سلام من پشت کنکوری ۱۴۰۱ هستم لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه که شیمی دهم چاپ ۹۹ نسبت به ۹۸ تغییر داشته یا نه؟
آیا لازم به اپدیت منابع هست یا خیر؟؟
سلام من پشت کنکوری ۱۴۰۱ هستم لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه که شیمی دهم چاپ ۹۹ نسبت به ۹۸ تغییر داشته یا نه؟
آیا لازم به اپدیت منابع هست یا خیر؟؟
ویرایش توسط monji : 28 فروردین 1400 در ساعت 19:53
اگه منظورت نظام قدیمه که خیلی مشکل پیش میاد اگه برای 1400 هست حتما تغییرات رو اعمال کن تغییرات دهم هم توی زیست و هم توی شیمی و هم توی فیزیک گسترده بوده برای کنکور 1401 و کتابهای کمک درسی هم ویرایش شدن با این تغییرات من خودم برا شیمی مبتکران تک جلدی ویژه کنکور99 داشتم ولی ویژه 1401 دو جلدیش بیاد میخرمش
به نظرم حتما حتما تغییرات رو اعمال کن از رو پی دی اف کتابها اگه نمیخوای منبع بخری (برای زیست پیشنهاد میکنم بخری) ولی اگه مشکل مالی نداری بخر خودت رو راحت کن و دغدغه ندئاشته باش
البته اگه هدفت زیاد بزرگ نیست نیازی به تغییرات نیست ولی اگه می خوای دقیق باشی حتما اعمال کن تغییرات رو بنده اول اعمال نکردم و غلطهام زیاد شد توی شیمی چرا که تغییرات و اصلاحات در حد قید و کلمه و عدد و .... هست و ادبیات عوض میشه
ویرایش توسط _TheOne_ : 28 فروردین 1400 در ساعت 22:09
پشت کنکور 1401؟
مگه 1400 برگزار شده که پشت کنکوراش معلوم بشه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
تغییرات فیزیک دهم چاپ 98(برای کنکور1401) نسبت به 97 (برای کنکور 1400)
.برای رشته تجربی : حذف بحثهای “خطا، رقمهای بامعنا و گزارش نتیجه اندازهگیری و تخمین مرتبه بزرگی” از فصل ۱
۲- جابهجایی فصل ۲ با ۳
۳- حذف “انرژی پتانسیل کشسانی” از فصل کار، انرژی و توان
۴- حذف “حرکت براونی” از فصل ویژگیهای فیزیکی مواد
۵- تبدیل “ویژگیهای فیزیکی مواد در مقیاس نانو” و “اصل ارشمیدس” از فصل ویژگیهای فیزیکی مواد به “خوب است بدانید”
۶- حذف “مول و عدد آووگادرو”، ” گرمای ویژه مولی”، توضیح “رفتار شگفت انگیز آب”، “فعالیت ۴-۷″، “عوامل مؤثر بر انتقال گرما به روش رسانش” ، “خوب است بدانید تفسنجهای اندازهگیری دماهای بالا” ، “قوانین گازها” و ” خوب است بدانید دماسنج گازی حجم ثابت” از فصل دما و گرما .
برای رشته ریاضی .
۱- حذف بحثهای “خطا،رقمهای بامعنا و گزارش نتیجه اندازهگیری و تخمین مرتبه بزرگی” از فصل ۱
.۲- جابهجایی فصل ۲ با ۳
.۳- حذف “انرژی پتانسیل کشسانی” از فصل کار، انرژی و توان.
۴- حذف “حرکت براونی” از فصل ویژگیهای فیزیکی مواد.
۵- تبدیل “ویژگیهای فیزیکی مواد در مقیاس نانو” و “اصل ارشمیدس” از فصل ویژگیهای فیزیکی مواد به “خوب است بدانید”.
