X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

لطفا از این توهم فاصله بگیر !

نام: Screenshot_20210614-215242_Chrome.jpg نمایش: 459 اندازه: 167.3 کیلو بایت

سلام عزیزان
      این عکس رو ببینید و سوالی که یکی از شماها از من پرسیدید، خیلی متاسف شدم و غمگین، راستش با خودم میگفتم مگر هستن هنوز کسانی که برای رسیدن به یک رویای بزرگ، رویای بزرگ دیگری رو وسیله قرار بدن؟ مگر میشود همزمان یک فوتبالیست سطح جهانی شد و در کنارش یک بازیگر مطرح سینما؟ مگر میشود یک عکاس بین المللی بود و در کنارش یک ساختمان ساز برند منطقه؟ مگر میشود یک جراح فوق تخصص مغز و نخاع بود و در کنارش یک پارچه فروش کار بلد؟ مگر میشود یک میوه فروش درجه یک بود و در کنارش یک نماینده درستکار مجلس بود؟

عزیزانم
      لطفا برای زندگی خود، اصول تخصص گرایی رو ملاک قرار بدید، در یک شاخه متخصص شوید خیلی بهتره تا اینکه در چند شاخه صرفا یک کارشناس باشید.
      درگیر رویا فروشان نظام اموزشی نباشید، سه رشته اول تجربی را برایتان بزرگ کرده اند تا در آینده شمارا وارد بازی انحصاری این نظام سرمایه داری وحشی کنند
      یاد اون لطیفه معروف افتادم که از یکی می‌پرسند، دوست داری آینده چکاره بشی؟
      گفت درس بخونم، دانشگاه برم، مهندس بشم، سرمایه جمع کنم، نیسان بخرم، گوجه بفروشم :/
      مهندسان و گوجه فروشانی داریم که سالانه گردش مالی میلیاردی دارند! اما هستن برخی که گردش مالی اصن ندارن! فرق در چیست؟

خب از این داستان خیلی باید درس و پند بگیرید، بسیار شغل ها هستند که ما نمیدانیم، میدانی چرا؟ چون نخواسته اند بدانی، چراکه دایره اطلاعات و ذهن تو را فقط حیطه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، حقوق و چند مهندسی خاص و ... شکل داده اند، میدانی چرا؟ چون اگر در موضوعات دیگر فکر کنی، دیگر نمیتوانی از آنها کتب گران قیمت، دی‌وی‌دی های گران قیمت، آزمون های گران قیمت و ... تهیه کنی و بازار کسب و کار آن ها بهم میریزد !
      تو اگر میخوای یه پول برسی، دنبالش باش! از راهی که منحصر به خودت است، همچون اثر انگشت تو !!!
      اثر انگشت تو و ژنوم تو یک بار تکرار شد در جهان!
      توهم یکبار خودت باش

نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شاید بگم واسه کسایی مث من و ایشون که راهی دگ نمیمونه مجبوریم واس درامد خرجی و کلی چیزای دیگ ....دست ب کاری بزنیم که حتی فکرشم نمیکردیم ....وقتی مجبوری هرچی باشه قبول میکنی حتی اگه دوس نداشته باشی ....
      dont care about

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      میگه که برای اهدافتون ؛ هدف های فرعی نگمارید که به خیالتون با انجام دادنش به اون هدف نزدیک تر میشوید

همیشه ادم دوست داره اهداف رویایی و ارمانی خودش که نسبتا بزرگ اند رو به اهداف خرد و ریز تبدیل کنه، و متاسفانه اینکار باعث میشه دیگه به اون چیزی که انتظار داشتید چند سال اینده برسید، نرسید.

در همین مورد فرد شرطی کرده خودش رو که هدف بزرگ پزشکی رو کوچیک بکنم تا مرز دانشگاه آزاد ، ولی هدف دیگه ای داشته باشم کوچکتر که اونم درامد برای شهریس! در حالی که متاسفانه پول شیرین تر از دانشگاه و درسه، و کسی در این موقیعت قرار بگیره فکر کنم 90 درصد مواقع میبوسه میزاره زمین و میره سمت املاک! و یهو درجا میخوره میبینه 5 ساله ترک تحصیل کرده و علناً هیچی به هیچی!

