درمعنای لغت طراح به این که واژه فرانسویه روسییه انگلیسیه گیر میده به جمع و مفرد گیر میده به اسم وصفت فاعلی یا صفت مفعولی کلمه گیر میده به ی نکره و اسم ساز وصفت ساز گیر میده.
درمعنای لغت طراح به این که واژه فرانسویه روسییه انگلیسیه گیر میده به جمع و مفرد گیر میده به اسم وصفت فاعلی یا صفت مفعولی کلمه گیر میده به ی نکره و اسم ساز وصفت ساز گیر میده.
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
خازن هر سال اومده امسالم میاد ولی به نظرم این دفعه با ظرفیت شروع کنه بعد انرژی بخواد
بزرگ شدن یعنی سازش پذیری با سختی
(ریک گرایمز)
سلام
توی فیزیک حدس میزنم از نردبان توی دینامیک سوال بدن چون تو این دو سال فقط تو یک دفترچه آفتابی شده
توی زیست کم خونی داسی شکل و مالاریا سوال میاد کلا آفتابی نشده این مدت هیچ جا
توی شیمی احتمال میدم از مبحثی سوال مسئله طرح کنن که ذهن هیچکسی بهش خطور نکنه، مثل اسمز معکوس و انرژی فعالسازی تو کبریت و دریای الکترونی جامدات فلزی و مبدل کاتالیستی دیزلی و قطبیت و پیوند هیدروژنی و اینجور مباحث، خلاصه انتظار نداشته باشین همهٔ مسائل از تیترهای واضح استوکیومتری و محلول و ترموشیمی و سینتیک و اسید و باز و تعادل باشه قطعا حداقل دو مسئله از مباحث دوز از ذهن خواهیم داشت، همچنین مثل ۹۹ ترکیب حفظیات با مسائل رو خواهیم دید و ایندفعه حدس میزنم رو نقطهٔ جوش و جدول تناوبی بیشتر مانور بدن
تموم نشده انشالله بعد ادامه میدم
Say: eye, Spell: map, Say: ness
سلام
به نظرمن امسال عربی و فیزیک سخت میدن
فیزیک تو فصلای 1و 2 دوازدهم سوالای خلاقیتی سخت میدن ، فیزیک مفهومی تر میدن تو مسئله ها هم فقط جاگذاری عدد تو فرمول نیست پشت هر سوال نکته هست
شیمیم فکر میکنم مثل 99 مسئله زیاد بدن ولی 2 قسمتی کمتر بدن
در مورد حسابان فکر کنم متوسط بدن ولی هندسه پایه خیلی سخت بدن درمورد گسسته هم مثل 99 سوال میدن
تو ادبیات قسمت تاریخ ادبیاتشم از سبک شناسی میدن قرابتم احتمالاً چالشی بدن
دینیم سوال حفظی از متن کتاب نداریم بیشتر مفهوم آیه هاست و شاید حفظی از متن حدیث بدن
زبانم گرامر امسال از سخت ترین سالهاست ولی بقیشه مثل قبله
عربیم تو ترجمه سوالای تیپ جدید میدن
با آرزوی موفقیت برا همه
سلام خدمت همگی
پیش بینی شماره «۱»
امسال من پیش بینی میکنم توی زیست شناسی یازدهم گفتار ۱ فصل ۱ از مبحث پتانسیل عمل تست داشته باشیم
این تست به احتمال زیاد نموداری هستش و تو داخل کشور این تست رو به صورت شمارشی میدن مثلا دو نقطه رو تو نمودار پتانسیل عمل نشون میدم و نسبت به هم سنجیده میشن
و تو خارج کشور سوال استنباطی میدن
مثلا نمودار پتانسیل عمل رو میدن بعد یه قسمتیش رو با علامت سوال نشون میده میگه کدوم یک از موارد زیر تو نقطه مشخص شده رخ میده
ادامه دارد ....
سلام خدمت همگی
پیش بینی شماره «۲»
امسال من احتمال میدم سوالات کلوز تست تو زبان تیپشون عوض شه یعنی چی ؟
ینی اینکه سوالات کلوز تست همیشه تو سنوات گذشته همیشه یه متن بوده که جا خالی داشته که ممکن بوده سوالات گرامری هم داشته باشه
ولی امسال من احتمال میدم متن ندن
بجاش یه مکالمه رو میدن مثه کانورسیشنای هر درس بعد با توجه به اون ازش سوالات گرامری و واژه و .... در میارن
ادامه دارد .....
ویرایش توسط I am Mahdi : 14 اسفند 1399 در ساعت 11:37
اون دوستانی که نشستن به امید کنکوری مشابه منکور ۹۸ باید بگم که اتفاقا کنکور ۹۸ نسبت به کنکورای ده سال اخیر غیر استاندارد بود تقریبا با کنکورای دهه ۷۰ قابل مقایسه بود اونم فقط بخاطر اینکه اولین بار بود که از کتابای جدید سوال طرح شد نتیجشم شد درصدای بالای غیر واقعی و خز شدن درصد بالای ۸۰ کنکور ۹۹ هم که رفت به روال عادی یعنی هر سال یکی دو تا درس وحشتناک سخت میدادن و داوطلبارو سورپرایز میکردن بقیه درسام تعداد سوالای آسون کم بود بیشتر متوسط رو به بالا بود کنکور ۱۴۰۰ هم تغییرات ساختاریش فقط در حد تغییرات ۹۹ خواهد بود مثل تغییراتی که تو تاریخ ادبیات اومد اما اینکه بعضیا پیش بینی کردن تو زبان متن نمیدن و مکالمه میدن و تو فیزیک آزمایش عملی میگیرن و تو زیست گوسفند میارن سر جلسه میگن مغزشو تشریح کن اتفاق نخواهد افتاد کنکور ۱۴۰۰ یه چیز تو مایه های ۹۹ اما ممکنه این یار مثلا آتیش فیزیک و عربی تندتر باشه
با سلام خدمت همگی
پیش بینی شماره «۳»
به نظر من احتمال داره از ۵ صفحه اول گفتار ۲ فصل اول زیست یازدهم این سوالات رو بدن :
۱- از پرده های مننژ سوال بدن نه به طور مستقیم ترکیبی با مباحث دیگه یا توی سوال شمارشی یکی از موارد صحیح یا غلط مربوط به پرده های مننژ باشه
۲- با توجه به اینکه تو کنکور ۹۹ از موقعیت اندام ها سوال اومده بود بد نیست که یکم توجهمون رو نسبت لوب های مخ و بقیه قسمت های مغز بیشتر کنیم البته به طور مستقیم نمیان از موقعیت لوب های مخ سوال بدن بلکه به صورت ترکیبی با با قسمتای دیگه مغز میدن
۳- از وظایف ساختار های مغز میتونن سوالات ترکیبی با دهم بدن یا مثلا با موقعیت این ساختار ها
مثلا تست زیر میتونه یه تست احتمالی باشه :
در یک فرد ایستاده به طور طبیعی ، ........... قرار دارد.
۱) مراکز تنظیم ضربان قلب برخلاف درخت زندگی ، بالاتر از مرکز تنظیم ترشح اشک و بزاق
۲) مراکز تنظیم تنفس همانند مرکز احساس تشنگی و گرسنگی ، پایین تر از رابط پینه ای و سه گوش
۳) حجیم ترین بخش ساقه ی مغز همانند غده ی ترشح کننده ی ملاتونین ، جلوی مرکز تنظیم وضعیت و تعادل بدن
۴) مرکز اصلی تنظیم انعکاس بلع برخلاف برجستگی های چهار گانه پایین تر از محل پردازش اولیه ی اغلب اطلاعات حسی
۴- شکل ۱۸ صفحه ۱۳ یه شکل جدید که توضیح شکل رو حتما بخونین ازش تست مستقیم نمیاد ولی تو سوالات صحیح غلطی میتونه یه مورد رو به خودش اختصاص بده
ادامه دارد........
بدون هیچ گونه شوخی اضافه اقا ترکیب مفصل زانو با صفحه ی رشد وبافت های پوششی وپیوندی هر آزمونی میزنم اومده امسالم میاد احتمالا.
از یاخته های میلوییدی ولنفوییدی و بنیادی جنینی(این حذف شد توی حذفیات سنجش)و ترکیب با فصل ایمنی وهورمون ها میاد.
با سلام خدمت همگی
« پیش بینی شماره ۴ »
خب تو این پیش بینی میریم سراغ درس دوست داشتنی شیمی پایه دوازدهم
به نظر من امسال احتمال طرح سوال از دو تا شکل بسیار مهم کتاب وجود دارد
شکل اول : خود را بیازمایید صفحه ۵۶ که مربوط به استخراج منیزیم از آب دریا هستش
شکل دوم : باهم بیندیشیم صفحه ۷۶ که مربوط به ویژگی های شاره های یونی میشه
حتما به این دو بخش توجه کنید
ادامه دارد ....
با سلام خدمت همگی
« پیش بینی شماره ۵ »
تو این پیش بینی قراره دوباره بریم سراغ شیمی دوازدهم
به نظر من طراح امسال احتمال داره از سوال ۴ پیوند با ریاضی صفحه ۴۸ سوال بده
چجوری سوال میده ؟!
از اونجایی که این سوال تو کتاب دو بخش الف و ب طراح کنکور میتونه براساس اونا تست طرح کنه یعنی میتونه باتوجه به بخش الف سوال emf یه سلول رو از شما بخواد ( که احتمالش خیلی کمه ) یا اینکه با توجه به بخش ب سوال میتونه emf سلول های مختلف رو با هم مقایسه کنه و بگه کدوم از همه بیشتره ؟ و .... ( که احتمال طرح سوال نسبت به قسمت الف بیشتره )
ادامه دارد .....
مقایسه سلول های گالوانی بحث خیلی راحتیه که فکر نکنم طراح سوالش رو با این بسزونه! سلول الکترو شیمیایی با طلا یا پلاتین میتونه حسابی گیج کننده باشه الخصوص سوال موردی
به نوبه خودم هم کنکور ریاضی داخل یا خارج از اتان معدن زغال سنگ و تجربی خنثی کردن So3 با کلسیم اکسید را خواهند داشت به نظرم
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
یک تست واژگان عربی سخت خواهیم داشت
در حداقل یک تست قواعد و ترجمه عدد خواهیم داشت
ای آنکه نتیجه چهار و هفتی.......وز هفت و چهار دائم اندر تفتی
می خور که هزار بار بیشت گفتم.....باز آمدنت نیست،چو رفتی رفتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)