۶- حذف “مول و عدد آووگادرو”، توضیح “رفتار شگفت انگیز آب”، “فعالیت ۴-۷″، “عوامل مؤثر بر انتقال گرما به روش رسانش” ، “خوب است بدانید تفسنجهای اندازهگیری دماهای بالا” ، “قوانین گازها” و ” خوب است بدانید دماسنج گازی حجم ثابت” از فصل دما و گرما.
۷- تبدیل “گرمای ویژه مولی” از فصل دما و گرما به “خوب است بدانید”.
۸- حذف محاسبه”گرما در فرایندهای هم حجم و همفشار به کمک گرمای ویژه مولی” ،”رابطه بازده در ماشینهای گرمایی آرمانی” ، “قضیه کارنو” ، “ضریب عملکرد یخچال” و ” خوب است بدانید ساز و کار یخچال خانگی” از فصل ترمودینامیک
تغییرات شیمی دهم برای کنکور 1401 نسبت به 1400 (رمز فایل www.jamshimi.ir)
https://s7.picofile.com/d/8375700384...mShimi_ir_.rar
زبان و دینی و عربی تغییری نکردن
اما فارسی دهم چاپ 98 نسبت به چاپ 97 فصل 2 و 4 به جای هم جابه جا شده و تغییرات اندکی در قلمرو های زبانی و واژه نامه داریم
البته برای کنکور 1401 میتونید چاپ 99 هم بگیرید فرقی نکرده نسبت به 98
فارسی یازدهم هم فقط تغییرات اندکی در واژه نامه داره
ریاضی تجربی تغییری نداشته
فیزیک دهم نسبت به چاپ 97 حذفیاتی داشته
فیزیک یازدهم بدون تغییر
شیمی دهم نسبت به چاپ 97 حذفیات و جابه جایی صفحات داشته
شیمی یازدهم بدون تغییر
زیست دهم چاپ 98 نسبت به 97 حذفیات و تغییراتی داشته
ولی چاپ 99 نسبت به 98 تغییرات خیلی کمی داشته
زیست یازدهم هم تغییرات اندکی داشته و نیاز به تهیه کتاب جدید نیست
در کل در درس شیمی دهم و زیست دهم نیاز به تهیه کتاب جدید هست
فیزیک دهم هم میتونید در صورت نخریدن کتاب جدید حذفیات رو خودتون اعمال کنید .
البته تغییرات بیشترش حذفیات بوده و کاهشی نه اینکه بخوان مطلب جدید اضافه کنن
کامل بررسی کردم چندتا متن جابجا شده ، دو سه تا کلمه تغییر کرده ، عوض شدن و اضافه شدن چندتا شکل و خودازمایی که بیشتر نکات تئوری و حفظی هستند و کسی که کمی از شیمی سر دربیاره میفهمه این تغییرات شانس کمی برای طرح سوال دارن و نیازی نیست که کتاب تست عوض شه و خرج اضافه کرد نهایتا اگه خیلی ادم وسواس داشته باشه با خرید کتاب لقمه طلایی حفظیات مهروماه یا جی بی حفظیات خیلی سبز مشکل حل میشه
ویرایش توسط Ali Darkness : 29 فروردین 1400 در ساعت 05:31
اگر تغیرات فقط ایناس واقعا هزینه کتاب و کمک درسی اضافه ست ! اونطور که نگاه کردم تبدیل دهم به صدم و اصلاح طیف نشری رو هم میشه ادم خودش هم انجام بده ! حذف سحابی عقاب یا اصلاح تولد ستارگان بحث پیچیده ای نیست ! فکر کنم همه اطلاعات عمومی چندانی هم داریم و نبود حتی این صفحات هم مشکل چندان بوجود نمیاره!
بازم صلاح خودتون ! ما که دیگه انشالله 1401 دنبال اینا نباشیم
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
وای 1401
خوش به حالت من امسال هر چی شد باید برم
خود را به زندگی سپرده ام.
فقط شروع به تلاش کرده ام.
همین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)