من می خوام لپ تاپم جمع کنم بزارم تو انباری
نظرتون چیه ؟
از الان زود نیست ؟
من می خوام لپ تاپم جمع کنم بزارم تو انباری
نظرتون چیه ؟
از الان زود نیست ؟
100 درصد موثره!!! من 8 تا کبفه سی دیم!(200 تایی)...رو دادم به دوسته صمیمیم ...!بهشم گفتم اگه خودمو جلوت دار زدم بهم پس نمیدیش×!تا بعد کنکور!!!
سیستمم دادم به پدر بردتش آفیسه خودش!!!
فقز هفته ای 2 سلعت لب تابو از مامانم میگیرم!!!
باور کن تاثیر داره!!!وقتی میای خونه دوتا گزینه داری ..1.خواب...2...درس....کی 24 ساعت می خوابه آخه؟\!!!!....!!!
when you lose all of your excuses
you find your results!!
اتفاقا این مشکل منم هست! ولی به نظرم بستگی به خودت داره!
یکی هست اینترنت و لپ تاپ تاثیری رو کارش نمیزاره و هروقت واقعا لازم باشه استفاده میکنه مثلا برا دیدن کارنامه یا
پیگیری اخبار کنکور!
یکی هست نه! تاثیر میزاره! اهل وبگردیه! اهل فیلم و سریال دیدنه! به نظرم اون باید یه فکری بکنه چون اگه هدف بزرگی داره
اینا باهم جور در نمیاد!
کسایی که رشته های تاپ قبول شدن سال کنکور شاید اصلا هیچ سیستمی اطرافشون نبوده!
در نهایت به نظرم اگه میبینی داره حتی یه ثانیه از وقت با ارزشتو هدر میده بیخیالش شو!
نظر من: اگه به کامپیوتر به هر دلیلی عادت کرده باشید (همون معتاد!!!) از زیر سنگ هم که شده سیستم جور میکنید !!
سعی کنید اول تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید. اگه میخواهید قیدش رو بزنید ، بهش فک کنید و یه یاعلی بگید و تمام !
اگه تکلیفتون با خودتون مشخص نباشه نتیجه اش مطلوب نیست
این فقط نظر من بود. موفق باشید
دوستان عزیز وقتی کسی تصمیم به درس خوندن گرفته چه با لب تاب چه با اینترنت درس میخونه و هیچ فرقیم براش نداره اتفاقا تنوع داشتن واسه کنکوری که می خواد در روز 10 تا12 ساعت(مثلا) درس بخونه بد که نیست عالی همستش پس نیازی به جمع کردن نیست
به نظر من باید یه ساعت مشخصی واسه نت و.. گذاشت، قبل از رسیدن به اون ساعت هرگز سمتش نرید. مثلا از ده شب به مدت یک ساعت (چه گوشی یا لپ تاپ یا کامپیوتر).
البته باید هدفتون اینقدر بزرگ باشه که کنار گذاشتن این وسایل هیچ تاثیری روتون نداشته باشه.
ویرایش توسط farzaadd : 27 آبان 1392 در ساعت 19:30
سلام به همگی
ببینید دوستان مطمینا اکثریت ما به اینترنت و لپ تاب وابسته شدیم و همین وقتمونو خیلی میگیره
پس بهتره جمعش کنیم و نهایتا ماهی یه روز واسه تفریح و کار های دیگه ازش استفاده کنیم.
موفق باشید
بستگی به خودت داره که بتونی برنامه ریزی کنی و جلوی خودت و بگیری ... من هم سیستمم هم گوشی و خیلی متفرعات دیگه دم دستم هست اما تا وقتی نیازی نداشته باشم طرفشون نمیرم و نیازی هم برای جمع کردنش نمیبینم
منکه استراحتم میام نت .برنامه ریزیم جوری هس ک از ساعت 10 تا 11 شب استراحتمه.الان هم چون خستمه اومدم چون از ساعت 8 تا 12 سر آزمون بودم دارم تلف میشم الان.شما اگه میتونین فقط موقع استراحتتون بیاین نیازی ک نیس جمع کنین
![]()
اگه میتونین جلوی خودتون رو مدیریت کنین نیازی به جمع کردن نیست
ولی اگه فکرتونو شب و روز مشغول میکنه یه مدت حذفشون کنین بهتره بنظرم
خلاف قوانین
ویرایش شده.
ب نظر من نیازه ک جمع کنیم
اگه جلو چشتون باشه
هی وسوسه میشین ک برین
سراغش ب نظر من ک لازم ب جم کردن
لب تاب و کامپیوتر و موبایل همشون هست
من ک موقعی ک زمانش بشه جمش یکنم
چون ادم ناخوداگاه توجه ش میره سمت اینا
از ما گفتن بود
http://mardomsara.com/file/pic/photo...00d6bc_500.jpg
آن روز که همدیگر را یافتیم ؛
یافتنمان هنر نبود !
هنر این است ؛
همدیگر را گم نکنیم . . . !
گمم نکن . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)