خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات

صندلی داغ شماره 49 با حضور " Mohamad_R "

سلام به همه
      عیدتون مبارک

این بار دوست عزیزمون @Mohamad_R

رو صندلی داغ می شینه تا شما سوالاتتون رو ازش بپرسید.

2021-03-20-2-.png

* تو هر پست کمتر از پنج سوال و بیشتر از بیست سوال نپرسید .
      * اسپم ندهید
      * قوانین رو مطالعه کنید.

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با سلام خدمت همه
      1_ دور ترین حس عمیق و خوبی که تجربه کردی و هنوزم شیرینی اون حس روی زبونته رو به طور خلاصه بگین

2_ خودتونو توی اینده چطور تصور میکنین توجایگاه اجتماعی و شغلی

3_ بزرگترین شانس زندگیتونو بگین کجا بوده

4_ دو تا غذا بگین که باهم ترکیب میکنین و میخورین (غذای کامل باشه مثل قرمه سبزی )

5_ وقتی از کسی که عمیقن دوسش دارین ناراحت بشین چه واکنشایی میدین

موفق و سربلند باشین
      25 : 32 : 13 : 00

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام بریم یکم بخندیم
      ۱_آخرین باری که فیلم +18 دیدی کی بوده؟
      ۲_اگه باد شکم بودی ترجیح میدادی صدادار و مغرور باشی یا بی صدا و کشنده؟
      ۳_حال به هم زن ترین کاری که کردی رو بگو؟
      ۴_تا حالا تو استخر دستشویی کردی؟
      ۵_تو جمع آروغ زدی؟
      ۶_اگه یه روز کامل به جنس مخالف تبدیل بشی چکار میکنی؟
      ۷_چه چیزی است که بدون آن هرگز نمیتونی زندگی کنی؟
      ۸_چیزی که اصلا توش خوب نیستی؟
      ۹_تا حالا به کسی ابراز عشق کردی؟
      ۱۰_شعار زندگیت؟
      ۱۱_الگوی زندگیت؟
      ۱۲_خودتو تو سه کلمه توصیف کن؟
      ۱۳_آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی رو بگو؟

و تمام

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hadis_farhadi_ نمایش پست ها
      با سلام خدمت همه
      .

1_ دور ترین حس عمیق و خوبی که تجربه کردی و هنوزم شیرینی اون حس روی زبونته رو به طور خلاصه بگین

رفته بودم ابشار لاتون ! سال 96 اینا ، جنگل ندیده بودم ! اما اون لحظه داشتم از جنگل رد میشدم ، بارون شدیدی موقع برگشت بارید ، بوی خزه ها بوی طبیعت هنوزم ته دلم مونده که کاش 10 دیقه زیاد بود مسافت که من استفاده میکردم

2_ خودتونو توی اینده چطور تصور میکنین توجایگاه اجتماعی و شغلی

تونسته ام لاقل فردی باشم که رفته حبس
      ( شوخی کردم همین جملات کلیشه ای که میگن)

3_ بزرگترین شانس زندگیتونو بگین کجا بوده

نوع شانس رو معلوم نکردی! پس بزرگترین بدشانسی من تولد در ایران بود ، بهترینش هم بودن در کنار دو پدر مادر عالی ! واقعا بدهکاریم به این افراد

4_ دو تا غذا بگین که باهم ترکیب میکنین و میخورین (غذای کامل باشه مثل قرمه سبزی )
      ناموصا این سوالا رو از کوجا میارین؟

خب بعضی وقتا ادم گرسنه میشه و همه چی میخوره بدین صورت که من : ابگوشت رو با قورمه سبزی ، املت رو با برنج ، تن ماهی با کره ، میخورم و در نوع خودم به منابع تخصصی علوم تغذیه این کمک رو کردم که هیچ عوارضی دیده نمیشه ترکیب این غذا ها . اما بعضا اتفاق افتاده ناظری که نشسته داره به غذا خوردن وحشیانه من مینگره احساس این رو داشته که یه گلی سمبلی مصرف کردم و کره ای شدم

5_ وقتی از کسی که عمیقن دوسش دارین ناراحت بشین چه واکنشایی میدینا

نارحت ترین وقتام از کس خاصی نبوده ! اما شده از اینکه نشده برسم به چیزی یا کسی و... ناراحت بشم اینطور مواقع ها یه دفتر دارم رو اون شعری چیزی مینویسم

⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ویرایش توسط Mohamad_R : 01 فروردین 1400 در ساعت 14:49

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط narjes78 نمایش پست ها
      سلام بریم یکم بخندیم
      ۱_آخرین باری که فیلم +18 دیدی کی بوده؟
      امممم ، چون روحیم بیشتر نمیخوره به ژانر اکشن و اینا اخرین بار فکر کنم se7n رو دیدم ، ( استاد در رفتن از موضوع منم)
      ۲_اگه باد شکم بودی ترجیح میدادی صدادار و مغرور باشی یا بی صدا و کشنده؟
      قطعا کشنده و انتحاری
      ۳_حال به هم زن ترین کاری که کردی رو بگو؟
      مستندی دیده بودم در خصوص این سوروایو و اینا که یارو ادرار بدن رو تصفیه کرد( به جوش اورد و ....) و تونست زنده بمونه ، از این جهت قبل کرونا و این داستانا که کوهنوردی میکردم رفته بودم با دوتا دوستم همین اطراف کوه و وسایل خاصی نبرده بودیم ، ابمون تموم شد و دوستان گفتن چه کنیم که من تئوری رو به عمل تبدیل کردم ! اما کلهم ساقط ماند ودر مرحله اول به جوش اوردن تصمیم گرفتیم تشنه بمونیم بهتره ، احتمال میدم کلیه های من مشکل داره چون بوی بدی این چنین بی سابقس در تاریخ طبیعت
      ۴_تا حالا تو استخر دستشویی کردی؟
      به وفور
      ۵_تو جمع آروغ زدی؟
      نه
      ۶_اگه یه روز کامل به جنس مخالف تبدیل بشی چکار میکنی؟
      خب اونقدر شارژ تیغ میزنم از همه که کف ایرانسل ببره! بعدش هم زندگی عادیم رو دارم از طرفی که قیافه الانم داغونه پس قطعا دختر بشم هم ارزم با دبه ترشی و خیال بابام راحته که کسی بهم نگاه نمیندازه
      ۷_چه چیزی است که بدون آن هرگز نمیتونی زندگی کنی؟

اکسیژن ، شایدم گلوکز ، بهتره از پزشکای انجمن کمک بگیرم
      ۸_چیزی که اصلا توش خوب نیستی؟
      عصبانی بودن از یکی! کینه داشتن از یکی ! ( نقاشی هم قهوه ای میکشم)
      ۹_تا حالا به کسی ابراز عشق کردی؟
      نه ، خیلی سخت احساسات بروز میدم
      ۱۰_شعار زندگیت؟
      کیفیت رو به کمیت ترجیح بدیم !
      ۱۱_الگوی زندگیت؟
      ادولف هیتلر - لئوناردو دیکاپریو
      ۱۲_خودتو تو سه کلمه توصیف کن؟
      خندان ، پر جنب جوش ، بعضا کله شق
      ۱۳_آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی رو بگو؟
      آدم کشتم
      شوخی میکنم : توفیق دوستی با گوربه داشتم! همین صب با یه بچه سگ دوست شدیم ، وایساده بود کنار جاده خیلی کوچیک موچیک بود ، منم رفته بودم نون بخرم دیدمش وایسادم از مغازه یه ژامبون خریدم دادم بهش خورد ، تا نون وایی پشتم میومد اما دیگه چون خوشم نمیاد دست بزنم به سگ فقط چشمی دوست شدیم ! اما امپراطوری گربه سانان کوچه مون دست خودم بود یه زمانی
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام،بریم سراغ سوالات
      ۱)اگه بتونی بین سفر به گذشته و آینده بدون محدودیت زمانی از چند روز تا چند هزار سال بری،کدوم رو انتخاب می کردی؟
      ۲)بین سنگک داغی که تازه از نونوایی گرفتی با کره قالبی و قورمه سبزی کدوم رو انتخاب می کردی؟
      ۳)اگه می تونستی به عنوان یه گیاه یا جانور باشی کدوم رو انتخاب می کردی؟گزینه بشر رو هم داریم البته
      ۴)اگه قرار باشه به کمال و بالاترین درجه ای از یه چیزی برسی اون چیز چیه؟
      ۵)زندگی سخته یا این آدم ها هستن که زندگی رو برای هم سخت می کنن؟
      ۶)حاضری برای همیشه بری جایی که هیچ آدمی نباشه و به دور از هرگونه ارتباط با بقیه آدما زندگی کنی؟و البته جایی که میری هیچ برق،تلفن،نت و... هم نداره

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wonderland نمایش پست ها
      سلام،بریم سراغ سوالات
      علیک سلام
      ۱)اگه بتونی بین سفر به گذشته و آینده بدون محدودیت زمانی از چند روز تا چند هزار سال بری،کدوم رو انتخاب می کردی؟
      سفر به گذشته قطعا ، اما زنمانش به مود اون روزم بر میگرده شاید دوران پسا جنگ داخلی امریکا ، شایدم 1940 برلین ، و شاید هم قبل از تمدن های انسانی و نبرد انسان برای غذا . به اینده امیدوار نیستم
      ۲)بین سنگک داغی که تازه از نونوایی گرفتی با کره قالبی و قورمه سبزی کدوم رو انتخاب می کردی؟
      قورمه سبزی + ترشی بندری یا هفت بیجار
      ۳)اگه می تونستی به عنوان یه گیاه یا جانور باشی کدوم رو انتخاب می کردی؟گزینه بشر رو هم داریم البته
      تنبل میشدم خیلی خوب بود ، بعضا فکر میکنم کاش قالی اتاقم بودم ! میدونی چرا؟ چون همیشه دراز کشیده و استراحت میکنه
      ۴)اگه قرار باشه به کمال و بالاترین درجه ای از یه چیزی برسی اون چیز چیه؟
      رسیدن به کسی که دنبالشم.
      ۵)زندگی سخته یا این آدم ها هستن که زندگی رو برای هم سخت می کنن؟
      ببین اگه رشتم انسانی بود قطعا میگفتم انسان ها ، اما دیگه تجربیم و با قید و بند چارلز داروین ، این طبیعته که چالش ایجاد میکنه و انسان که زیر مجموعه طبیعت باشه مجبوره دچار انتخاب طبیعی باشه ! تا زمانی که من از نسل های زمین زاد بشر زاده میشم مجبورم به انتخاب طبیعی های زمین انعطاف نشون بدم ! حتی از به نظر من از دیدگاه اعتقادی هم میتونم اثبات کنم که طبیعت جز سختی زندگی انسان هاست و رفتار متقابل انسان ها جزئی از طبیعته چرا که زیر مجموعه کل ساختارش از طبیعته !
      ۶)حاضری برای همیشه بری جایی که هیچ آدمی نباشه و به دور از هرگونه ارتباط با بقیه آدما زندگی کنی؟و البته جایی که میری هیچ برق،تلفن،نت و... هم نداره
      اره ، بشدت . دوست دارم یه کلبه بالای کوه داشته باشم و امرار معاشم از جنگل برگ سوزنی دامنه اون کوه باشه و هیچ تمدن انسانی رو احساس نکنم .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.ضمن عرض تبریک تولد ( یهو دیدم اون پایین انجمن)بریم سراغ سوالا:
      -آیا شما به سلبریتی شدن علاقه خاصی داری؟و به فکرش هستی؟۵ نمره
      آخرین باری که به خودت نگاه کردی و گفتی اوه عالی بود این کارم، الله اکبر این همه جلال کی بود و چی کرده بودی؟۶/۵ نمره
      بین یه یخچال پر از مواد غذایی که دوس داری و پراید کدوم رو ترجیح میدی؟۲/۵ نمره
      بزرگ ترین دسته گلی که آب دادی؟با تشریح۳نمره
      بد ترین روز زندگیت؟ با توضیح۳نمره
      تولدتون مجدد تبریک.انشالله همیشه سلامت باشید
      من ساختم،آنچه مرا ویران کرد

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برید کنار نسوزید از داغی سوالا...
      1) اخرین باری که خودتو خیس کردی ؟(خجالت نمیکشی خاج ممد ؟ هنوزم؟
      2) تا حالا جلوی یه مهمون ویژه باد معده ات را رها کردی؟
      3) بد ترین سوتی که جلوی جنس مخالف دادی؟
      4) اخرین باری که قلیون کشیدی؟
      5) فکر میکنی چند سالگیت به اون فرد مورد نظرت تبدیل میشی؟
      آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eli.. نمایش پست ها
      سلام.ضمن عرض تبریک تولد ( یهو دیدم اون پایین انجمن)بریم سراغ سوالا:

سلبریتی که ظاهرش مشهورش کنه نه ، اما سلبریتی که افکارش مشهورش کنه اره! اندام کیم کارداشیان عاقبتی جز مور گور ندارد ، افکار چرچیل گوری نداشت که موری پروراند
      آخرین باری که به خودت نگاه کردی و گفتی اوه عالی بود این کارم، الله اکبر این همه جلال کی بود و چی کرده بودی؟۶/۵ نمره
      بنده شیمی کنکورم رو پارسال کنکور منفی زدم! اما شکر خدا که هیچ موقع نمیزاره عرق ریختنا الکی باشه به کامل ترین درصد شیمیم رسیدم . حتی برای کانالی صفحه دوم شیمی المپیاد رو کلید دادم و باز شکر خدا کلید غلطی نداشت ! انگلیسیم در حد افتضاح بود الان میتونم راحت نتفلیکس ببینم ! ادم عصبی بودم پارسال الان برام کامل ترین افتخاره که مادرم میگه تو برای ما بهترین فرزندی و بدی ازت ندیدیم ! آیا انجمن کسی پیدا میشه ازم دلخور باشه؟ سعیم رو کردم نباشم انسانی که رد پاش خاکی رو بلند میکنه که بقیه رو به سرفه میندازه ! همینا فکر کنم چیزایی بود که به خاطرش به خودم احترام میزارم اما تا افتخار کردن به خودم راه طویلی باقیست

یخچال ، اگر از هر طعمی غذا باشه توش
      یه دختر همسایه داشتیم فکر کنم حداقل 14 سال از من بزرگتر بود ! ما عصرا و صبا که مهد نمیرفتم میرفتم کوچه تو پیاده روی جلو خونمون دوچرخه میروندم ( دوچرخم کمکی داشت و از این روبانا از فرمونش ریخته بود) . و طوری بچه سر به زیری بودم که مادرم میگفت از پیاده روی خونمون نباید دور بشی ، من دوچرخه رو یبار از این ور درمون پدال میزدم اونور ، و پیاده میشدم دوچرخه رو برمیگردوندم بعد دوباره سوار میشدم و تا اخر ، این دختر همسایه ما خیلی عذاب داده به من . یبار اینم اومده بود کوچه و گل هاشون رو اب میداد ، یدونه ماشین اومد رد شد با سرعت این یه فحشی داد ، ما هم بچه بودیم خلاصه نهایت 3 سال کمتر اون فحشو بلد شدیم ، هیچی نمیدونم اون شب یا حالا چند روز بعدش مهمون اومد خونمون پدربزرگم هم اومده بود ، خانواده ما هم پدربزرگ سالاریه میشه گفت ، و به اقاجان که من میگفتم به ایشون آقا بابا ( خدا رحمتش کنه) و از طرفی هم ایشون من رو خیلی دوست داشت چون اولین و اخرین نوه پسری بودم که شهرتش پشت اسمم بود ، و حتی طوری که من بچگی اوریون گرفته بودم و وضعم وخیم بوده که نذر کرده این بچه شفا پیدا کنه انبار هجره م رو میفروشم میدم به فقرا ، و از مرحمت امام رضا ما رو دیگه اخرین چاره بردن حرم و شفا گرفتن . و ایشون انبار فرشش رو داده رفته .
      اها میگفتم حالا ایشون اومد و نشست و گفت نوه من کجاست که بیاد پیشم . ما هم رفتیم و نشستیم پهلو ایشون و قرین شکلات و نبات ایشون شدیم که از جیب در میورد میزاشت مشت من ، ( بقیه نوه هام فقط نگاه) که یکدفعه من بهش گفته بودم که اقاجون تو چقدر **** هستی ! ، از اون موقع قاطی بقیه نوه ها شدم

پارسال یک هفته مونده به کنکور پدر و مادرم جفتشون کرونا گرفتن ، وقتی کنکور میدادم اونا تو خونه زیر کپسول بودن ، و کلهم روزای سختی بود . چند تار موم سفید شد تا چند مدت ریزش سکه ای داشتم . پیر شدم اون موقع ها. خدا هیشکی رو به روزی نزاره که عزیز ترین افرادش تو برزخ مرگ زندگی باشن و هیچ کاری نتونه بکنه

همچنین عید شما هم مبارک باشه ، شرمنده یکم این پستم خنده دار نبود . اما باعث شد یکم خالی شم .

⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ویرایش توسط Mohamad_R : 02 فروردین 1400 در ساعت 14:00

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

سلبریتی که ظاهرش مشهورش کنه نه ، اما سلبریتی که افکارش مشهورش کنه اره! اندام کیم کارداشیان عاقبتی جز مور گور ندارد ، افکار چرچیل گوری نداشت که موری پروراند
      بنده شیمی کنکورم رو پارسال کنکور منفی زدم! اما شکر خدا که هیچ موقع نمیزاره عرق ریختنا الکی باشه به کامل ترین درصد شیمیم رسیدم . حتی برای کانالی صفحه دوم شیمی المپیاد رو کلید دادم و باز شکر خدا کلید غلطی نداشت ! انگلیسیم در حد افتضاح بود الان میتونم راحت نتفلیکس ببینم ! ادم عصبی بودم پارسال الان برام کامل ترین افتخاره که مادرم میگه تو برای ما بهترین فرزندی و بدی ازت ندیدیم ! آیا انجمن کسی پیدا میشه ازم دلخور باشه؟ سعیم رو کردم نباشم انسانی که رد پاش خاکی رو بلند میکنه که بقیه رو به سرفه میندازه ! همینا فکر کنم چیزایی بود که به خاطرش به خودم احترام میزارم اما تا افتخار کردن به خودم راه طویلی باقیست

یخچال ، اگر از هر طعمی غذا باشه توش
      یه دختر همسایه داشتیم فکر کنم حداقل 14 سال از من بزرگتر بود ! ما عصرا و صبا که مهد نمیرفتم میرفتم کوچه تو پیاده روی جلو خونمون دوچرخه میروندم ( دوچرخم کمکی داشت و از این روبانا از فرمونش ریخته بود) . و طوری بچه سر به زیری بودم که مادرم میگفت از پیاده روی خونمون نباید دور بشی ، من دوچرخه رو یبار از این ور درمون پدال میزدم اونور ، و پیاده میشدم دوچرخه رو برمیگردوندم بعد دوباره سوار میشدم و تا اخر ، این دختر همسایه ما خیلی عذاب داده به من . یبار اینم اومده بود کوچه و گل هاشون رو اب میداد ، یدونه ماشین اومد رد شد با سرعت این یه فحشی داد ، ما هم بچه بودیم خلاصه نهایت 3 سال کمتر اون فحشو بلد شدیم ، هیچی نمیدونم اون شب یا حالا چند روز بعدش مهمون اومد خونمون پدربزرگم هم اومده بود ، خانواده ما هم پدربزرگ سالاریه میشه گفت ، و به اقاجان که من میگفتم به ایشون آقا بابا ( خدا رحمتش کنه) و از طرفی هم ایشون من رو خیلی دوست داشت چون اولین و اخرین نوه پسری بودم که شهرتش پشت اسمم بود ، و حتی طوری که من بچگی اوریون گرفته بودم و وضعم وخیم بوده که نذر کرده این بچه شفا پیدا کنه انبار حجله م رو میفروشم میدم به فقرا ، و از مرحمت امام رضا ما رو دیگه اخرین چاره بردن حرم و شفا گرفتن . و ایشون انبار فرشش رو داده رفته .
      اها میگفتم حالا ایشون اومد و نشست و گفت نوه من کجاست که بیاد پیشم . ما هم رفتیم و نشستیم پهلو ایشون و قرین شکلات و نبات ایشون شدیم که از جیب در میورد میزاشت مشت من ، ( بقیه نوه هام فقط نگاه) که یکدفعه من بهش گفته بودم که اقاجون تو چقدر **** هستی ! ، از اون موقع قاطی بقیه نوه ها شدم

پارسال یک هفته مونده به کنکور پدر و مادرم جفتشون کرونا گرفتن ، وقتی کنکور میدادم اونا تو خونه زیر کپسول بودن ، و کلهم روزای سختی بود . چند تار موم سفید شد تا چند مدت ریزش سکه ای داشتم . پیر شدم اون موقع ها. خدا هیشکی رو به روزی نزاره که عزیز ترین افرادش تو برزخ مرگ زندگی باشن و هیچ کاری نتونه بکنه

همچنین عید شما هم مبارک باشه ، شرمنده یکم این پستم خنده دار نبود . اما باعث شد یکم خالی شم .

خیلی عالی و کامل بود.۲۰‌آفرین.عید شما هم مبارک.از شاهکار های کوثر خانم دختر همسایتون هم قبلا گفتیعجوبه ای بوده این دختر

خدا روح پدربزرگتون رو هم شاد کنه.
      من ساختم،آنچه مرا ویران کرد

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dark_ap نمایش پست ها
      برید کنار نسوزید از داغی سوالا...

1) اخرین باری که خودتو خیس کردی ؟(خجالت نمیکشی خاج ممد ؟ هنوزم؟
      برمیگرده به بچگی هام ، به ما ارد بلوط زیاد میدادن بچگی کمرمون سفته سفته .
      2) تا حالا جلوی یه مهمون ویژه باد معده ات را رها کردی؟
      چنین اپشنی ندارم به خدا ، اما سوتی تا دلت بخواد دادم ، از فحش به خود مهمون تا مسخره کردن زنش
      3) بد ترین سوتی که جلوی جنس مخالف دادی؟
      باس بگم خیلی حساسم تو این مکالمه هایی ، و کم حرف میزنم که جنس مخالف مجبور باشه حرف بزنه زیاد تر و موضوع باز کنه ( اصول محافظه کاری ممد ار- اصل2) . اما سوتی های زیادی دادم یبار به خودم اومدم دیدم به مهمونا واسکتومی رو شرح میدم
      4) اخرین باری که قلیون کشیدی؟
      والا عشقیه اما فکر فوکولم 3 سال پیش . ( داش ورزشکاریم مث اینکه)
      5) فکر میکنی چند سالگیت به اون فرد مورد نظرت تبدیل میشی؟
      25 سالگی ، یا نهایت 30
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

13. Top | #13
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خبببب بریم سر اصل مطلب
      1)بارز ترین ویژگی هات توی تنهایی رو تو سه کلمه توصیف کن(منظورم ویژگی های اجتماعیت نیست بیشتر جمع خونواده یا تنها)
      2)رنگ مورد علاقه ات؟
      3) سه تا از ویژگی هایی که اگه یکی داشته باشه میشه فرد مورد علاقت
      4)از کدوم یک از پسرای فروم خیلی خوشت میاد و باش جوری؟
      5) عشق واقعی یا دو ملیارد پول؟
      6)خودتو منطقی میدونی یا احساساتی؟
      7) از کدوم ویژگیت بدت میاد؟
      8)اگه حالت از یه شخصی بهم بخوره طرف متوجه میشه یا نمیذاری بفهمه؟
      9) هدف کنکورت چیه؟ (جواب هنوز معلوم نیست و هرچی خدا بخواد و از این قبیل قبول نیست)
      10) شبا قبل خواب به چی فکر میکنی؟
      11) فکر میکنی چند درصد واسه دلداری دادن خوبی؟
      12) بین کتابای کنکورت کدوم کتاب از کدوم انتشاراتی رو خیلی دوس داری؟
      13) تا حالا رابطه احساسی یه طرفه داشتی؟
      14) نظرت درباره من؟
      15) چه ورزشی رو دوست داری جز دوچرخه؟
      16) رابطه ات با بچه کوچولوها چطوره؟
      17) وقتی خیلی ناراحتی یا عصبانی چی آرومت میکنه؟
      18) اخرین خوابی که دیدی چی بوده؟ تعریف کن
      19) به خارج رفتن فکر میکنی؟
      20) تو انجمن رو کسی کراش زدی تا حالا؟ (از هرگونه جوابی که مغایر با سوال باشه بشدت خود داری کنید )
      21) چند درصد مغروری تو روابطت؟
      22) تا حالا دل کسیو شکوندی که دیگه بعد بیخیال بشی و از دلش در نیاری؟
      نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina_medicine نمایش پست ها
      خبببب بریم سر اصل مطلب

1)بارز ترین ویژگی هات توی تنهایی رو تو سه کلمه توصیف کن(منظورم ویژگی های اجتماعیت نیست بیشتر جمع خونواده یا تنها)
      -منطقی - کم حرف - پر نفوذ

2)رنگ مورد علاقه ات؟
      زرد در تابستان / مشکی در زمستان
      3) سه تا از ویژگی هایی که اگه یکی داشته باشه میشه فرد مورد علاقت
      تصمیم گیر خوبی باشه / وقت شناس/ تمیز / با طمنینه حرف بزنه / سنگین باشه / ادای ندیده ها رو در نیاره / تک تک علایق من رو بدونه و بهش احترام بزاره ( اینجانب حتی در مورد دم کشیدن برنج هم حساس بود) * فکر کنم زیادی گفتم

4)از کدوم یک از پسرای فروم خیلی خوشت میاد و باش جوری؟
      زیادن ووووههه همش رو بگم؟ زیرو . مهران . سجاد . ممد 81 . عرفان . مبین . یوسوف . امیر 1378 . اوس مقداد . کلهم فرند های خودمم در فروم ( از اراز خوشم نمیاد
      )
      5) عشق واقعی یا دو ملیارد پول؟
      عشق واقعی ، عشق جاودانه است چون عشق واقعی در نرسیدن و نچشیدن است . ارزشی برابر با میلیارد میلیارد پول را انسان ها خرج رسیدن به شیرین خود میکنند . ارزشی که اسمش عمر ادمیست
      6)خودتو منطقی میدونی یا احساساتی؟
      منطقی با عصاره احساسات
      7) از کدوم ویژگیت بدت میاد؟
      خواب الو / حد وسط هم حالیم نمیشه یهو میبینی تو یه روز 2 کیلو تخمه میشکنم
      8)اگه حالت از یه شخصی بهم بخوره طرف متوجه میشه یا نمیذاری بفهمه؟
      نمیزارم بفهمه .
      9) هدف کنکورت چیه؟ (جواب هنوز معلوم نیست و هرچی خدا بخواد و از این قبیل قبول نیست)
      والا یه لیست دارم از اهدافم ببین 1- اینجانب یک وطن پرستم 2- به خاطر احساسات و حال دل خودم وقتی میبینم کشوری به خاطر نبود ذوق انسانی و به دنبال اون تسهیلات مربوطه توان تولید یک دارو رو نداره و و پدر یک طفل مریض مجبوره چند برابر پول بده تا داروی یک ماه یا کمتر بچه سرطانی و صدفی و .... که از خارج میاد و هزار واسطه قید بندش هستند رو پرداخت کنه واقعا دلم به درد میاد . مهم ترین انگیزم حمایت از این قشره ( شاید این حس مربوط بشه از تاثیر پذیری من از کتاب لینه) . 3- من خیلی علاقه مند به دنبال کردن و تحقیق کردن هستم از این رو حتی سرمایه هم جمع کردم ! سالانه مبلغ هنگفتی خرج واردات سیتریک اسید و منتول از چین به کشورمون میشه . در حالی که فراوری این علم ( اسید سیتریک) از نوعی قارچ احتیاج به وسایل روز دنیا رو نداره ! از طرفی کاربرد های وسیع این ماده و مواد دیگری که اصلا لیستش کردم من رو به این وا داشته که سراغ رشته ای هم سو ( داروسازی) رو بگیرم ! امیدوارم بتونیم نسل هایی باشیم که محرک نسل های اینده بوده باشیم .
      10) شبا قبل خواب به چی فکر میکنی؟
      دعا میکنم ، فرموده مولا علی که میفرماید ( خدایا تو همان پرودگاری که من دوست میدارم ، مرا نیز بنده ای قرار ده که تو دوست میداری) . و تا ذهنم بکشه از چیزایی که دیدم اون روز و خوشحال شدم شکر میکنم . شده یبار سر اینکه گرسنه بودم و چای و شیرینی نخودی رو باهم خوردم شب دعا میکردم که خدایا ممنونم ازت که چایی افریدی و شیرینی نخودی که باعث شد من امروز باهاش خوشحال بشم و گرسنگیم رو سیر کنم . ( شاید مسخره بیاد اما تاثیر زیادی داره بر خلق من)
      11) فکر میکنی چند درصد واسه دلداری دادن خوبی؟
      صفر درصد که هیچ . منفی لگاریتم 390389348238023
      12) بین کتابای کنکورت کدوم کتاب از کدوم انتشاراتی رو خیلی دوس داری؟
      از تخصصیا شیمی خیلی سبز12 ام / از عمومی ها زبان پایه و 12 ام گاج - امید یعقوبی فرد
      13) تا حالا رابطه احساسی یه طرفه داشتی؟
      مفهوم رابطه رو نمیدونم ، از این رو جزئیاتش برام مبهم تره
      14) نظرت درباره من؟
      خبب بزار فکر فوکولم . یکم محاسبات سنگین داره - دلنازک اما مغرور / به کسی رو نمیده اما رو بده تا اخر دوست میشه / مورد اعتماد / صندوقچه درد و دل / خوش قلب * / خانواده دوست/ شاید رهبر پانسیون / عمه

15) چه ورزشی رو دوست داری جز دوچرخه؟
      خب تخصصی شد الف : اونایی که بهشون دست یافتم و از روی تجربه دوستشون دارم : شنای استقامتی ( مدال داریم) / کوهنوردی / بسکتبال
      ب : اونایی که ارزوی رسیدن بهش رو داریم : وینگ سوییت / اسکی / سقوط ازاد

16) رابطه ات با بچه کوچولوها چطوره؟
      عاللی . مورد داریم مهمونیا بچه هاشون رو میندازن گردن من حتی بچه بغلی و من باهاشون بازی میکنم . طوری که موقع رفتن شروع میکنن گریه کردن . خوب شد شرایط پیش اومد : هیچگاه کسی رو با ظاهر مقایسه نکنین . هر زنی که ارایش کرده بدکاره نیست . هر کسی که پسر و جدیه بی احساس نیست . من مقابل بچه ها بچه ترم .اما پیش دوستام شاید بی اعصاب ترین و دعوا خور ترین هم من باشم

17) وقتی خیلی ناراحتی یا عصبانی چی آرومت میکنه؟
      متاسفانه کسیم که همه چیز رو میریزه توش و بروز نمیده / لحظه ای شاید تصمیم بگیرم . اما اگه طرف مقابلم زور داشته باشه و اون احترامه نباشه بینمون مثل پسر خاله و... دعوا میکنم
      18) اخرین خوابی که دیدی چی بوده؟ تعریف کن
      والا با پدرم هیت درست کرده بودیم اون میخوند من تبل میزدم / بعد رفتیم زدن پای من شیکست بردن دکتر بسته بود مطب / بردن سونا همینجوری گرفتن پامو چرخوندن شکستن دادن دستم گفتن نگه دار / بعدش کنار سونا یه پنجره بود . دیدم که همه دارن زانوم رو نگاه میکنن . منم پام رو گزاشتم زمین زانوم رو برگردوندم نگا کنم یه سگ اومد پام رو برداشت دوید از پنجره رفت . وایسادم لی لی می پریدم که از پنجره برم دیدم نمیتونم نفسم بند میاد و... / از خواب پریدم دیدم پام گیر کرده پشت کمد و سرم رو طوری گذاشته بودم که روبه دیوار بود و بالا سرم پتو که نمیزاشت نفس بکشم .
      ینی رویا پردازی بود از ذهن من از شواهدی که حواس بهم میدادن . سونا از بوی نعنای خمیر دندونم بود که با بازدم میخورد به دیوار و بر میگشت به بینیم . پا شکستنم گیر کردنش تو پشت کمد بود و....

19) به خارج رفتن فکر میکنی؟
      اره . اما اینکه پدر مادرم چی میشن منصرفم میکنه از ادامه این افکار
      20) تو انجمن رو کسی کراش زدی تا حالا؟ (از هرگونه جوابی که مغایر با سوال باشه بشدت خود داری کنید )
      خیر . فعلا پول سلمونیم رو از ددی میگیرم . کراش بزنم که چی؟
      ایشالا 5 سال دیگه میام با نیت ازدواج
      21) چند درصد مغروری تو روابطت؟
      80 الی 90 درصد
      22) تا حالا دل کسیو شکوندی که دیگه بعد بیخیال بشی و از دلش در نیاری؟
      خیر
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      1. رنگ مورد علاقه
      2. غذای مورد علاقه :/
      3. جای شلوغ یا ساکت؟
      4. دوس داشتی کجا بدنیا میومدی؟ :/
      5. یکی از آرمانای زندگیت
      6. حوصلت سر بره چیکار میکنی؟ :/
      7. یکی از فانتزیات
      8. فکر میکنی 10 سال دیه در چ حالی؟
      9. نظرت درباره من؟(حالا خوبه بیاد بگه نظری ندارم یا نمیشناسم :/ آی ی ضایع میشم :/
      10. تا حالا عاشق شدی؟ :/ اصن عشقو قبول داری؟ :/
      11. سوال سمی علم یا ثروت
      12. ترجیح میدی یا غمگین پولدار باشی یا ی خوشحال فقیر :/
      13. عزیزترین کست تو دنیا
      14. هیجان انگیز ترین کاری ک تا حالا انجام دادی
      15. بهترین روز زندگیت؟
      16. بدترین روز زندگیت
      دیه سوالم نمیاد
      روزی ما دوباره کبوترهایمان را
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      و من آن روز را انتظار می‌کشم
      حتی روزی که دیگر نباشم...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)