سلام وقتتون بخیر.
قراره تو این پست سوالاتی که در بخش خصوصی برای بنده ارسال کردید رو به صورت گلچین قرار بدم.اسم کسی گفته نمیشهبا ویرایش البته !!
لطفا در این تاپیک پستی قرار ندید که توالی پست ها حفظ بشه،ممنونم که رعایت می کنید
بریم برای پست اول
سوال:من از رشته ی ریاضی اومدم و با زیست خیلی مشکل دارم!
پاسخ:خب طبیعیه الان اول راهه (این پیام برای اول ساله!خب قطعا کنکوری 1401 داریم تو انجمن!)و زیستتون خیلی تعریفی نداره.اما اگه با برنامه هر آزمونی که برید دقیق همراه بشید حتما پیشرفت می کنید.من دهم که بودم خیلی زیستم تعریفی نداشت.تابستون بعد که آزمون ثبت نام کردم یادمه اولین آزمون جامع دهم بود و فکر کنم زیست 18 درصد زدم
.ولی همون آزمون باعث شد یه تغییری ایجاد کنم مثلا متن کتاب رو که می خوندم دقت می کردم که کانون خیلی از قیدا خوشش میاد یا به نوع نگاهی که طراحا به تصاویر داشتن .سعی می کردم مثل اونا فکر کنم.حالا به نظرم نیازی نیست درسنامه برای زیست بخونید هستن کتابایی که درسنامه خوبی دارن مثل فاگو ولی این قدر توضیح دادن که دیگه وقت نمیشه کتاب درسی و تست که مهم ترین بخش هست کار بش.فقط وقتی به مشکل برمی خوردم به درسنامه مراجعه می کردم.
امسال که خواستم زیست بخونم کتاب ماز(آیکیو ما که میشه خیلی سبز نظام جدید) خیلی برام سخت بود اصلا با کتاب سالای قبلم فرق داشت.میومدم کتاب رو می خونم مثلا بخش اولش بعد می رفتم تست ها رو می زدم (آموزشی) و بعد هر هر تست یا گاهی 5 تا 5 تا (نه بیشتر)تستا رو میزدم کنار گزینه هایی که اشکال داشتم فلش می زدم.بعدش میدیدم ص زدم یا نه.اول سعی می کردم با کتاب درسی بفهمم ایراد کجاست بعدش پاسخنامه.بعدش تستای بخش که که تموم میشد دوباره می رفتم سر کتاب و بند بند کتاب رو که می خوندم نکات مهم تستا می اومد توی ذهنم.و اونجا بود که یادداشتشون می کردم توی آچار!(من کتاب درسیم خیلی شلوغ شده بود،به هر حال کنکور سومم بود)
بعدش کل فصل که تموم می شد تست های مهم کتاب درسی و نکاتم رو می خوندم.پنج شنبه هم ماز رو شرکت می کردم.وجمعه کانون.
به طور خلاصه توی زیست چیزی که خیلی اهمیت داره:کتاب درسی خیلیییییییییییییییییی مهم-داشتن دقت تستی بالا-نوشتن نکات مهم توی حاشیه کتاب(ولی نه اونقدر شلوغ که نشه خوند هیچ وقت دور اول نکات رو ننویسید)-تکرار تکرار تکرار