im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
سلام
درسته همه چی درس و تحصیلات و دانشگاه های آنچنانی نیس ولی زندگی برای یه دختر تو اکثر خانواده ها محدود تره
بالفرض خودمو میگم من هم دوس دارم تحصیلات خوبی داشته باشم هم اینکه شاغل باشم و درآمد خوبیم داشته باشم ولی خونوادم یه مسیر جلوم گذاشتن اونم دانشگاهه یه رشته خوب قبول شی آینده و زندگی خوبیم پیدا میکنی ، از این رو هر دری بسته شد به روم دری دیگر باز شد که اونم تهش به همون در اول ختم شد
میدونم بحث سر جنسیت اصلا درست نیس ولی خب این یه واقعیته خونواده های سختگیر اینجورین دختراشون زیاد اختیار ندارن که برن هرجور دلشون خواس آیندشونو بسازن
کاش واقعا هر کس به هر جایگاهی که دوس داره برسه چه از لحاظ مالی چه تحصیلات و ...
این موارد و مباحث زمانی عمیق درک میشه که فرد کنکور بده و قبول بشه! (پشت کنکوری نه)
اونجاست که درک میکنه دانشگاه چ خبره و...
همچنین هر چی جلوتر میره عمق فاجعه رو بیشتر درک میکنه
بهرحال هدف غایی و نهایی ما پول هست! هر کی هم بگه "نه" ۹۹٪ دروغ میگه
ببینم ته این مسیر لعنتی چی باشه...
اینکه از تک تک لحظه های زندگیم لذت ببرم و خوشحالی و خوشبختیمو فقط به یک هدف گره نزنم . از مسیر زندگیم لذت ببرم هدفی ک میخوام تو زندگی بهش برسم نباید باعث بشه چشممو رو بقیه ابعاد زندگیم ببندم ابعاد کوچیکی مثل یک برش پیتزا کاری ک
تا امروز دقیقا برعکسشو انجام میدادم
این انیمیشن به پیشنهاد یه روانشناس دیدم .
ویرایش توسط nazanin.mrd : 09 اسفند 1399 در ساعت 18:45
چون تگ شدم دوس دارم یه چیزی بپرسم چون حرفهایی که زدید گنگ هست
شما در مورد کنکو رو پشت کنکوریتون خیلی خوب حرف زدید ولی در مورد رشته آخریه و پول درآوردنتون فقط گفتید که رفتن بازرگانی و شهید بهشتی و پولدارارو دیدم و مدرییت املاک و پولدار شدم
بببخشید میشه بگید برای تاسیس یه دفتر اسناد املاک و مستغلات چه مدارکی لازمه؟؟
شما به عنوان مشاور در املاک کار کردید؟؟ کاملا بی تجربه؟؟؟
پارتی چقدر در انتخاب املاک تاثیر داشت؟؟
چرا سمت بازار خوردو و نمایشگاه نرفتید و سمت املاک رفتید؟؟یا اضلا مغازه داری و سوپرمارکت؟؟چرا املاک؟؟
چقدر در املاک درامد داشتید و دقیقا کارتون چی بود ؟؟؟ آبدارچی؟؟ مشاور ؟؟؟ مدیر؟؟....
آیا سرمایه گزاری جانبی مثل بیت کوین و بورس و فارکس داشتید؟؟؟
اینطوری که من میبینم ممکنه این حرفهای شما موجب جهت دهی نادرست به اهداف یه سری خاص بشه پس اگه میشه:
خوشحال میشم یه ذره شفاف سازی کنید.ممنون
ویرایش توسط _TheOne_ : 09 اسفند 1399 در ساعت 18:50
درود بر شما جناب رحمانی گرامی.
ابتدا آرزوی موفقیت های بیشتر در هر زمینه ای که هستید رو دارم، خوشحالم که خیلی صادقانه نوشتید.
نمی دونم شما بنده رو در این تاپیک تگ کرده بودید یا دوستان دیگه ولی به هر حال مطلب خوبی بود. ای کاش برای بچه ها در مورد رشته تون بیشتر توضیح بدید و آیا الان به رشته تون علاقه مند هم هستید؟
مدیریت بازرگانی یا کلا مدیریت ها به نظر من انتخاب های خوبی بعد از رشته های اصلی تجربی هستند.
ما عادت کردیم که پول چیز بدیه در حالی که بی پولی چیز بدی هست. البته می شه تحصیلات و پول رو در کنار هم داشت.
