برای افتخـار کردن به خـودت
تا زمـانیکه به هدفت برسی صبر نکن
به هر قدمـی که در راستـای رسیـدن
به اون هدف برمیداری افتخـار کن
برای افتخـار کردن به خـودت
تا زمـانیکه به هدفت برسی صبر نکن
به هر قدمـی که در راستـای رسیـدن
به اون هدف برمیداری افتخـار کن
یه عادت که نمی دونم چه منشأ احمقانه ای هم داره و دارم
اینه که کم سن و سالتر از خودم ها رو آدم حساب نمی کنم
و خودمم در مقابل بزرگتر از خودم ها آدم حساب نمی کنم
از همین امروز این عادت رو کنار میزارم![]()
سوفی آموندسن از مدرسه به خانه میرفت. تکهیِ اول راه را با یووانا آمده بود.
به فروشگاه بزرگ که رسیدند راهشان از هم جدا شد. سوفی بیرون شهر زندگی میکرد و راهش تا مدرسه دو برابر یووانا بود.
بعد از باغِ آنها بنایِ دیگری نبود، خانهشان انتهای دنیا مینمود.
کتابِ دنیایِ سوفی
نوشتهی یوستین گردر
ترجمهی حسن کامشاد
اجازه نده آتش درونت ذره ذره در مردابِ ناامیدکنندهٔ زمزمههایی که به تو میگویند: هنوز نه یا اصلاً ممکن نیست، خاموش شود.
اجازه نده قهرمان درونت به خاطر سرخوردگی از زندگیای که سزاوارش بودی و هرگز به آن نرسیدی، تباه شود. دنیایی را که آرزویش را داری، میتوانی برنده شوی. آن دنیا وجود دارد. واقعی است. ممکن است. مال تو است.
رابین شارما
اولین چیزی که کتاب ها به ما می گویند
این است که چقدر آدم تنها در این دنیا هست
که گوشی برای حرف هایش پیدا نکرده!
کتاب:
چه کتاب هایی که هنوز نخوانده ام
راشکین کومور
سوفی آموندسن از مدرسه به خانه میرفت. تکهیِ اول راه را با یووانا آمده بود.
به فروشگاه بزرگ که رسیدند راهشان از هم جدا شد. سوفی بیرون شهر زندگی میکرد و راهش تا مدرسه دو برابر یووانا بود.
بعد از باغِ آنها بنایِ دیگری نبود، خانهشان انتهای دنیا مینمود.
کتابِ دنیایِ سوفی
نوشتهی یوستین گردر
ترجمهی حسن کامشاد
عادتها لازمهی پیشرفت شخصیتیاَند. همانگونه که با افزایش سود، پول چند برابر میشود، با تکرار عادتها نیز تأثیر آنها چند برابر خواهد شد.
شاید تأثیر روزانهی آنها ناچیز بهنظر برسد؛ امّا با گذشت ماهها و سالها چشمگیر خواهد شد. زمانی که دو، پنج یا شاید ده سال بعد به عقب نگاه کنید، ارزش عادتهای خوب و بهای عادتهای بد آشکار خواهد شد.
✍🏽 #جیمز_کلییر
📕 خرده عادتها
چشمانداز شما درمورد موضوعات مختلف لزوماً بر اساس واقعیت شکل نگرفته؛ بلکه غالباً براساس تجربیاتی که در گذشته داشتهاید یا آنچه دیگران درمورد آن موضوع به شما یاد دادهاند، شکل گرفته است. دومین نکتهای که باید درمورد چشمانداز بدانید این است: کسی که در زمان حال هستید آنقدر قوی هست که بتواند باورهایی را که براساس گذشتهتان شکل گرفته، کنترل کند.
کنترل چشماندازتان به دست خودتان است! افراد کمی متوجه این موضوع هستند.
درک این حقیقت اساسی، نهتنها دیدگاه شما را به غم و اندوه و فقدان عوض میکند؛ بلکه حتی یاد گرفتن تنظیم و کنترل چشماندازتان، بدون در نظر گرفتن دورانی که در آن هستید، رمز داشتن یک زندگی شادتر و دقیقتر است.
📚 #انتظارش_را_نداشتم
🖋 #ریچل_هالیس
یکی از نشانه های پیشرفت اینه که
چیزایی که قبلا داغونت میکردن
الان حتی نمیتونن لبخندت رو ازت بگیرن . .
برایان تریسی معتقد است: «زندگی شما میتواند بهطرز شگفتانگیزی تغییر کند، کافی است مایل به تغییر باشید. تصمیم بگیرید، عمل کنید. رفتارهای جدیدی انتخابیتان را تمرین کنید و تا زمان رسیدن به نتیجهی دلخواهتان ثابتقدم بمانید.»
💫تویی که داری تلاش میکنی برای آیندت، هرموقع کم آوردی این نقل قول رو به یاد بیار؛
"امروز سخت است،
فردا بسیار سختتر،
اما پسفردا بسیار زیبا خواهدبود،
ولی بیشتر مردم فردا عصر تسلیم میشوند."🔮🎀
⸤ برای اینکه حالت خوب باشه
روزت رو با داشتههات شروع کن و به
نداشتههات بگو : به زودی میبینمتون
چیزی که باعث تغییر میشه امید نیست،
ناامیدی محضه !
امیدهای ابلهانه فقط باعث میشه تغییر نکنی..
باید یه جا بر بخوره بهت
اگه اشتباه نميكرديم، قدرت درک امروز رو نداشتيم.
در نتيجه
ما ناچاريم يكسرى خطاها رو انجام بديم
تا ياد بگيريم، تا بزرگ بشيم، تا تجربه كسب كنيم و با فراگيرى اين مهارت ها، براى برداشتن قدم هاى بهتر در آينده آماده بشيم.
سرزنش و نقد و قضاوت گذشته خودت هيچ سودى نداره، بلکه فقط باعث تعميق مشكلات امروزت ميشه،
چون با اين خودخورى ها روحيه و اعتماد به نفست هم لطمه ميخوره و حال خوب رو ازت ميگيره.
پس رها كن هرآنچه كه بر تو گذشته
و روى زمان حال و زندگى امروزت تمركز کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)