یه فرمول بود تعدااد جفت الکترون پیوندی رو میداد بعد تعداد کل الکترون ظرفیبتی تقسیم به دو میکردی منهای تعداد پیوندی اون فرمول میداد میکردی میشد ناپیوندی که متاسفانه فرموله یادم نیست ، ولی خودمم زیاد ازش استفاده نمی کرد چون اینارو خیلی سریع رسم میکردم از اون فرموله زود تر زود جواب میداد، اینا اگه روش صحیح کشیدن و قلقشو پیدا کنید خیلی سریع میشه کشید.
و من الله توفیق.
ویرایش توسط Wonderland : 26 اسفند 1399 در ساعت 12:18
یکی از دوستام یه زمانی میگفت ساختارارو ذهنی میکشه و من باورم نمیشد . ولی بعد تمرین تعداد تست های زیادی از این مبحث تو ام میتونی ذهنی بکشی و نیازی نیس دیگه بیاریش رو کاغذ . مثلا cso رو مثال میزنم . کربن که 4 تا تک داره ( اینو تو ذهنت میگیری ) بعد اکسیژن دوتا تک از راست . گوگرد ام عین اکسیژنه دوتا تک از چپ . چهارتا پیوندی تو ذهنت کشیدی . هر عنصر گروه 16 ام که دوتا جفت ناپیوندی داره . اونقد باید تمرین کنی که فقط بعضیا رو رو کاغذ بکشی .
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
1- سوال موردی است ! شما با برسی 3 تا از گونه ها میتونی به جواب برسی
2- فرمول های موجود زیادن ! اما تجربه من از ازمون و تستها میگه که اگه الی دیدی برو فرمول الانم ترکیبا معدنی اند .
3- بعضی از گونه ها بعد مدتی تست میرن مخ ادم همون so3 یا pocl3 که فکر کنم 5 یا 6 بار کنکور تکرار شده ( الزاما در این مبحث نه)
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
راهنمایی هاتون خیلی خوب بود دوستان.پس باید تعداد تستهام رو بالاتر ببرم تا سریعتر بشم
ممنوک از لطف تک تکتون
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
برای الکترون های ناپیوندی، گروه 15 و 16 و 17 به ترتیب 3,2,1 جفت ناپیوندی دارن ، اگر هم مولکول بارداربود، به ازای هربار منفی یک جفت اضافه کن و به ازای هر بار مثبت یک جفت کم کن .برای پیوندی های مولکول های الی هم تعداد هر اتم رو ضرب در الکترون های ظرفیتی یا همون یکان گروه کن در اخر تقسیم بر دو. اعصابتون الکی خورد نشه طراح قبل شما این روشا رو میدونه و خیلی وقته که سوالا با جمع یکان حل نمیشه لاقل من که توتالیفیا ندیدم ... ضمنا مطمئن باشید سر جلسه با تسلط الان نمیتونید از این تکنیکای سریع استفاده کنید یا رد گزینه بکنید. گاهی همون مراحل اصلی رو برید ارامش بیشتری دارید. بهترین راه اینه سرعتتون رو ببرید بالا برای چهار عمل اصلی نیازی به روش سریع نیست چون دام ها اونجا پهنن...
آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .
ویرایش توسط DrDark13 : 26 اسفند 1399 در ساعت 15:19
روشت، روش خیلی خوبیه... اما تو اکثر این سوالات به ما مولکول هایی رو میدن که پیوند داتیو تشکیل دادن و واسه اونا رسم بهترین روشه
درمورد دومیه هم منم اکثرا دیدم توی سوالای تالیفی عددها رو اینجوری میدن مثلا:
+11. -11. +33. -33
ولی همین کنکور امسال (سوال ۲۵۴ ) رو میتونستی از همین روش حل کنی و به سرعت به جواب برسی!
دقت رو کاهش میده ولی تو سوالایی که یکان ها شبیه نیستن بهترین روش ممکن همینه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
بیر لحظه دور حاجی
اگه از همون تئوری میرفتی، یکان درمیومد 4
برای استوکیومتری هم کافی بود دلتا اچ بدست اومده رو تقسیم بر 4 کنی ضربدر 0.1
یکان ما الان 4 ئه... تقسیم بر 4 بشه، میشه =1 .... ضربدر 0.1 کنی میشه = 0.1
گزینه ها هم اینا بود
52.8
54.1
62.4
64.2
جواب هم گزینه دو بود (54.1)
لازم نبود کلا بشینی دو ساعت حساب و کتاب کنی
اکثرا تو سوالات کنکور، گزینه ها باهم متفاوتن... حتی تو کنکوری مثل 99
بخاطر همین بهتره روش های متفاوت رو برای حل سوال یاد گرفت و «با توجه به گزینه ها » بهترین روش رو انتخاب کرد...
سوال آسونی بود؛ اما وقت گیر!!
تو اینجور جاها باید یاد بگیری چجوری اتلاف وقت رو به حداقل برسونی
ویرایش توسط _cherry_ : 26 اسفند 1399 در ساعت 21:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)