مهم ترین چیز اینه که دینی رو نگید ولش کن سه ماه آخر میخونم یا دو ماه آخر جمعش میکنم و...حفظ کردن متن ها و آیات جوری که سر جلسه جلوت خط های کتاب رژه برن کار یکی دو ماه نیست.از همین الان دینی رو بزارید تو برنامتون وقتی که خسته میشید حوصله ندارید یا هر وقتی در حد نیم ساعت همون مباحث آزمون آزمایشی رو بخونید.هر چقدر خوندتون کوتاه تر ولی پخش تر بشه تو هفته به نفعتونه.اونی که دو روز آخر مونده به آزمون کتاب رو وا میکنه و تند تند هر خط و آیه رو میخونه و با خودش تکرار میکنه تا حفظ بشه تو حافظه بلند مدت و روز کنکور بیشتر ضرر میبینه تا کسی که تو همون دو هفته پنج شش بار بره سمت کتاب و به صورت روزنامه وار و کتاب قصه ای بخونتش اما مدت کمتری تو هر دفعه وقت بزاره../من همینکارو میکردم و کتاب تستی هم نداشتم برای دینی تنها تستایی که میزدم آزمون پارسال کانون و خود آزمونی بود که میدادم..از اردیبهشت که دیگه رفتم سراغ آزمون جامع عمومی خیلی سبز دیگه کم پیش میامد کتاب رو بخونم با همون آزمون دوره میشد هر درسی هم که غلط میزدم ازش سریع میرفتم سمت کتاب و فقط همون درسارو یک دور میخوندم و اونجایی که اشتباه کردم یا دقت نکردم مارک دار میکردم.همینجوری پیش رفتم تا دو سه هفته به کنکور رسید و سه تا کتاب رو بعد یه مدت نسبتا طولانی دوره کردم.دیگه بعدش بیشتر همون وقت نسبتا کم رو روی آیات تمرکز میکردم و شعرا.آخرین دوره هم از چهارشنبه دوز قبل کنکور شروع کردم که دهم رو کامل خوندم و پنج شنبه هم یازدهم دوازدهم..البته منظورم از این متن این نیست که شما هم مثل من تست نزنید نه هر کسی فرق داره ولی بدونید که تست زیاد زدن لزوما همه ی ماجرا نیست تو دینی تهش تو کنکور اونی که متن کتاب جلوی چشمش رژه بره موفق تره تو این درس میشه گفت شدیدا حفظی پس مرور های زیاد ولی جوری که وقتتون رو زیاد نگیره رو اصلا فراموش نکنید.تو کنکور هم 92 درصد زدم(23 درست دو تا نزده)