خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

این سوالا راه حل سریع تری ندارن؟

سلام. این سوالایی رو که باید نسبت ج الکترون ناپ به ج الکترون پ رو بنویسیم من همش مجبورم رسمشون کتم راه سریعتری شما نمیدونید دوستان؟
      %DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B1%DB%B6_%DB%B1%DB%B0%DB%B4%DB%B7%DB%B4%DB%B7-1.jpg

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط it.roze نمایش پست ها
      سلام. این سوالایی رو که باید نسبت ج الکترون ناپ به ج الکترون پ رو بنویسیم من همش مجبورم رسمشون کتم راه سریعتری شما نمیدونید دوستان؟
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ۲۰۲۱۰۳۱۶_۱۰۴۷۴۷-1.jpg
مشاهده: 229
حجم: 336.4 کیلو بایت
      یه فرمول بود تعدااد جفت الکترون پیوندی رو میداد بعد تعداد کل الکترون ظرفیبتی تقسیم به دو میکردی منهای تعداد پیوندی اون فرمول میداد میکردی میشد ناپیوندی که متاسفانه فرموله یادم نیست ، ولی خودمم زیاد ازش استفاده نمی کرد چون اینارو خیلی سریع رسم میکردم از اون فرموله زود تر زود جواب میداد، اینا اگه روش صحیح کشیدن و قلقشو پیدا کنید خیلی سریع میشه کشید.
      و من الله توفیق.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یک راه حل فرمولی هم وجود داره.اما قطعا سریع ترین روش رسمه.اونقدر سریع باشی که فقط بکشی.مخصوصا ترکیبات n وo دار که پر تکرار هستن و 7 8 تا مهم دارن.رسم عادی بشه فقط برای کم کاربردها و جدید ها
      photo_2021-03-16_11-16-45.jpg

ویرایش توسط Wonderland : 26 اسفند 1399 در ساعت 12:18

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

یکی از دوستام یه زمانی میگفت ساختارارو ذهنی میکشه و من باورم نمیشد . ولی بعد تمرین تعداد تست های زیادی از این مبحث تو ام میتونی ذهنی بکشی و نیازی نیس دیگه بیاریش رو کاغذ . مثلا cso رو مثال میزنم . کربن که 4 تا تک داره ( اینو تو ذهنت میگیری ) بعد اکسیژن دوتا تک از راست . گوگرد ام عین اکسیژنه دوتا تک از چپ . چهارتا پیوندی تو ذهنت کشیدی . هر عنصر گروه 16 ام که دوتا جفت ناپیوندی داره . اونقد باید تمرین کنی که فقط بعضیا رو رو کاغذ بکشی .
      im just a Kid . but Awkward one
      تلگرام : xlycan@

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

1- سوال موردی است ! شما با برسی 3 تا از گونه ها میتونی به جواب برسی
      2- فرمول های موجود زیادن ! اما تجربه من از ازمون و تستها میگه که اگه الی دیدی برو فرمول الانم ترکیبا معدنی اند .
      3- بعضی از گونه ها بعد مدتی تست میرن مخ ادم همون so3 یا pocl3 که فکر کنم 5 یا 6 بار کنکور تکرار شده ( الزاما در این مبحث نه)
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin. نمایش پست ها
      یکی از دوستام یه زمانی میگفت ساختارارو ذهنی میکشه و من باورم نمیشد . ولی بعد تمرین تعداد تست های زیادی از این مبحث تو ام میتونی ذهنی بکشی و نیازی نیس دیگه بیاریش رو کاغذ . مثلا cso رو مثال میزنم . کربن که 4 تا تک داره ( اینو تو ذهنت میگیری ) بعد اکسیژن دوتا تک از راست . گوگرد ام عین اکسیژنه دوتا تک از چپ . چهارتا پیوندی تو ذهنت کشیدی . هر عنصر گروه 16 ام که دوتا جفت ناپیوندی داره . اونقد باید تمرین کنی که فقط بعضیا رو رو کاغذ بکشی .

دقیقا ! خوبی شیمی به اینه که ادم بعد یه مدت تمرین جرم مولی و بعضی چیزای فرعی حتی هم حفظ میشه! الان یعنی مثلا اونقدر از صابون زدیم که oona مساوی 55 گرمه .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

7. Top | #7
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Colonius نمایش پست ها
      یه فرمول بود تعدااد جفت الکترون پیوندی رو میداد بعد تعداد کل الکترون ظرفیبتی تقسیم به دو میکردی منهای تعداد پیوندی اون فرمول میداد میکردی میشد ناپیوندی که متاسفانه فرموله یادم نیست ، ولی خودمم زیاد ازش استفاده نمی کرد چون اینارو خیلی سریع رسم میکردم از اون فرموله زود تر زود جواب میداد، اینا اگه روش صحیح کشیدن و قلقشو پیدا کنید خیلی سریع میشه کشید.
      و من الله توفیق.
      متشکرم بله فرمول رو بلدم ولی خب به قول شما فقط به درد پیوندی میخوره
      ممنون از راهنماییتون

8. Top | #8
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      راهنمایی هاتون خیلی خوب بود دوستان.پس باید تعداد تستهام رو بالاتر ببرم تا سریعتر بشم
      ممنوک از لطف تک تکتون

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راهنمایی هاتون خیلی خوب بود دوستان.پس باید تعداد تستهام رو بالاتر ببرم تا سریعتر بشمممنوک از لطف تک تکتون
      ولی خب یه چیزی ام بگم . برای همه ی مسایل صدق نمیکنه ها . مثلا من خودم امسال فهمیدم برای قانون هس نیاز نیس بشینی همه ی عددارو جمع بزنی و فقط با جمع یکان هاشون میشه گزینه رو زد . ولی خب اگه فرمولی توی کتابای تست ندیدی فقط باید تمرینتو زیاد کنی .
      im just a Kid . but Awkward one
      تلگرام : xlycan@

10. Top | #10
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

تعداد زیادی ازشون خیلی بدیعین و میتونی ذهنی رسمشون کنی یه چن تا مولکول خیلی معروفم هست سعی کن ساختار اونارو بلد باشی . ینی حفظ کنی . البته اگ تست زیادی ازش بزنی میبینی واقعا میشه بیشترشون رو ذهنی بکشی

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

بنظرم هر چقدر تستای بیشتری توی این زمینه حل کنی، دستت و ذهنت فرز تر میشه و میتونی سریعتر به جواب برسی... منم خودم از فرمول خاصی استفاده نمیکنم... این سوالا رو اکثرا بچه ها با رسم میرن

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام. این سوالایی رو که باید نسبت ج الکترون ناپ به ج الکترون پ رو بنویسیم من همش مجبورم رسمشون کتم راه سریعتری شما نمیدونید دوستان؟برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

برای الکترون های ناپیوندی، گروه 15 و 16 و 17 به ترتیب 3,2,1 جفت ناپیوندی دارن ، اگر هم مولکول بارداربود، به ازای هربار منفی یک جفت اضافه کن و به ازای هر بار مثبت یک جفت کم کن .برای پیوندی های مولکول های الی هم تعداد هر اتم رو ضرب در الکترون های ظرفیتی یا همون یکان گروه کن در اخر تقسیم بر دو.
      ولی خب یه چیزی ام بگم . برای همه ی مسایل صدق نمیکنه ها . مثلا من خودم امسال فهمیدم برای قانون هس نیاز نیس بشینی همه ی عددارو جمع بزنی و فقط با جمع یکان هاشون میشه گزینه رو زد . ولی خب اگه فرمولی توی کتابای تست ندیدی فقط باید تمرینتو زیاد کنی .
      نقل قول نوشته اصلی توسط _cherry_ نمایش پست ها
      اینو منم تازگیا فهمیدم! انقدر اعصابم خورد شد....
      اعصابتون الکی خورد نشه طراح قبل شما این روشا رو میدونه و خیلی وقته که سوالا با جمع یکان حل نمیشه لاقل من که توتالیفیا ندیدم ... ضمنا مطمئن باشید سر جلسه با تسلط الان نمیتونید از این تکنیکای سریع استفاده کنید یا رد گزینه بکنید. گاهی همون مراحل اصلی رو برید ارامش بیشتری دارید. بهترین راه اینه سرعتتون رو ببرید بالا برای چهار عمل اصلی نیازی به روش سریع نیست چون دام ها اونجا پهنن...
      آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .
      ویرایش توسط DrDark13 : 26 اسفند 1399 در ساعت 15:19

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dark_ap نمایش پست ها
      برای الکترون های ناپیوندی، گروه 15 و 16 و 17 به ترتیب 3,2,1 جفت ناپیوندی دارن ، اگر هم مولکول بارداربود، به ازای هربار منفی یک جفت اضافه کن و به ازای هر بار مثبت یک جفت کم کن .برای پیوندی های مولکول های الی هم تعداد هر اتم رو ضرب در الکترون های ظرفیتی یا همون یکان گروه کن در اخر تقسیم بر دو. اعصابتون الکی خورد نشه طراح قبل شما این روشا رو میدونه و خیلی وقته که سوالا با جمع یکان حل نمیشه لاقل من که توتالیفیا ندیدم ... ضمنا مطمئن باشید سر جلسه با تسلط الان نمیتونید از این تکنیکای سریع استفاده کنید یا رد گزینه بکنید. گاهی همون مراحل اصلی رو برید ارامش بیشتری دارید. بهترین راه اینه سرعتتون رو ببرید بالا برای چهار عمل اصلی نیازی به روش سریع نیست چون دام ها اونجا پهنن...
      روشت، روش خیلی خوبیه... اما تو اکثر این سوالات به ما مولکول هایی رو میدن که پیوند داتیو تشکیل دادن و واسه اونا رسم بهترین روشه

درمورد دومیه هم منم اکثرا دیدم توی سوالای تالیفی عددها رو اینجوری میدن مثلا:
      +11. -11. +33. -33

ولی همین کنکور امسال (سوال ۲۵۴ ) رو میتونستی از همین روش حل کنی و به سرعت به جواب برسی!
      دقت رو کاهش میده ولی تو سوالایی که یکان ها شبیه نیستن بهترین روش ممکن همینه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

خب طراح هم به تئوری موبین نگاه کرد و دستی به سر کشید و خاراند و تست 99 را داد که از روی دلتا اچ واکنش استکیومتری باس حل میشد ! و تئوری مبین جوان ساقط ماند
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

خب طراح هم به تئوری موبین نگاه کرد و دستی به سر کشید و خاراند و تست 99 را داد که از روی دلتا اچ واکنش استکیومتری باس حل میشد ! و تئوری مبین جوان ساقط ماند
      بیر لحظه دور حاجی

اگه از همون تئوری میرفتی، یکان درمیومد 4
      برای استوکیومتری هم کافی بود دلتا اچ بدست اومده رو تقسیم بر 4 کنی ضربدر 0.1
      یکان ما الان 4 ئه... تقسیم بر 4 بشه، میشه =1 .... ضربدر 0.1 کنی میشه = 0.1

گزینه ها هم اینا بود
      52.8
      54.1
      62.4
      64.2

جواب هم گزینه دو بود (54.1)

لازم نبود کلا بشینی دو ساعت حساب و کتاب کنی
      اکثرا تو سوالات کنکور، گزینه ها باهم متفاوتن... حتی تو کنکوری مثل 99

بخاطر همین بهتره روش های متفاوت رو برای حل سوال یاد گرفت و «با توجه به گزینه ها » بهترین روش رو انتخاب کرد...

سوال آسونی بود؛ اما وقت گیر!!
      تو اینجور جاها باید یاد بگیری چجوری اتلاف وقت رو به حداقل برسونی
      ویرایش توسط _cherry_ : 26 اسفند 1399 در ساعت 21:47

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن