خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question مهندسی معکوس

باسلام خدمت دوستان عزیز
      نظرشما درمورد مهندسی معکوس یا شیوه های تست زنی چیه ؟ این روشا واقعا موثرن ؟ کسی تونسته با اینا تو کنکور موفق بشه ؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bader نمایش پست ها
      باسلام خدمت دوستان عزیز
      نظرشما درمورد مهندسی معکوس یا شیوه های تست زنی چیه ؟ این روشا واقعا موثرن ؟ کسی تونسته با اینا تو کنکور موفق بشه ؟
      همش خالی بندیه ...
      از دم

یه بار معلمم ما به یکی از این ادما سوال داد که جواب تو گزینه ها نبود ... بعد فلانی گفت جواب 3 میشه ...
      بعد؟؟
      بعد چی؟؟

با اردنگی انداختیمش بیرون دیگه(از مدرسه)

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      ببخشیدا ولی طراحان کنکور از پشت کوه که نیومدن!! یه زمانی اوایل دهه 80 مرسوم شده بود و بعضیا جواب گرفته بودن ولی اون موقع یه چیز جدیدی بود و سوالای کنکورم در حد لیگ دسته 2 بود!
      الان با این متد سوالا رسما این روشا به خاک سپرده شد

4. Top | #4
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bader نمایش پست ها
      باسلام خدمت دوستان عزیز

تو یه سری از درسهای خاصی کاربرد داره

تو بعضی از سوالات می تونه خیلی بهتون کمک کنه و دو تا گزینه راحت حذف کنه

من خودم پارسال (‌ارشد 92 ) بدون هیچ معلوماتی و فقط با استفاده از گزینه ها تونستم باکس ریاضی ارشد مکانیک را 64 درصد بزنم که درحد درصد نفرات برتر بود

تو بقیه درسها ها هم کاربرد نداشت .

البته بگما با این روش ها و تجربه خودم به دو تا گزینه میرسیدم و چون اون روز روی مود شانس بودم هر چی زدم درست از آب در اومد

در کل توصیه نمیشه ولی بلد باشید و یکی ، دو تا گزینه را با تجربه خودتون حذف کنید براتون خوبه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Araz نمایش پست ها
      تو یه سری از درسهای خاصی کاربرد داره تو بعضی از سوالات می تونه خیلی بهتون کمک کنه و دو تا گزینه راحت حذف کنه من خودم پارسال (‌ارشد 92 ) بدون هیچ معلوماتی و فقط با استفاده از گزینه ها تونستم باکس ریاضی ارشد مکانیک را 64 درصد بزنم که درحد درصد نفرات برتر بود تو بقیه درسها ها هم کاربرد نداشت . البته بگما با این روش ها و تجربه خودم به دو تا گزینه میرسیدم و چون اون روز روی مود شانس بودم هر چی زدم درست از آب در اومد در کل توصیه نمیشه ولی بلد باشید و یکی ، دو تا گزینه را با تجربه خودتون حذف کنید براتون خوبه
      لطفا یه بگید این روشا چطوریه و یه توضیحی در موردشون بدید و بگین رو کدوم درسا جواب میده ؟
      Genius has side effects

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن