«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
.... چند وقت بعدجان عزیزترین رفیقت تا ته بخون ببین چی گفتم...
///تاپیکی که موسسات ازش شکایت کردن ///درحال پاک شدن /// تاپیکی که سازمان سنجش ازش شکایت کرد///5 مین دیگ پاک میکنم
تاپیک فوق العاده ایه
فقط ی سوال باقی است
گفتین ۱۰و۱۱ نخونده هارو میرسیم بخونیم
نخونده های ۱۲ رو کی میرسیم بهش؟
آرتور همیشه تاپیکایی خفنی میزنی
ممنون از تگت
میرم بخوابم
هر وقت اونقدر فردا شد كه ديگه چيزى از قبل يادم نمونه، بيدارم كنید!
تموم این مطالب واسه کسایی ک از مهرماه شرو کردن و خیلیم عالی جامع توضی دادی
حالا واسه کسایی ک تازه شرو کردن واسه اونام ی تایپینگ ب همین خوبی بزن
نخوانده های دوازدهم رو هم میتونی بعد از 20 فروردین مانور بدی روشون
در ضمن اگر ذره ای حس کردی که پایه ات قوی تر از چیزیه که 20-30 روز جمع بندی نیاز داشته باشه میتونی طبق کانون جمع بندی کنی یا حتی نیم سال دوم دوازدهم رو هم داخل عید پیشروی کنی
ولی من چون حسم این بود که اکثر بچه ها توی پایه (مخصوصا یازدهم) لنگ میزنن و این لنگ زدنه درست کردنش کاره 10-15 روز نیست اینطور گفتم
به هر حال باید خودت تصمیم بگیری (یه آزمون پایه بزنی همه چی مشخص میشه که اوضاع در چه حاله)
اونایی که تازه شروع میکنن همون برنامه پانسیون بهمن رو اجرا کنن
البته شخص سازی شده بنا بر تایم و سطح درسی و خوانده و نخوانده های خودشون
من حس میکنم دیگه برنامه ای وجود نداره که در حد اون برنامه بتونه مرور بزاره تا خود کنکور (حداقل 5-6 دور مرور داشت اون) و اگر برنامه ای بنویسم واسه این 3-4 ماه دیگه به خوبی اون نمیشه ": هر چند همون برنامه هم برای خیلی ها سخت بود اجرا کردنش ولی روند کلی که داشت و مرور ها و .... خیلی پر بازده بودن مثل آت آشغالای بازاری که 400 تو پاچه بچه ها میکنن نبود که یه دور بر حسب کتاب درسی یه برنامه ساده بنویسن بدن به 1000 نفر : ))
ولی بازم چیز به درد بخوری واسه شروع صفری ها باشه تاپیکشو میزنم
ممنون
طلائی ترین دوران کنکور که همه هم سر سری میشمارند دوران تابستان هست نه عید
این دوران طلایی عید رو کاظم قلمچی ابداش کرده برای توجیه کم کاریهای موسسه ش در طول سال
üzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kim bilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun, hakkını almış yılların Elfida, bir belalı başımsın Elfida, beni fark etme sakın
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)