سلام خیلی ممنون بابت وقتی که میزارید
کاش برای ریاضی هم بگین کدوم فصلا رو بخونیم و از چه کتابی
این کتابی که برای درسنامه معرفی کردی فکر کنم جلد درسنامه میکروطلایی باشه چون یه بار دیدمش
راستی اصلا خط ویژه جامع نداریم پایه و دوازدهم جداست و بسیار مضخرفه درسنامش
...
فک کنم همون باشه من ندیدم درسنامه میکرو طلایی رو (خدا لعنت کنه این گاجو کتابای قدیمی شو دائم جلد جدید میپوشونه به اسم یه کتاب دیگه میفروشن!!)
از اون کانال که گفتم یه نگاه بندازی متوجه میشی که اونی نیست که عباسیان نوشته و پایه و 12 رو جدا کرده
آره اون چاپ جدیدشون اصلا خوب نیست ولی اینی که گفتم خیلی بهتره
پ.ن=
پست اصلی رو منطبق با موجودی گاج (یعنی درسنامه های میکروطلایی) ویرایش کردم.
ویرایش توسط mahdi_artur : 22 فروردین 1400 در ساعت 14:45
سلام به نظرت همایش کامران و جزوش چطوره؟ من تو نظام قدیم استفاده کرده بودم 2 سال پیش البته فقط برای دوم و نوسان به بعد وخیلی مفید بود برام کامل زدم سوالاشو تو کنکور اما خب الان نمیدونم چطوره اگه اطلاعی داری میشه بگی؟ من تو نظام جدید تا الان فیزیک نخوندم متاسفانه ولی خب تو قدیم بد نبود نقطه قوتم بود تقریبا ولی 1 سال گذشته
ممنون
سلام
خودتون اگر بخواین بخونین نمیتونین به ده درصد هم برسونین
چون سوالات فیزیک اکثرا ترکیبی با چند مبحثه و اگر یه مبحث رو بلد نباشین نمیتونین جواب بدین به سوال
بانهایت احترام بانظرتون کاملا مخالفم
به جزمبحث دینامیک وکاروانرژی فک نکنم چندان ترکیب شده باشه مباحث
مثلا سوالای حرکت اندازه گیری الکتریسته ساکن. دماوگرما ویژگی های فیزیکی مواد و.....امسال باچه مباحثی ترکیب شده بود؟
ازنظرمن دربین دروس تجربی فیزیک کمترین ظرفیت ترکیب روداره
حالا باآغوش بازمنتظرشنیدن نظرات رتبه برترهاومدرسان انجمن دراینباره هستم.
جبران مافات:قسمت دوم حرفم صحت نداشت حذفش کردم ببخشید.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
ویرایش توسط high-flown : 28 فروردین 1400 در ساعت 16:45
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)