بسیار عالی بود ممنون![]()
سلام
از الان میتونم از این برنامه استفاده کنم؟!
باتوجه به اینکه چندین روز رو از دست دادم چه تغییری باید درش ایجاد کنم ؟!
(همه دروسی که زحمت کشیدیدو برنامه دادید مدنظرمه)
U p
پی نوشت: دوستانی که در مدت این یک ماه به حقیر پیام دادن و جوابی نگرفتن شرمنده چون نرسیدم این مدت..
من هیچ وقت نشده داخل این درس پیشنهادِ حذف بدم به بچه ها
ولی اگر نیاز به اولویت بندی دارید بهتره اول این فصل هایی که میگم رو مطالعه کنید و بعدا بقیه فصل ها رو.
فصل 2 یازدهم
فصل 3 یازدهم
فصل 4 یازدهم
فصل 7 یازدهم
فصل 4 دوازدهم
فصل 5 دوازدهم
فصل 6 دوازدهم
جالبه بدونی داخل کنکور 1400
از همین چند فصل به علاوه فصل 2 و 4 و 5 دهم تقریبا چیزی حدود 35 سوال مطرح شده بود (یعنی 70 درصد سوالات از 10 فصل مطرح شده بود)
اما
بازم پیشنهاد حذف فصل یا مبحث به هیچ عنوان نمیدم و به نظرم کسی که فصل یا مبحثی از زیست (و بقیه درس ها) رو امسال حذفِ کامل میکنه ضرر میکنه، بد هم ضرر میکنه.
یه ویژگی کنکور غیر استاندارد (که بچه ها به اشتباه بهش میگن کنکور سخت) اینه که از فصل x بیان 8 تا سوال مستقیم و ترکیبی با باقی فصل ها طراحی کنند و از 4 فصل دیگه نهایت 2 سوال بدن. همچین کنکوری باعث میشه یه نفر که بر حسب اتفاق روی فصل x تسلط بالایی ایجاد کرده بتونه از اون 8 سوال 6-7 تاشو جواب بده و برعکس کسی که رفته روی اون 4 فصل که معمولا هم برنامه قلم چیه احمق تایم زیادی سرش تلف کرده تسلط عالی ایجاد کرده بتونه نهایت یکی از اون دو سوال رو به جواب برسونه. حالا این دو دانش آموز ورقه جواب شون میره لای دستگاهی که هیچی نمیفهمه جز تعداد درست و غلط ها. یکی با تلاش به مراتب کمتر میتونه رتبه به مراتب بهتری کسب کنه نسبت به اون یکی و معمولا این دسته از بچه ها جزو متوسط هایی هستن که ریسک کردن و حذفیات داشتن. (کنکور استاندارد هم البته این اتفاق درش میفته ولی کمتر)
حذف کردن ولی در یک کنکور با سوالات متوسط میتونه خیلی بدتر هم باشه. به جهت مثال امکان داره از مبحث سختی که حذف کردین آسون ترین سوالات اون درس مطرح بشه (تو شیمی اینکار رایجه) و از مباحث آسون سوالات وقت گیر (نه سخت غیر استاندارد که مثلا بتونید دل بکنید و رهاش کنید) مطرح بشه که چون شما اون مباحث رو خوندین دلتون نیاد ول کنید سوالاتش رو (بعضیا اصلا کلهم اجمعین فقط همون مباحث آسون رو مسلط شدن اون بنده های خدا که دیگه مجبورن سر جلسه به سوالات اون مباحث جواب بدن وگرنه باید کیک ساندیس شونو بخورن یه چرتی هم بزنن و بیان بیرون) از این رو تایم زیادی سر هر سوال تلف کنید و به گاج برید.
دارم میخوام اینو بگم که حذف کردن حتی با دل خوش و لبی خندان بازم کار درستی نیست و به گاجی هم در کنکور سخت و هم در کنکور آسان (استاندارد) داره. در کنکور استاندارد و آسان شما سر جلسه بگاجی تون به این خاطره که پیش خودتون میگید شاشو نباس فلان مبحثو حذف میکردی اینو ببین آخه این چیه دادن چقد مفته ولی من بلد نیستمش (کنکور 98) ، سر کنکور سخت (غیراستاندارد) هم بگاجی تون به این شکل هست که یهو به خودتون میاید میبینید 10 سوال طراح نامرد از مبحثی که دو ماه پیش گفتید نمیخوام تستشو بزنم داده و شما یهو مجبورید نصف صفحه رو خالی ول کنید که حس و حال به غایت تخ.می میده به آدم.
ویرایش توسط mahdi_artur : 25 بهمن 1400 در ساعت 14:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)