⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
تاپیک خوبی بود ممنون
ولی من خیلی سرعتم کنده اوایل خلاصه مینوشتم ولی فوق العاده زمان بر بود صفحه ای یک ساعت طول میکشید الان همین طوری کتا ب رو بدون خلاصه هم میخونم مثلا یک یازده ۶ ساعت طول میکشه برای همین نکات مبهم رو فقط مینویسم و دسته بندی میکنم
کدوم دبیر تو کلاسش متن کتاب درسی شیمی رو تحلیل میکنه؟ مث اینکه میگن مرادی متن کتاب رو تحلیل میکنه درسته ؟
اولین بار 4 سال پیش استاد حامد اسماعیلی متن کتاب درسی رو تحلیل و بررسی میکرد حتی جزوات مرور سریعش خیلی معروفه :^^
( چون سال 97 و 98 و 99 و 1400 فقط برای دوازدهم نهایی تحلیل موشکافانه صورت میگرفت بعد استقبال خیلی بیشتر شد برای کنکور 1401 دهم و یازدهمش هم صورت گرفت)
فیلم های تحلیل متن درسی استاد اسماعیلی به صورت جداگونه تو سالیانه ش در پنل کاربری قرار گرفت
نکته تستش هم از 29 فروردین شروع میشه
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
برای استاد مرادی جداگونه نیست داخل سالیانه که مورد بررسی و تحلیل قرار میگیره و برای نکته تستشم تحلیل متن کتاب و سوالات شمارشی میکس شده هست که داخل 14 جلسه تدریس میشه همه چی
پیشنهاد من دیدن نکته تست 1400 ش هست که تو تلگرام هست وگرنه 28 فروردین نکته تستش شروع میشه داخل موسسه هدف
نکته تست استاد مرادی در کلاسینو یک ماهه شروع شده
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)