سلام من نظام قدیم بودم میخوام کنکور تجربی نظام جدیدبدمکتابای درسی رو گیر نیاوردم از رو موبایل میخونم جایی سراغ دارید کتاب درسی داشته باشه؟
سلام من نظام قدیم بودم میخوام کنکور تجربی نظام جدیدبدمکتابای درسی رو گیر نیاوردم از رو موبایل میخونم جایی سراغ دارید کتاب درسی داشته باشه؟
پایتخت کتاب باید تلفنی سفارش بدی هزینه اش را هم ازاد حساب میکنن دونه ای 40-50 تومن.2 ماه پیش داشت الان نمیدونم
امیدوارم موفق باشید
به نظر من بهترین راه اینه که یه بسته کاغذ ۵۰۰ تایی کپی مکس بگیری خودت همشون رو چاپ بزنی
یه بسته کاغذ با کیفیت عالی ۷۰ الی ۷۵ تومنه که حداقل ۴ تا کتاب میشه چاپ زد
اگر شما فقط زیست و شیمی رو نیاز داری، کتاب رو بگیری بهتره! تنها جایی که هم که داره فکر کنم بانک کتاب پایتخت باشه! در ضمن همونا هم ممکنه کتاب اصل رو مخصوصا واسه زیست نداشته باشن! البته چاپ رنگی هست و کار رو راه میندازه اما به نظرم نسبت به کپی به صرفه تر بشه! (البته الان دیگه همه چی گرونههههه)
. . . . We're so sad, we paint the town blue
داداش ،برو رو سایت نشر کتابای درسی مال خود اموزش پرورشه ،زیستشو از چاپ جدید میتونی استفاده کنی و شیمی ،زمینو نمیدونم با قیمت رو جلدم میدن چون ارز دولتی بهش تعلق میگیره ،همونوچهار پنج تومنی که روش هست ،چاپ رنگی هم هست فقط هر بار که سفارش میدی میتوتی کتابای یه پایه رو سفارش بدی با سه تا کدملی برو اوکیه
از بچه هایی که قبول شدن و کتاباشونو دارن میتونی بگیری من خودم دهم و یازدهم از دیوار خریدم دوازدهمم سایت اموزش پرورش تغیراتشم کمه خودت میتونی وارد کنی یا میتونی واسه زیست کتابای زیر ذره بین بخری بقیه م ک کتابای کمک درسی کافیه
دوستان این کتاب آزاد irtextbook هنوزم میشه خرید کرد؟؟؟
اگه تجربه خرید از سایتهای دیگه دارید لطفا به اشتراک بزارید در مورد کیفیت چاپ .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)