با آرزوی موفقیت برای شما
مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور
در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.
خب یه سوال . اگه بخوایم هرروز و هر دقیقه لذت ببریم . مطمعنا مثلا درس نمیخونیم یا هرکاری که 99 درصد مردم انجام میدن . بنظرت درسته؟ مثلا امروز بجای درس خوندن پا میشیم میریم یه فیلمی چیزی میبینیم . یا مثلا ادم والدینش فوت شن نمیتونه هر دقیقه رو لذت ببره که . بنظرم منطق اشتباهیه که هر لحظه باید ادم از زندگیش لذت ببره . بنظرم باید معنا جایگزین لذت بشه . طوریکه هرلحظه زندگیمون معنا داشته باشه . مثلا اگه فیلم میبینیم معنیش اینه میخایم ارامش روحی داشته باشیم . اگه درس میخونیم میخوایم بعدا چیزایی رو بدست بیاریم که خیلی بهترن . اگه والدینمون فوت میشن داریم سوگواری میکنیم که احترامی براشون قائل باشیم . من اینجوری میبینمش
منم یه انیمیشن بهت معرفی میکنم دقیقا برعکس این چیزی که میگی هست اسمش : Inside Out
تو زندگی به غم و شادی نیازمندیم و باید همانطوریکه لذت میبریم رنج هم ببریمو اتفاقا به غم بیشتر از شادی نیازمندیم
پ.ن: اون برداشتی که از انیمیشن روح داشتید اشتباه بوده اون انیمیشن منظورش یه چیز دیگه بوده
ویرایش توسط _TheOne_ : 10 اسفند 1399 در ساعت 00:05
محیط خیلی موثره
البت مهمتر از اون برداشت اون ادم از محیطه ولی اگه محیط درست نباشه اساسا برداشت از محیط معنی نداره
شما اگه همون زیست پیام نورت رو میموندی شانس پیشرفتت به مراتب کمتر از شهید بهشتی بود ولو حتی یه رشته پایین تر از همینی که بود
از طرفی تو همون محیط ولنجک بجا دیدن شرایط مالی یه عده صرفا در و دآف رو میدیدی بازم چیزی عایدت نمیشد
بخاطر همین واسه کسی که تو خانواده آنچنانی نیست دانشگاه از اوجب واجباته نه اینکه اقا چون فلان رشته پول نداره یا مثلا کی میره 7 سال پزشکی و ... کلا بزاره کنار
واسه همین به نظرم یه رشته پایین تر ولی دانشگاه تو شهر بهتر به نظرم ارجح تره
میری با دوتا ادم معاشرت میکنی میبینی دنیا از چه قراره
دانشگاه برین
رشته خوب هم برین
دانشگاه و شهر رو تو اولویت بزارین
ولی از این عینکی ها فرق بغل و نرد طور یا همون فقط خـرخون نباشین
چش و گوشتون وا باشه
اطراف رو ببینید
بشنوید
درک کنید
یاد بگیرید
ریسک کنید
به چـاک برید
تجربه کسب کنید
و در نهایت از زیبایی های خلقت خدا هم استفاده کنید هــچ ایرادی نداره
.
you can't kill spirit even if you try too
ویرایش توسط YasharUR : 10 اسفند 1399 در ساعت 06:34
دقیقا اینساید اوت به چیز درست تری اشاره کرده بنظرم . و هدف سول این نبود که بگه سعی نکنید به چیزی مثلا قهرمان شدن و پیانیست شدن برسید . بلکه بنظرم میگفت اینجوری نیس که زندگی فقط این باشه که با دورسیا ویلیامز اجرا کنی . الانشم باید بتونی راضی باشی . همونطوری که بعد اجرا به ویلیامز میگه : خب فردا چیکار میکنیم؟ اونم میگه برمیگردیم همینکارو میکنیم دیگه . و اونجاست که میبینه بعد اونم چیز خاصی نبود . ریک و مورتی واسه فصل 4 یه اپیزود معناداری دادن بیرون فک کنم قسمت اولش باشه . که ریک تلاش میکنه در لحظه زندگی میکنه . و اخرش یه چیزی میفهمه و به مورتی راه درستشو میگه که باید تو لحظه زندگی کرد یا به فکر اینده بود . توصیه میکنم بچه ها ببینن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)