کلا فلسفه ی سایت زیر سوال بردی![]()
مخالفه مشاور نیستم بالاخره میتونه توی ساخته شدن شخصیت کنکوری کمک کننده باشه ولی مشاورا هم بالای 90 درصدشون حرکت خاصی نمیزنن
درضمن ما خونه ی کنکوری مون رو با همین آجر وسیمانه مشورت با بقیه و گهگاه خوندن مطلب توی نت ساختیمخداروشکر ضد زلزله ام از آب دراومد
به هرحال مشورت کردن و شنیدن و خوندن نظرات بقیه هم خیلی وقتا کمک کننده ست ، البته منظور تقلید از کسی نیست ولی میشه نظرات بقیه رو شخصی سازی کرد و ازتوش تغییرات و تصمیمیات مثبتی رو درآورد ، این جنس تعامل رو خیلی خیلی کم توی سیستم مشاور میشه دید
من مشاور داشتم از معروفای شهرمون هم بود
من هی به این آقا میگفتم من عربی ضعیفم
هی میگفت فعلا وقت بزار رو اختصاصی فعلا نمیخواد بخونی بعدا بهت میگم چیکار کنی و این طوری شد که من شدم سال آخر و هنوز هم عربی برام کابوسه
یا مثلا میرفتم پیشش میگفت ببخشی الان دارم وقت میزارم رو سال سوما تو برو قعلا با کانون بیا هفته بعد باهات صحبت میکنم
هفته بعدم همین طور واقعا چند جلسه همینطوری بود درسته سال سوما حساس ترن ولی خب منم هزینه کرده بودم
کلا سرش شلوغ بود یه برنامه داشت به همهههه میداد آموزشگاهش شلوغ بود گاهی پیش میومد دو سه نفر دانش آموز باهم میرفتیم تو
یه چیز فاجعه ای بود اصلا
ببین کتابای دهم یازدهمشو نه یه کتاب پایه داره که دهم و یازدهم با همه
کتابای جامع همین امسالو کار کن فعلا اگه میتونی خیلی تغییر نمیدن یعنی امسال که اینجوری بود فقط جلدو عوض میکنن و قیمتو دو برابر:///
سلام با اجازه استارتر![]()
من برای فیزیک یازدهم و دهم هرکدوم میکرو دارم به نظرتون لازمه منبع دیگه ای مثل خیلی سبز بگیرم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)