up
سلام ببخشید من یه سوال داشتم.
اون هم اینه که این روتینگ ۳ درس عمومی که گذاشتید با آزمون های قلمچی تطابق داره یعنی میتونیم با این روش با آزمون هم جلو رفت یا نه ؟؟ @mahdi_artur
ویرایش توسط Iliad : 01 اسفند 1400 در ساعت 13:02
این سه تاپیک به درد 402یی ها میخوره.
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
چقدر تاپیک هات پر باره ، خدا قوت
کتاب میکرو طلایی گاج از سفیر بهتر نیست؟
چون سفیر پاسخنامه تشریحیش pdf هس، برای همین می خوام میکروطلایی بگیرم
و سوالم اینه به جز آیات که براش کتاب آیات و نکات گاج رو می خونیم، قسمت متن کتاب دینی هم درسنامه میخواد؟ اگه درسنامه میخواد میکروطلایی جلد درسنامشو هم بگیرم
کنکوری ۱۴۰۲ ام
تشکر عزیز دل
هر دو کتابای خوبی هستن (هرچند سفیر از نظر تستی بسیار غنی تره)
اون پاسخنامه pdf از نظر من تازه بهتره چون راحت تر میتونی تحلیل کنی (لپ تاپ یا گوشی جلوته کتاب تست هم کنارت)
اما اگه راحت نیستی آره میتونی میکرو بگیری. (سلیقه ایه)
راجع به سوال دومت هم
اگر متن کتاب رو از روی کتاب درسی مطالعه کنی خیلی به نظرم بهتر از درسنامه بعد تسته هرچند هر دو راه نتیجه خوبی داده و میده، حتی بعضی بچه ها هم کتاب رو میخونن هم درسنامه و هم مقدار زیادی تست حل می کنند. از طرفی درسنامه های بازار تقریبا همه خوبن ولی به نظر من کسی که کتاب درسی رو میخونه و بعدش حسابی تست میزنه و نکات کتاب رو بیرون میکشه کارش بهتر از کسی هست که صرفا درسنامه میخونه و تست میزنه. هیچ نکته خاصی که داخل تست ها نباشه ولی در درسنامه گفته شده باشه پیدا نخواهی کرد. اگر اینطور به قضیه تست زدن نگاه کنی که هر صفحه تستی که میزنی خودش یه درسنامه کامله پیشرفت زیادی تو هر درسی میکنی.
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)