مراقب افکارتون باشید، گاها همین مغزه که ضربه میزنه
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      نام: Screenshot_20210614-215242_Chrome.jpg نمایش: 459 اندازه: 167.3 کیلو بایت

سلام عزیزان
      این عکس رو ببینید و سوالی که یکی از شماها از من پرسیدید، خیلی متاسف شدم و غمگین، راستش با خودم میگفتم مگر هستن هنوز کسانی که برای رسیدن به یک رویای بزرگ، رویای بزرگ دیگری رو وسیله قرار بدن؟ مگر میشود همزمان یک فوتبالیست سطح جهانی شد و در کنارش یک بازیگر مطرح سینما؟ مگر میشود یک عکاس بین المللی بود و در کنارش یک ساختمان ساز برند منطقه؟ مگر میشود یک جراح فوق تخصص مغز و نخاع بود و در کنارش یک پارچه فروش کار بلد؟ مگر میشود یک میوه فروش درجه یک بود و در کنارش یک نماینده درستکار مجلس بود؟

عزیزانم
      لطفا برای زندگی خود، اصول تخصص گرایی رو ملاک قرار بدید، در یک شاخه متخصص شوید خیلی بهتره تا اینکه در چند شاخه صرفا یک کارشناس باشید.
      درگیر رویا فروشان نظام اموزشی نباشید، سه رشته اول تجربی را برایتان بزرگ کرده اند تا در آینده شمارا وارد بازی انحصاری این نظام سرمایه داری وحشی کنند
      یاد اون لطیفه معروف افتادم که از یکی می‌پرسند، دوست داری آینده چکاره بشی؟
      گفت درس بخونم، دانشگاه برم، مهندس بشم، سرمایه جمع کنم، نیسان بخرم، گوجه بفروشم :/
      مهندسان و گوجه فروشانی داریم که سالانه گردش مالی میلیاردی دارند! اما هستن برخی که گردش مالی اصن ندارن! فرق در چیست؟

خب از این داستان خیلی باید درس و پند بگیرید، بسیار شغل ها هستند که ما نمیدانیم، میدانی چرا؟ چون نخواسته اند بدانی، چراکه دایره اطلاعات و ذهن تو را فقط حیطه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، حقوق و چند مهندسی خاص و ... شکل داده اند، میدانی چرا؟ چون اگر در موضوعات دیگر فکر کنی، دیگر نمیتوانی از آنها کتب گران قیمت، دی‌وی‌دی های گران قیمت، آزمون های گران قیمت و ... تهیه کنی و بازار کسب و کار آن ها بهم میریزد !
      تو اگر میخوای یه پول برسی، دنبالش باش! از راهی که منحصر به خودت است، همچون اثر انگشت تو !!!
      اثر انگشت تو و ژنوم تو یک بار تکرار شد در جهان!
      توهم یکبار خودت باش

سلام
      حرف شما درسته ولی میشه راهنمایی کنید ما از کجا میتونیم با بقیه کار ها آشنا بشیم؟
      چجوری مسیر منحصر به فرد خودمون رو پیدا کنیم؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یجوری الان همه فاز روشنفکر گرفتن از رتبه بندی اهداف و و زوم فقط تو یک رشته سخن بزرگان درمیارن که ادم حالش بهم میخوره خوب اساتبد شما مگه تو شرایط اونید وقتی تو زندکیتون شهریه مدرسه نمونه دولتی به خیال خیلیا مفت رو هم زوری جور میکردین میفهمید بعضی وقتا ادم مجبوره در کنار رشته تخصصی خوددش کار بی ربط هم انجام بده فکر کردین مثلا طرف بدش میاد بگیر خونه بشینه فقط درس رشته خودشو بخونه؟زندگیا متفاوته تو زندگی خیلی از شما این طرز فکر که بالا بیان کردین کار میکنه تو زندگی خیلیا هم اون هفت سالی که قراره بخونی حتی به فرض دولتی قبول شدن هم سخته چون باید خرج خانوادتم دربیاری.
      میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.

تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
      که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
      ( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
      من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
      تو یه لکه نور نشونم بده
      تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مضخرف ترین حرفی که امروز شنیدم کی گفته ادم نمیتونه تو چندتا کار موفق بشه خیلی از ثروتمندان چندتا شغل داشتند تا تونستند به اون ثروت برسند من خودم خیلی از پزشکا رو میشناسم که تو کار املاک هستند و برج سازی میکنند و عمده ثروتشون هم از این راه بدست اوردن کسی رو میشناسم پزشکی بهشتی اورد در کنارش کار های متفرقه میکرد تا خرجش رو دراره زد کارش گرفت تو 23 سالگی در حد یه پزشک متخصص پول درمیاره به حدی پول درمیاره که سال چهارم پزشکی بود انصراف داد از دانشگاه در کنارش کسی بود که اونم پزشکی میخوند فقط درس میخوند کار نمیکرد الان 29 سالشه نه ماشین داره نه خونه تازه شروع کرده کار کردن برید زندگی نامه گرنت کاردن رو بخونید متوجه میشید
      ویرایش توسط Ali Darkness : 25 خرداد 1400 در ساعت 19:42

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amf1384 نمایش پست ها
      سلام
      حرف شما درسته ولی میشه راهنمایی کنید ما از کجا میتونیم با بقیه کار ها آشنا بشیم؟
      چجوری مسیر منحصر به فرد خودمون رو پیدا کنیم؟
      دو مدل شغل داریم
      ۱ - حقوق ثابت ( کارمندی ) بدون استرس و تنش و همراه با زندگی نرمال
      ۲ - حقوق غیر ثابت ( شغل آزاد ) با استرس و پر از ریسک و بالا و پایین و زندگی هیجانی

کدوم رو در مرحله اول دوست داری ؟
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      یجوری الان همه فاز روشنفکر گرفتن از رتبه بندی اهداف و و زوم فقط تو یک رشته سخن بزرگان درمیارن که ادم حالش بهم میخوره خوب اساتبد شما مگه تو شرایط اونید وقتی تو زندکیتون شهریه مدرسه نمونه دولتی به خیال خیلیا مفت رو هم زوری جور میکردین میفهمید بعضی وقتا ادم مجبوره در کنار رشته تخصصی خوددش کار بی ربط هم انجام بده فکر کردین مثلا طرف بدش میاد بگیر خونه بشینه فقط درس رشته خودشو بخونه؟زندگیا متفاوته تو زندگی خیلی از شما این طرز فکر که بالا بیان کردین کار میکنه تو زندگی خیلیا هم اون هفت سالی که قراره بخونی حتی به فرض دولتی قبول شدن هم سخته چون باید خرج خانوادتم دربیاری.
      شما همچین شرایط سختی رو از خودت میگی بعد درمورد درس خوندن و دانشگاه رفتن هم سخن میگویی؟ خب مجبور نیستید دانشگاه برید و درس بخونید، قرار نیست دانشگاه به شما پول بده، شما اگه پسری برو سربازی ، زود بیا مشغول کسب و کارت شو، هم خرج خود رو در بیار هم خانواده، اینطوری به درآمد میرسی و دیگه درس و مدرسه و دانشگاه مانع موفقیت تو نخواهد بود.
      یادت باشه، درس خوندن اجباری نیست ، اختیاریه و سواد، ثروت نمیاورد
      موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Darkness نمایش پست ها
      مضخرف ترین حرفی که امروز شنیدم کی گفته ادم نمیتونه تو چندتا کار موفق بشه خیلی از ثروتمندان چندتا شغل داشتند تا تونستند به اون ثروت برسند من خودم خیلی از پزشکا رو میشناسم که تو کار املاک هستند و برج سازی میکنند و عمده ثروتشون هم از این راه بدست اوردن کسی رو میشناسم پزشکی بهشتی اورد در کنارش کار های متفرقه میکرد تا خرجش رو دراره زد کارش گرفت تو 23 سالگی در حد یه پزشک متخصص پول درمیاره به حدی پول درمیاره که سال چهارم پزشکی بود انصراف داد از دانشگاه در کنارش کسی بود که اونم پزشکی میخوند فقط درس میخوند کار نمیکرد الان 29 سالشه نه ماشین داره نه خونه تازه شروع کرده کار کردن برید زندگی نامه گرنت کاردن رو بخونید متوجه میشید
      حرف های شما نشان می‌دهد در جامعه حضور سطحی داشتید نه عمقی
      شما طرفدار نظام سرمایه دار وحشی هستید، نظامی که دایره افراد برنده جامعه رو تنگ می‌کنه و دایره افراد بازنده جامعه رو بزرگ! این یعنی طبقه بالا و برنده ۸۰ درصد دارایی و سرمایه کشور رو بین خودشون تقسیم میکنند ( آنچه در ایران داریم میبینیم ) و برای همیشه باختن طبقه پایین برنامه‌ریزی می‌کنند،
      امروز اگر در منطقه یک تهران مثلا خیابان فرشته قیمت آپارتمان به متری ۱۳۰ میلیون تومان هم میرسد ( مثال: ۱۰۰ متر آپارتمان می‌شود ۱۳ میلیارد تومان) عمده علت آن ورود سرمایه داران از دیگر اصناف به بازار مسکن بود، همین مثال پزشکی که می‌فرمایید عامل اصلی گرانی مسکن و رکود امروز بازار است، پزشکان سالانه ۸۰ هزار میلیارد تومان درامد دارند اما از پرداخت فقط ۱۰۰ میلیارد مالیات فراری اند، میدانی چرا؟ چون نقدینگی را وارد ملک و ساختمان سازی و برج سازی میکنند تا با سود های ۲۰۰ -۳۰۰ درصدی برداشت کنند که فردا روزی خرید یه خانه ۴۰ متری برای شماهم حسرت شود

