سلام ظهر همه بخیر
من کنکوری ۱۴۰۱ هستم الان پایه یازدهمم
یه سری سوال داشتم گفتم که بپرسم شاید بتونید کمکم کنید
اول از همه بگم من دهم و یازدهم رو تقریبا خوب خوندم مخصوصا یازدهم دهم یکم فراموشم شده یه فصل از زیست دوازدهم و کمی از حرکت شناسی خوندم (تا سرعت ثابت)
حالا سوال هام
۱)برنامه ای که من در نظر داشتم برای خودم اینه که از یک خرداد تا ۱۸ تیر پایه دهم و یازدهم و اون یکم از دوازدهم رو مروز کنم که میشه ۷ هفته
از هجده تیر با برنامه آزمون های تابستونیه کانون پیش برم
به نظرتون این کار خوبه ؟یا وقت رو بزارم رو پیش خوانی دوازدهم؟یه دوستی هم بهم گفت تا ۱۸ تیر یه پایه رو حمع کن بعدش با کانون یه پایه دیگه رو نظرتون چیه؟
۲)من ساعت مطالعه بالا برام مشکلی نیست تا حدود ۱۰ ۱۲ ساعت ولی یه مشکلی که در دوسال پایه داشت عدم پیوستگی بوده راه حلی دارید؟
خودم حس میکنم این نداشتن پیوستگی بخاطر نبودن جو درسی و کنکوریه(مجازی بودن کلاس ها بخصوص اینکه مدرسه من کلا جو درسی نداره) مثلا من کلاس زیست میرفتم با اینکه آنلاین بود ولی واقها جو درسی خوب بود و زیستم رو خیلی بهتر از بقیه درس ها بستم و همیشه تلاش میکردم جز اولین های کلاس باشم و رقابتش برام خیلی خوب بود
حالا به نظرشما با این شرایط برم پانسیون که محیط کنکوری داشته باشه؟
یه بار رفتم این پانسیون و خوشم اومد محیط خیلی ارومی بود هنه سرشون تو درس بود و وقتای استراحت از هم سوال میپرسیدن و مسئولین مراقب بودن کسی شلوغ نکنه
۳)در مورد منابع میخوام بپرسم
اینا منابعی هستن که من در طول دهم و یازدهم زدم اگه میشه برای این تابستون منبع معرفی کنید بهم که سطحشون یکم بالاتر باشه
زیست:هر دوسال میکرو و خیلی سبز های پایه به پایه+سه سطحی
شیمی:هر دو سال خیلی سبز
فیزیک :دهم میکرو یازدهم میکرو و خیلی سبنز(نشرالگو رو دارم ولی نزدم خوبه؟
ریاضی :دهم خیلی سبز و مهروماه یازدهم خیلی سبز و سه سطحی
۴)عمومی ها وضعم خوبه ولی متاسفانه خیلی کم کاری کردم توی عمومی و بیشتر اختصاصی خوندم برای همین میخوام تین تابستون جبران کنم حتما
فقط عربی در حد خیلی داغونی هستم و همیشه صفر میزاشتم یا فوقش زیر ده میزدم و همینم ترازمو میاوزد پایین
به نظرتون ویدیو آقای فلاح رو ببینم میتونم به سطح خوبی برسم؟
ممنون میشم درباره هر کدوم اطلاعی دارین حواب بدین
و اگه توصیه دارید بگید
راستی اگر کسی میتونه در زمینه برنامه ریزی کمکم کنه بگه که عکس برنامم رو براش بفرستم ممنون