خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      بازم من نظرم اینکه فعلا روی همون یازدهم متمرکز باشی ، اگه از یازدهمت خیلی مطمعن بودی نهایتا یکی دو تا از دهم (از دروس اختصاصی) موازی با یازدهمت تا آخر بهار پیش ببر بعدش توی تابستون دهم رو بیار روی نقطه ی تمرکزت و درکنارش موازی یازدهم

سبک یادگیریت رو هم میشناختم یسری توصیه های دیگه هم میکردم فعلا بماند ، درمورد سبک یادگیری جا داره یه مطلب توی انجمن قرار بگیره
      خیلی ممنون پس سعی میکنم بیشتر روی یازدهمم وقت بزارم

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عربی موضوعی یعنی ترجمه / درک مطلب / تحلیل صرفی / ضبط حرکات / قواعد رو هرکدوم رو تقریبا جداگانه فرایند یادگیری شون رو تکیمل و بصورت موضوعی تست وتمرین ورفع اشکال کنی تا مباحث مربوط به هر موضوع بشکل زنجیره ی پیوسته توی ذهنت جا بیفته .... از همون پایه به پایه ها هم میتونی استفاده کنی ولی بد نیست بعدا منابع موضوعی تهیه کنی ، مثلا میکرو طلایی گاج موضوعی کار کرده

ببین من درکل با این لفظ که یه مدت کلا یه درسی رو بطور کل کنار بذاری موافق نیستم.... ولی این مدل دروس مثل دینی رو توی تابستون میتونی بصورت کمرنگ پیش ببری ولی کلا بی خیالش نشو
      آره متاسفانه خیلیا عمومی رو شل میارن بالا حتی تا دو سه ماه آخر کنکور ، با این خیال که ماه های آخر روی عمومیا تمرکز میکنن درحالی که در بالای 90 درصد مواقع عملی نمیشه .... عمومی ها رو از همین الان خرده خرده ولی مستمر داخل برنامه روزانه جا بده

خواهش میکنم ، Good Luck
      مرسیی
      هچنین شمام موفق باشید
      البته توی درسای دانشگاه

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asal_tf نمایش پست ها
      پیشنهاد میکنم آزمون و خطا نکنی و اگر توان مالیشو داری یه مشاور خوب بگیری
      حرف تو مثل اینه که میخوای یه خونه بسازی ولی تا حالا تجربه ساختن یه خونه نداشتی و میخوای با پرسش از این و اون و خوندن چندتا مقاله از توی اینترنت خودت آجر و سیمان بگیری دستت یه خونه محکم و استاندارد و عالی بسازی.
      کلا فلسفه ی سایت زیر سوال بردی

مخالفه مشاور نیستم بالاخره میتونه توی ساخته شدن شخصیت کنکوری کمک کننده باشه ولی مشاورا هم بالای 90 درصدشون حرکت خاصی نمیزنن

درضمن ما خونه ی کنکوری مون رو با همین آجر وسیمانه مشورت با بقیه و گهگاه خوندن مطلب توی نت ساختیم خداروشکر ضد زلزله ام از آب دراومد
      به هرحال مشورت کردن و شنیدن و خوندن نظرات بقیه هم خیلی وقتا کمک کننده ست ، البته منظور تقلید از کسی نیست ولی میشه نظرات بقیه رو شخصی سازی کرد و ازتوش تغییرات و تصمیمیات مثبتی رو درآورد ، این جنس تعامل رو خیلی خیلی کم توی سیستم مشاور میشه دید

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلا فلسفه ی سایت زیر سوال بردی

مخالفه مشاور نیستم بالاخره میتونه توی ساخته شدن شخصیت کنکوری کمک کننده باشه ولی مشاورا هم بالای 90 درصدشون حرکت خاصی نمیزنن

درضمن ما خونه ی کنکوری مون رو با همین آجر وسیمانه مشورت با بقیه و گهگاه خوندن مطلب توی نت ساختیم خداروشکر ضد زلزله ام از آب دراومد
      به هرحال مشورت کردن و شنیدن و خوندن نظرات بقیه هم خیلی وقتا کمک کننده ست ، البته منظور تقلید از کسی نیست ولی میشه نظرات بقیه رو شخصی سازی کرد و ازتوش تغییرات و تصمیمیات مثبتی رو درآورد ، این جنس تعامل رو خیلی خیلی کم توی سیستم مشاور میشه دید
      من مشاور داشتم از معروفای شهرمون هم بود
      من هی به این آقا میگفتم من عربی ضعیفم
      هی میگفت فعلا وقت بزار رو اختصاصی فعلا نمیخواد بخونی بعدا بهت میگم چیکار کنی و این طوری شد که من شدم سال آخر و هنوز هم عربی برام کابوسه
      یا مثلا میرفتم پیشش میگفت ببخشی الان دارم وقت میزارم رو سال سوما تو برو قعلا با کانون بیا هفته بعد باهات صحبت میکنم
      هفته بعدم همین طور واقعا چند جلسه همینطوری بود درسته سال سوما حساس ترن ولی خب منم هزینه کرده بودم
      کلا سرش شلوغ بود یه برنامه داشت به همهههه میداد آموزشگاهش شلوغ بود گاهی پیش میومد دو سه نفر دانش آموز باهم میرفتیم تو
      یه چیز فاجعه ای بود اصلا

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین کتابای دهم یازدهمشو نه یه کتاب پایه داره که دهم و یازدهم با همه
      کتابای جامع همین امسالو کار کن فعلا اگه میتونی خیلی تغییر نمیدن یعنی امسال که اینجوری بود فقط جلدو عوض میکنن و قیمتو دو برابر:///

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام با اجازه استارتر
      من برای فیزیک یازدهم و دهم هرکدوم میکرو دارم به نظرتون لازمه منبع دیگه ای مثل خیلی سبز بگیرم؟

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تا قبل تابستون همین یازدهم رو مرور کن یبار دیگه. از تابستون با کانون برو جلو. ( البته به نظر من )

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن