خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Lightbulb راهکار برای آرایه و دستور صفر کیلومتر؟!⏳

سلااااااااام
      من چن سال بعد کنکور میدم...خب،انگار پایه هستم.....
      ب نظرتون من برا آرایه و زبان فارسی دقیقا چه کتاب استفاده کنم؟
      و اینکه فیلم ببینم،کدوم استاد؟ لطفا عنوانش رو هم بگید،برا هر استاد حداقل ۲ مدل فیلم هست....🤦🤦
      تو کانال دیدم نمیدونم تاملند ،کلاسینو.....
      و اینکه من ی حالت بدی دارم اونم اینه ی چیز رو باید بالای ۹۰ درصد یادبگیرم! من کل مطلب بلد باشم بعد ی جا رو خوب بلد نباشم....مخصوصا تو درسی که حالت
      پیوست داره....اونقدر ذهنم درگیر میشه که روند مطالعه هم رو به صفر میره!
      و اینک هر کتاب و استاد....پیشنهاد میدین لطفا منبعی باشه که اولا توش تناقض نباشه(چونواقعا مخم درگیر میشه ول کتم نیست،منم الان معلم در دسترس ندارم
      بدونم چی به چی هست) و کامل همه چی رو پوشش بده....
      لطفا! متن کتاب هم قابل فهم باشه....اکثر کتاب تست ها پاسخنامه به درد نمیخوره .
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      هیچ‌ کتابی نیست که بدون ابهام باشه پس سعی کن شل کنی
      و اینکه کتابای هفت خوان همشون خوبن اونارو استفاده کن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rogi نمایش پست ها
      سلااااااااام
      من چن سال بعد کنکور میدم...خب،انگار پایه هستم.....
      ب نظرتون من برا آرایه و زبان فارسی دقیقا چه کتاب استفاده کنم؟
      و اینکه فیلم ببینم،کدوم استاد؟ لطفا عنوانش رو هم بگید،برا هر استاد حداقل ۲ مدل فیلم هست....������������
      تو کانال دیدم نمیدونم تاملند ،کلاسینو.....
      و اینکه من ی حالت بدی دارم اونم اینه ی چیز رو باید بالای ۹۰ درصد یادبگیرم! من کل مطلب بلد باشم بعد ی جا رو خوب بلد نباشم....مخصوصا تو درسی که حالت
      پیوست داره....اونقدر ذهنم درگیر میشه که روند مطالعه هم رو به صفر میره!
      و اینک هر کتاب و استاد....پیشنهاد میدین لطفا منبعی باشه که اولا توش تناقض نباشه(چونواقعا مخم درگیر میشه ول کتم نیست،منم الان معلم در دسترس ندارم
      بدونم چی به چی هست) و کامل همه چی رو پوشش بده....
      لطفا! متن کتاب هم قابل فهم باشه....اکثر کتاب تست ها پاسخنامه به درد نمیخوره .
      انلاین اکادمی ثبت نام کن سایتش
      برو بخش کنکور 1400
      کارگاه های دستور و آرایه شاهین شاهین زاد رو ثبت نام کن

گرچه آرایه ش رو ندیدیم و برام تیپ بندی ارایه و هر روز 3 تا از هرکدوم مثمر ثمر بوده به طوری که 4 دیقه پایانی از 15 دیقه ادبیاتم رو میدم بهش و همیشه 3 و حتی 4 تاش درست در میاد

ببین تو روت میگم ، کنکور جایی نیس برات اون خم کنه ، تو باس اخلاقت رو عوض کنی !
      خیلی کوتاه ما به این ویژگی که داری میگیم کمال گرایی و وسواس!

چرا بده؟ دوازدهم میای حرکت شناسی میخونی ، معلم میگه مشتق سرعت زمان شتابه ! تو میگی حاجی مشتق یعنی چه؟ و اونوقته که میبوسی میزاری کنار
      وقتی مشتق رو خوندین برمیگردی سراغ فیزیک ، وقتی که معلم داره نوسان درس میده! و دهنت دورا دور سرویسه ( بدون ابهام سعی کردم بگم بیوفته مسئله)

دستور زبان منبع اموزشش چنان فرقی نداره ، شاهین زاد هم همونو میگه که تو هفت خوان هست! اما با تقدم تاخر اصولی میگه
      بدیهی هست کسی که بدون خوندن اجزای جمله بره تست فُرمی مثلا « اسم + صفت +صفت +....... +مسند +فعل» بزنه نمیتونه و کلا خیاری پیش نیست !
      بدون خوندن وابسته بری وابسته وابسته بزنی !؟

دستور زبان کاملا خشکِ ! جدی میگم در ارایه ادبی که دیگه از اسمش معلومه ( اراستن ادبی) شما ذوق میکنی اما دستور صرفاً تحلیله!
      کتاب های مطرح الگو / سبطی / هفت خوانه
      که من هفت خوان مدنظرمه ! البته فقط تستاش

در ضمن یه چیز عجیب گفتی ! باید 90 درصد یادبگیری؟ حاجی با خروار کتاب و درسنامه و معلم و... شما نهایت پارههههه کنی خودتو 40 درصد یادگرفتی! بقیش مربوط میشه به تمرین و غلط زدن و کلنجار رفتن که تصاعدی ببره بالا !
      یادش بخیر چقدر رسوب غلط زدم که اخرش یه جرقه زد تو مخم که الان ایکی ثانیه میشه جواب داد

حدالمکان هم از خود موسسه خرید کنید! میدونم سنگینه ولی سنجابی نباشید که ذخیره میکنه

⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای ارایه اول باید قرابتتو درست کنی کتاب قرابت نشر دریافت بگیر فصل ۱ بخون حدود صد صفحه هست بطور موازی واژه نامه کتابارو مستمر بخون تا دایره لغتت بره بالا
      بعدش ارایه میتونی شروع کنی هفت خوان خیلی سبز آموزش نسبتن خوبی داره اموزش بیشتر خاستی اول نشر دریافت برای تست زنی سمت هفت خوان برو
      ترتیب درس خوندن رعایت کن اول پایه بندی قرابت بعد افزایش دایره واژگان کلن تو ۱ ماه بعدش استارت ارایه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن