سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید کسی هست که رضا امیر دبیر زیستش باشه و یا بوده و یا طبق صحبت های ایشون عمل کرده باشه
به نظرتون با خوندن کتاب درسی به تنهایی برای زیست میشه ی درصد خیلی خوب اورد و سوالات سنگین رو هم پاسخ داد
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید کسی هست که رضا امیر دبیر زیستش باشه و یا بوده و یا طبق صحبت های ایشون عمل کرده باشه
به نظرتون با خوندن کتاب درسی به تنهایی برای زیست میشه ی درصد خیلی خوب اورد و سوالات سنگین رو هم پاسخ داد
ویرایش توسط Jahanb : 03 فروردین 1400 در ساعت 11:03
رضا امیر صرفا یه آدم به شدت مغروره که صرفا غرور رو به دانش اموزش یاد میده و فروتنی رو ازش میگیره ...
فروتنی تنها چیزیه که باعث میشه سر جلسه ی کنکور به جای فحاشی به طراح، سعی کنی وارد ذهنش بشی و به سوالای چالشی جواب بدی ...
ینی دقیقا کاری که رضا امیر برعکسش رو انجام میده ...
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
بدون تست نمیشه حداقل سراسری رو باید زد دیگه...رضا امیرم واسه کسی که بلد نیست بخونه یه مدت باهاش بیاد جلو خوبه
[QUOTE=narjes78;1705582]بدون تست نمیشه حداقل سراسری رو باید زد دیگه...رضا امیرم واسه کسی که بلد نیست بخونه یه مدت باهاش بیاد جلو خوبه[/Q
سراسری رو که باید حتما زد ، منظور من اینه که بدون حل تست های تالیفی و ازمون های ازمایشی میشه به تست های سنگین زیست کنکور پاسخ داد
دیدمش فایلهای صوتی و لایوش رو ولی به نظرم یکمی اغراق آمیز صحبت میکنه و به قول دوستمون مغروره
رتبه 8 کشور برای زیست تقریبا میتونم بگم همه کتابای بازار رو کار کرده بود(خیلی سبز های سال به سال و پینوکیو جامع+میکرو های سال به سال و میکرو طلایی جامع ماز+مهرو ماه+نشر الگو+نشر دریافت + آزمون فاگو+فصل آزمون +موج آزمون +آیکیو گاج و...) زیست 99 رو 89 درصد زد ببخشید میشه آقای رضا امیر بیان بگن که این رتبه 8 احمق بودن که اینهمه کتاب خوندن؟؟ عقل نداشتن؟؟ وقت زیادی داشتن؟؟ خول مشنگ بودن؟؟ تازه آزمونهای ماز و قلمچی و گاج رو هم بررسی میکردن
زیاد به حرف دبیرها گوش ندید به عقل خودتون رجوع کنید
ویرایش توسط _TheOne_ : 03 فروردین 1400 در ساعت 15:22
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ویرایش توسط Mohamad_R : 03 فروردین 1400 در ساعت 13:41
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
با نهایت احترام با نظرات همه دوستان که بالاتر نظر دادند مخالف ام
بالاخره تبلیغات و بیزینس کنکور ایجاب میکنه که همه رو ترغیب به کتاب تست های رنگارنگ و تست های نمیدونم ترکیبی و تلفیقی و هزارتا کوقت و زهرمار دیگه کنه
من امسال بعد سربازی 2 دور کتاب درسی های زیست رو دقیق خوندم...کنکور امسال هم که الکی فقط ثبت نام کرده بودم چون یه ماه بعد تموم شدن سربازیم بود و زیست رو 67 زدم...دیگه وقتی خودم انجامش دادم و جواب داده برام کسی لااقل نمیتونه به من بگه نه با کتاب درسی توی زیست نمیشه تست کنکور زد...لازم به ذکره قبل کنکور یکی دوتا جامع تالیفی زیست زدم ببینم چطوریه درصدام 30 درصد هم نمیشد منتهی نتیجه کنکور بهم ثابت کرد کار درسته چیه البته که مثل همیشه صلاح مملکت خویش خسروان دانند !
اینکه بگن فقط کتاب درسی خوبه و میشه باهاش تست کنکور جواب داد که سود نداره
یه جاهایی گفته بودم کتاب زیست ایکیو خوبه...از همین تریبون میگم بنده غلط کردم و این کتاب اشغالی بیش نیست....حتی اینقدر این قضیه واسم روشن بود که رفتم اون پست هام رو پاک کردم خداروشکر یه مدت کم بیشتر واسش وقت نذاشتم
خیلی سبز پینوکیو از اون اشغال تره باز...دهم رو یکم از روش زده بودم و دقیقا توی همون فصلا لنگ ام و ذهنم پر آشغاله :/ کمترین ضرری که این کتاب ها بهم رسوندن ضرر مالی بود
راستش رو بخواید به نظرم جواب این سوالا به خود شخص برمی گردهبه هزار عامل،کیفیت،دقت،مهارت!و...
رتبه های تک رقمی که گفتید همه کتاب ها رو تست زده
و رتبه برتری که من یکی از سال های اخیر دیدم که میگفت فقط تست کنکور زده و آزمون هایی که شرکت کرده اونم همون سال
می دونید چه قدر فرق هست بین تحلیل هایی که سر تست های زیست کنکور یا تالیفی بچه ها برای خودشون انجام میدن
یکی فقط تسته رو حل می کنه ببینه درسته یا نه...یکی ریز به ریز می تونه یه صفحه از یه تست تحلیل بده...یکی اینقدر بیش از حد دقیق شده که از اصل ماجرا خارج شده و رفته تو جاده خاکی
خیلی خیلیییییییییییی تفاوت ها هست بین افراد.ولی مهم ترین چیز توی زیست مهارت اینه که چه جوری کتاب رو درست بخونیم و دید طراح رو داشته باشیم.کی گیر بدیم؟کی گیر ندیم؟چه طوری از ابهامه بگذریم و...
هر کسی نمی تونه با خوندن کتاب به تنهایی درصد خوبی کسب کنه.این کار فقط از یه فرد با مهارت بالا برمیاد
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
خوشم میاد بعضیاتون خیییلی محکم یه نفرو میکوبونید یا حرفی رو رد میکنید.
هر وقت خواستید چیزی بگید پشتش یه(به نظر من)بزارید چون برای مثال اگه حتی یک نفر هم از روش رضا امیر نتیجه گرفت نشون میده روش اشتباهی نیست شاید به تو نساخته
...
ویرایش توسط mlt : 03 فروردین 1400 در ساعت 19:48
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)