جالبی دارن که با گذشت زمان گشاد میشن ,من فکر میکردم آب میرن یسری پارچه ها.
پ ن : الان یه دلیل دیگه برای تشکر از خداوند دارم ,مرسی که در دهه 70 دیده به جهان گشودم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)