هنوز هم میگم، اگر پزشکی، تا اخر پزشک باش، اما اگر رفتی سراغ ساخت و ساز دیگر حق نداری پزشک باشی، علتش رو در قوانین کشور های درجه اول پیدا خواهی کرد

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اون زمانی که با سیلی صورت مو سرخ می کردم کسی توف هم کف دستم ننداخت که الان دلم رو به صرفا درس خوش کنم. این هایی که شما گفتید صرفا حرف های قشنگ بود. در عمل همون طور که خودتونم در جریانید حداقل در این اطراف ما آدم موفق متخصص داریم ولی صرفا متخصص موفق خیر. عموما یا ورشکست شده اند یا در هزار زمینه دیگر در حال کار و تلاش برای گسترش فعالیت های خود تا از بقیه رقبا عقب نمانند. از ان طرف افراد زیادی که ناچارا رفتند سراغ کار های بی ربط. حرف های قشنگ شما وقتی عملی می شود که قانون در جامعه حرف اول رو بزنه نه رانت و پارتی و هزار کثافت دیگر. برای یک نوجوان ۱۷-۱۸ ساله که دو سوم عمر خود را در محیط ایزوله و ناکارامدی به نام مدرسه سپری کرده هنوز هم معتقدم بهترین راه ورود هدفمند به جامعه کنونی همان درس و دانشگاه و تحصیل در رشته های خوب است ولاغیر. بعد از ورود به دانشگاه فرصت برای کسب مهارت زیاد است.

