X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

کسی هست خودش یا اشناهاش پرستاری ازاد یا پردیس باشن؟خواهشا بیاد

...
      بذار بقیه خوش بگذرونن وقتی داری سخت تلاش میکنی
      بذار بقیه بخوابن وقتی داری کار میکنی
      تفاوت ها بالاخره مشخص میشه
      ویرایش توسط irani7878 : 10 فروردین 1400 در ساعت 09:55

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط irani7878 نمایش پست ها
      پرستاری ازاد یا پردیس حدودا چه رتبه ای منطقه ۲ میخواد؟و رتبه کشوری و تراز؟با درصدای زیر میشه اورد تو ۱۴۰۰؟ادبیات ۵۰ ، عربی ۷۰ ، دینی ۱۰۰ زبان ۳۰ ، ریاضی ۵ ، زیست ۹۲ ، فیزیک ۴ ، شیمی ۴خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید چون از دانشگاه ازاد اطالاعات دقیق تو نت نیست ..ممنون
      خبر ندارم دقیق . فکر کنم تا 20 هزار منطقه دو قطعا آزاد امکان قبولی باش . تازه پسر ها شانس قبولیشون تو پرستاری بیشتره مثلا کلاس ما رتبه های دخترها واقعا خیلی بهتر بود . الان اصلا درگیر درصد و تراز و ... نشو فقط بشین بخون . کنکور رو اصلا نمیش پیش بینی کرد درصد زیست هم که نوشتی واقعا فانتزی طوره . از الان همه ی درس ها رو به یه حد برسونی پرستاری دولتی هم قبول میشی راستی اگه علاقه داری بیا این رشته وگرنه بعدا قطعا پشیمون میشی ...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون‌.نه این درصدایی که نوشتم رو الان تو ازمونا دارم میزنم فانتزی نیست!ببخشید شما دانشگاهتون تموم شده؟

درصد زیست 92 سر جلسه کنکور میتونه فانتزی باش . واس همین بهتره همه درس ها رو تا حد متوسط بزنی نه که یکی خیلی بالا بقیه پایین . خود من زیست رو خیلی خوب زدم اما ریاضی و فیزیک بهم ضربه زد . حرفام صرفا از رو تجربه بود خودت باید تشخیص بدی کدوم کار برات بهتره .
      نه من الان ترم پنج هستم البته تو فکر کنکور دوباره ام . پرستاری از لحاظ دوران تحصیل و بالین رشته اصلا آسون و غیرتخصصی نیست و کلا با اون چیزی که بقیه از بیرون تصور میکنند فرق داره . اگه علاقه داری حتما بهش فکر کن ولی بدون علاقه محاله بتونی تو مسیرش پیشرفت کنی . حتما هم از همون اول درس بخون من که خودم شخصا اومدم دانشگاه خیلیییی درس خون شدم کلا من برعکس رفتار کردم اما کاملا راضیم .
      من سال کنکور خودم بخاطر مشکلاتی نتونستم درس بخونم و واقعا با کمترین تلاش پرستاری سراسری آوردم اگه تمام انرژیم رو گذاشته بودم محال بود کنکور دوباره بدم . اما علاقه ام به یه رشته خاص و عذاب وجدانم که ناشی از تنبلی و کم کاری هام بود تا الان ولم نکرده ...

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پرستاری ازاد یا پردیس حدودا چه رتبه ای منطقه ۲ میخواد؟و رتبه کشوری و تراز؟با درصدای زیر میشه اورد تو ۱۴۰۰؟ادبیات ۵۰ ، عربی ۷۰ ، دینی ۱۰۰ زبان ۳۰ ، ریاضی ۵ ، زیست ۹۲ ، فیزیک ۴ ، شیمی ۴خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید چون از دانشگاه ازاد اطالاعات دقیق تو نت نیست ..ممنون
      سلام از نرم افزار تخمین رتبه گزینه دو میتونی استفاده کنی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز داری شوخی میکنی دیگه چون واقعا اگه بتونی این درصدا رو بزنی پرستاری دولتی شیراز رو شاخشه چه برسه به ازاد

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه واقعا الان تو ازمونا دارم همینا رو میزنم ولی بخاطر درصدای ریاضی و شیمی و فیزیک خیلی استرس دارم!
      با این درصدها که حتی اگه نتونی همینا هم بزنی و مثلا 15 درصد کمتر بزنیوشون بازم رشته های پیراپزشکی دولتی جاهای مختلف کشور قبول میشی مثلا بندرعباس مثل اب خوردن قبول میشی ولی این زیستت دیگه نباید کمتر 70 بشه

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      :troll (18)::troll (9)::troll (7):

هیچ وقت درصدایی که توی شرایط خونه میزنی رو ملاک قطعی برای درصدای کنکور قرار نده
      سر جلسه اصلا یه دنیای دیگه ست ، جدا از اینکه معلوم نیست سطح و شرایط کنکور ۱۴۰۰ به چه صورت باشه

اصلا همه ی اینا به کنار....خدایی نکرده ممکنه سرجلسه بخاطر یه مشکل ناخواسته گند زده بشه به همون درسی که ازش مطمعنی((اینو براساس چیزی که خودم تجربه کردم میگم))
      نمیخوام استرس الکی بدم ، درکل این مدلی پیش بینی رو بذار کنار ، توی این مدت باقی مونده کلی از خوبا افت شدید و کلی از متوسط ها رشد چشم گیری میکنن و هستن ضعیفایی که خودشونو به جاهای خوبی میرسونن
      درصدهایی که توی خونه میزنی نه نقض کننده چیزین نه تضمین کننده

باز برای تخمین رتبه و شانس قبولی اگه خواستی یه سر به اینجا بزن
      https://www.heyvagroup.com/shownews/...%B1%DB%8C.html

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خیر آشنا ندارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن