سلام
راستش نمیخواستم بنویسم، ولی دلم نیومد، میخوام از خودم بگم و امیدوارم یکم به خودتون بیایید و راه زندگیتونو خودتون پیدا کنید و تا شاید موفق شدید.اینکه موفق شدن کجاست منم نمیدونم ، شاید نسبی باشه، یعنی از نگاه من با نگاه شما متفاوت باشه، در کل اونی که میخوای بشه.
مدرک پیش دانشگاهی رو سال 93 گرفتم و اولین کنکورم رو دادم، راستش نمیفهمیدم داستان چیه واصلا چرا باید درس خوند، آخه فضای مدرسه ما شرارت و شلوغی بود نه علم و دانش، منم خب قرار نبود فیلسوف شم
اما دوست داشتم حداقل های آدم بودن رو داشته باشم.
سال 94 کنکور دادم به امید پزشک شدن، حالا نشد دندانپزشکی که هست ، اونم نشد بلخره داروساز میشم
رتبه کنکورم اومد و خیلی بد بود
با خودم گفتم بیخیال برو چیزی که دوست داری بخون، رفتم رشته زیست گیاهی دانشگاه پیامنور درس خوندم،یعنی تا پایان سال 97 زیست خوندم، بعد به خودم گفتم الان من اینو مدرکشو بگیرم چیکار میخوام کنم؟سربازی؟ آیا میتونم ماشین،خونه،زمین،ویلا و ... بخرم باهاش؟ جواب منفی بود
انصراف دادم
و برای سال 98 کنکور سراسری شرکت کردم،گفتم من باید برم دنبال پول،برای من مهم نیست از چه رشته و هدفی به پول برسم، مهم نیست پزشک باشم یا وکیل، مهم نیست دندان پزشک باشم یا معمار، من دنبال پول بودم همین .... با خودم فکر کردم دیدم ویژگی هایی دارم که میتونم در یک رشته ببینم، و آن مدیریت بازرگانی بود ... چراش مهم نیست ...
جواب کنکور 98 اومد و من با 4000 منطقه 2 اولین و آخرین انتخابم مدیریت بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم
رفتیم تهران محله ولنجک تا دانشگاه ثبت نام کنیم، دیدیم عجب جاییه، بعدا فهمیدم یکی از گرون ترین مناطق تهرانه و البته ایران، پر از خونه های لاکچری و چندین میلیاردی، پر از آدم های معروف و یکاره و پولدار،پر از آدم حسابی و ...
ترم یک خوابگاه بودم و دیدم همه چون این زندگی اشرافی شمال تهران رو دیده بودن، روانی شده بودن و افسرده ، فکر کن از یه منطقه دور افتاده قبول شی دانشگاه شهید بهشتی در ولنجک تهران و از خوابگاه تا دانشگاه تا چشم کار میکنه برج های برند و لوکس و خودرو های آنچنانی ببینی در کل منفجر میشی.
من به خودم اومدم گفتم باید برم ببینم اینا چطوری پول در میارن و چرا باید انقدر مرفه زندگی کنند؟
انتخاب دیگری در زندگیم کردم و رفتم در شغل مشاور املاک در منطقه یک تهران مثلا ولنجک،زعفرانیه و ... مشغول به کار شدم، با اولین درامدم ماشین خریدم و خیلی کارهای دیگه
ختم کلوم
من دنبال پول بودم و میدونستم با پول میشه همه چی ساخت
ماشین خوب
زندگی خوب
گوشی خوب
سفر خوب
خونه خوب
و ...
برای همین رفتم سراغش و بدستش آوردم
پلن های دیگه ای هم دارم که خیلی زود شرکت خشکباری که مد نظرم هست رو تاسیس میکنم تا بهترین خشکبار ایران رو به جهان صادر کنم
ازتون میخوام پشت کنکور نمونید
برید پی زندگی و کار کنید
حتی عاشق شید و شکست بخورید
و من با چشم دیدم
هروقت درهای زیادی روم بسته شد
1 در دیگر روم باز شد
موفق باشید
پ.ن: من تمام این مسیر تنها بودم
اگر حامی داشتید، ازش تشکر کنید
.gif)