ویرایش توسط mahdi_artur : 26 خرداد 1400 در ساعت 15:56

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما همچین شرایط سختی رو از خودت میگی بعد درمورد درس خوندن و دانشگاه رفتن هم سخن میگویی؟ خب مجبور نیستید دانشگاه برید و درس بخونید، قرار نیست دانشگاه به شما پول بده، شما اگه پسری برو سربازی ، زود بیا مشغول کسب و کارت شو، هم خرج خود رو در بیار هم خانواده، اینطوری به درآمد میرسی و دیگه درس و مدرسه و دانشگاه مانع موفقیت تو نخواهد بود.
      یادت باشه، درس خوندن اجباری نیست ، اختیاریه و سواد، ثروت نمیاورد
      موفق باشی
      اقا الان تو مشاور املاکی داری میسوزی ینفر دیگه بیااد تو بازار تو؟ اوللا که اون یارو از نوشتارش مشخصه عاشق شغله شما نیست صرفا واسه یه بازه ای میخواد مخارج زندگیشو دربیاره همچنین که ااین شرابط سخت هم از خودم درنمیارم و اینکه دانشگااه قرار نیست بهم پول بده ولی یه تخصصی میده که میخوام تو اون زمینه زندگی کنم اره به قول شما الان مثلا من از پس مخارج دانشگاه برنمیام نرم دانشگاه تا اخر عمر تو پایین ترین سطح کار کنم؟اره این چیزای شعاری وجود داره همه تو دانشگاه موفق نمیشن همه هم بدون دانشگاه بدبخت نمیشن ولی واقعیت جامعه اینه که تو زمینه ای تخصصی نداشته باشی هیچی نمیشی شما هم الکی ااز خودت فلسفه نظام سرمایه دارن فلاان بیسار درنیار تو همه جای دنیا بحث سرمایه گذاری مطرحه تا دلت بخواد هم دکتر مهندس دیدم تو زمینه هاای دیگه سرمایه گذاری میکنن مسکن هم یکی از اون بازاراس بعدم بازم میگم اونی که واست پیامو نوشته از نوشتاارش مشخصه واس پول پارو کردن نمیخواد وارد بشه صرفا خرجشو میخواد دربیاره که بتونه تو همون پزشکی ادامه تحصیل بده یکی از فامیلای نسبتا نزدیک ما هم موقع دانشجویش کارگر ساختمونی هم شد یه بازه ای الانم ااز درسش نیفتاد مطبشو داره کارم میکنه هر ادم عااقلی میدونه وقتی دانشگاه یک رشته رو ادامه میده بهتره که تو همون زمینه تمرکز بکنه ولی خرده ای هم نبااید بگیری که چرا فلانی دوران دانشجویی کار میکنه چرا معلم مشاور شده چرا تو زمینه املاک کار میکنه مگرنه همش میشه شعاار بعدم شما واسه طرف از نظام سرمایه داری و بدیاش میگی بعد درجواب مخارج تحصیل حرفت اینه که ادامه نده؟یکلمه بگو هیچی به قوزک چپم نیست منافع خودم مطرحه
      به سلامت اقای روشنفکر تا شعارای بعدیت خدانگهدار
      میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.

تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
      که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
      ( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
      من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
      تو یه لکه نور نشونم بده
      تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [quote=amirreza_rahmani;1721713]حرف های شما نشان می‌دهد در جامعه حضور سطحی داشتید نه عمقی
      شما طرفدار نظام سرمایه دار وحشی هستید، نظامی که دایره افراد برنده جامعه رو تنگ می‌کنه و دایره افراد بازنده جامعه رو بزرگ! این یعنی طبقه بالا و برنده ۸۰ درصد دارایی و سرمایه کشور رو بین خودشون تقسیم میکنند ( آنچه در ایران داریم میبینیم ) و برای همیشه باختن طبقه پایین برنامه‌ریزی می‌کنند،
      امروز اگر در منطقه یک تهران مثلا خیابان فرشته قیمت آپارتمان به متری ۱۳۰ میلیون تومان هم میرسد ( مثال: ۱۰۰ متر آپارتمان می‌شود ۱۳ میلیارد تومان) عمده علت آن ورود سرمایه داران از دیگر اصناف به بازار مسکن بود، همین مثال پزشکی که می‌فرمایید عامل اصلی گرانی مسکن و رکود امروز بازار است، پزشکان سالانه ۸۰ هزار میلیارد تومان درامد دارند اما از پرداخت فقط ۱۰۰ میلیارد مالیات فراری اند، میدانی چرا؟ چون نقدینگی را وارد ملک و ساختمان سازی و برج سازی میکنند تا با سود های ۲۰۰ -۳۰۰ درصدی برداشت کنند که فردا روزی خرید یه خانه ۴۰ متری برای شماهم حسرت شود

هنوز هم میگم، اگر پزشکی، تا اخر پزشک باش، اما اگر رفتی سراغ ساخت و ساز دیگر حق نداری پزشک باشی، علتش رو در قوانین کشور های درجه اول پیدا خواهی کرد[/quote
      از حرف های شما معلومه طرفدار مارکسیسم هستید و دوست دارید همه یکسان باشند من هم این رو دوست دارم و تقریبا اکثریت انسان ها از ایجاد برابری احساس خوشایند میکنند ولی حقیقت جامعه چیز دیگر هست وقتی بیشتر افراد دوست دارند روز به روز از نظر مالی غنی شوند چرا ما این کار رو نکنیم این حرف های کلیشه ای که اگه همه کردن تو نکن رو حتی کسایی که این حرف رو میزنند هم قبول ندارند ثانیا اگه قرار بود همه از لحاظ اقتصادی غنی باشند هیچ وقت پیشرفت اتفاق نمیوفته چون زمانی پیشرفت و موفقیت اتفاق میوفته که انسان احساس نیاز بکنه و اگر ببینید اکثر افراد تاریخ ساز ادم های فقیری بودند که احساس نیازشان باعث نبوغشان شد ثالثا آدم باید تو اکثر زمینه ها تجربه کسب کنه تا به شغل مورد علاقش برسه خیلی ها بودند که از بچگی به چیز دیگری علاقه داشتند ولی وقتی وارد بازار کار شدند شغلشان 180 درجه مغایر با شغل مورد علاقشان در بچگی بود و این فقط با تجربه بدست میاد رابعا 10 سال بعد با پیشرفت تکنولوژِی و مخصوصا هوش مصنوعی خیلی از شغل ها دیگر از بین میرود و ماشین ها جای انسان ها رو میگیرند و ادم باید یه منبع درامد دیگر درصورت از بین رفتن شغلش برای گذران زندگی اش داشته باشه من خودم خیلی ها رو دیدم در کسب و کاری برشکسته شدند ولی با داشتن منبع درامد دیگر ان را جبران کردن و در اخر این نشانه بی عرضگی ادم هست که فقط یک منبع درامد داشته بشه چون اکثر افراد میتوانند یک کارو انجام دهند و افرادی موفق هستند که چند منبع درامد داشته باشند و این رو بدونید اگه شما نکنید بقیه میکنند پس خواهشا حرف هایی بزنید که با واقعیات جامعه تطبیق داشته باشه نه صرفا یک سری حرف کلیشه ای که اکثرا افرادی که فاز روشنفکری میگیرند میزنند

ویرایش توسط Ali Darkness : 26 خرداد 1400 در ساعت 18:11

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حرف های شما نشان می‌دهد در جامعه حضور سطحی داشتید نه عمقی

هنوز هم میگم، اگر پزشکی، تا اخر پزشک باش، اما اگر رفتی سراغ ساخت و ساز دیگر حق نداری پزشک باشی، علتش رو در قوانین کشور های درجه اول پیدا خواهی کرد
      تا حالا مشاور املاک کمونیست ندیده بودم که به لطف شما دیدم
      قبل اینکه تز مارکسیستی و 80-20 سندرزی(99-1) بدی(ر.ک به توزیع پارتو) از خودت شروع کن و مثل کشورهایی که دوست داری هرسال نصف درآمدتو بده خیریه(به جای مالیات) بعد بیا اینجا راجع به توحش سرمایه داری و بورژواهای ظالم حرف بزن

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا این چه مسخره بازییه ؟
      ینی واقعا منطقی میدونید که طرف بره مشاور املاکی کار کنه که شهریه پزشکی دانشگاه آزادشو جور کنه ؟! ودف!؟
      اون پزشک و مهندسی که دیدی برج و زهرمار میسازه رفته به یه جا رسیده بعد سرمایه گذاری کرده ...اخه کی میره سراغ مشاور املاکی شدن ک با پولش بره پزشک شه این چه کاریه اخه ؟حرف فلان کس پول نداره باید خرج خونوادشو بده هم نزنید توروخدا چون هم ربطی به این موضوع نداره وهم کسی مث من ک پول نداره فکر دانشگاه آزادم نمیکنه !مگه مریضم هفت سال برم یه جا کار کنم ک پول دانشگاه آزادمو بدم درسمم درست و حسابی نتونم بخونم ؟اون پزشک شدن دیگ باید بخوره تو سرم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن