خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 182
    1. Top | #106
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Infinite_Delusion نمایش پست ها
      چشم
      الآن یه نگاه میندازم
      ممنون
      با دستان خالی از دنیا خواهم رفت

نباید نگران باشم ...

چون حداقل با دلی پر میروم
      ویرایش توسط MoonlessNight : 11 اسفند 1399 در ساعت 22:54

2. Top | #107
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefeh80 نمایش پست ها

ممکنه نظرتون رو بگین؟

نقدم رو طبق نظر شخصی میگم :
      نسبت به ساختار کلی برنامه تون ، اینکه مشخص نکردید برای هردرس چقدر قراره زمان اختصاص پیدا کنه باعث میشه هم سرعت مطالعه و هم تمرکز مطالعه تون پایین بیاد .... سعی کنید مشخص کنید هرروز قراره هردرس رو چقدر براش تایم بذارید

برای آرایه نوشتید فلان صفحه ، بنظرم بجای اینکه صفحه مشخص کنی ، مبحث مربوطه رو مشخص کن ، مثلا فلان روزها مجاز مطالعه وتست زده شود و فلان روزها حسن تعلیل کارشود و فلان روز تیپ تست های جامع آرایه کار شود.

اگه الآن آزمون آزمایشی نمیدید ، برای عربی بهتره بجای درس به درس و پراکنده خوندن ، مبحثی جلو برید ... قواعد رو بعنوان یه کانون توجه مجزا جلو ببرید ، برای ترجمه هرروز مستمر چندتا تست کار وتحلیل کنید ، درک طلب و تحلیل صرفی هم مهارت محور هستن و هرکدوم باید مستمر تمرین بشن

سرعت پیشروی تون برای دینی خیلی بالاست ، هرروز یک درس ، یا مجبور میشی هرروز بیش از حد برای دینی تایم بذاری یا اینکه نصف ونیمه و ناقص میخونیش....یکم سرعت توی دینی رو کمتر و مرور رو بیشتر کن

نظراتی که توی پست های قبل داده بودم هم اغلب میتونه شامل شما هم بشه

اینکه برای ریاضی ، نوشتید 2 ساعت فیلم ، این 2 ساعت باید نوشته بشه قراره کدوم مبحث یادگیریش تکمیل بشه ، برای ریاضی تست زنی قرار ندادی و حتی اگه همه ی فیلم های آموزشی دنیا رو هم نگاه کنی اما موازی باهاش تست نزنی نمیتونی مطلب رو تثبیت کنی و ازش درصد بگیری.

سعی کن بعد از هر یکی دوهفته ، داخل برنامه ات یه آزمون شبیه سازی شده طبق خوانده های انجام شده قرار بری و ببینی اون چیزایی که در ظاهر خوندی رو اصلا میتونی در عمل اجراشون کنی یا نه.... این آزمون و تحلیل دقیقش میتونه بعنوان مرور و رفع اشکال باشه

دیگه بخاطر همون دلایلی که قبلا بازگو کردم ، زیاد وارد جزئیات نمیشم

3. Top | #108
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Infinite_Delusion نمایش پست ها

نقدم رو طبق نظر شخصی میگم :
      نسبت به ساختار کلی برنامه تون ، اینکه مشخص نکردید برای هردرس چقدر قراره زمان اختصاص پیدا کنه باعث میشه هم سرعت مطالعه و هم تمرکز مطالعه تون پایین بیاد .... سعی کنید مشخص کنید هرروز قراره هردرس رو چقدر براش تایم بذارید

برای آرایه نوشتید فلان صفحه ، بنظرم بجای اینکه صفحه مشخص کنی ، مبحث مربوطه رو مشخص کن ، مثلا فلان روزها مجاز مطالعه وتست زده شود و فلان روزها حسن تعلیل کارشود و فلان روز تیپ تست های جامع آرایه کار شود.

اگه الآن آزمون آزمایشی نمیدید ، برای عربی بهتره بجای درس به درس و پراکنده خوندن ، مبحثی جلو برید ... قواعد رو بعنوان یه کانون توجه مجزا جلو ببرید ، برای ترجمه هرروز مستمر چندتا تست کار وتحلیل کنید ، درک طلب و تحلیل صرفی هم مهارت محور هستن و هرکدوم باید مستمر تمرین بشن

سرعت پیشروی تون برای دینی خیلی بالاست ، هرروز یک درس ، یا مجبور میشی هرروز بیش از حد برای دینی تایم بذاری یا اینکه نصف ونیمه و ناقص میخونیش....یکم سرعت توی دینی رو کمتر و مرور رو بیشتر کن

نظراتی که توی پست های قبل داده بودم هم اغلب میتونه شامل شما هم بشه

اینکه برای ریاضی ، نوشتید 2 ساعت فیلم ، این 2 ساعت باید نوشته بشه قراره کدوم مبحث یادگیریش تکمیل بشه ، برای ریاضی تست زنی قرار ندادی و حتی اگه همه ی فیلم های آموزشی دنیا رو هم نگاه کنی اما موازی باهاش تست نزنی نمیتونی مطلب رو تثبیت کنی و ازش درصد بگیری.

سعی کن بعد از هر یکی دوهفته ، داخل برنامه ات یه آزمون شبیه سازی شده طبق خوانده های انجام شده قرار بری و ببینی اون چیزایی که در ظاهر خوندی رو اصلا میتونی در عمل اجراشون کنی یا نه.... این آزمون و تحلیل دقیقش میتونه بعنوان مرور و رفع اشکال باشه

دیگه بخاطر همون دلایلی که قبلا بازگو کردم ، زیاد وارد جزئیات نمیشم
      نظرتون راجب دینی کاملا درسته
      و همین طور ارایه
      راجب ساعت هایی که گفتین باید مشخص کنم هر کدوم از اختصاصی رو حدود 2 ساعت گذاشتم (البته نه تو این برگه)
      من ریاضی ملاکپور می بینم با این که جلساتی رو حذف کردم اما هر روز باید دو ساعت از کلاسش رو ببینم
      مثلا جزوه تابع حدود 80 تسته که من نوشتم مرور جزوه تا اون تست ها رو کار کنم دوباره
      و برای جمع بندی برم سراغ تست کنکور و واقعا نمی دونم چطوری میشه با وقت کم برای ریاضی کاری دیگه ای کرد
      و این که می گین ازمون شبیه سازی بدم
      من امروز یه عالمه وقت هدر دادم تا تست های فصل به فصل فیزیک کنکور رو به صورت جمع و جور گیر بیارم
      تهشم اون چیزی که میخاستم نشد
      حالا این که مطابق اون چیزی که میخونم ازمون پیدا کنم مشکله واسم !
      و این که به نظر شما تعداد تست ها واسه شیمی یا فیزیک کم نبود؟
      و سوال بعد به نظر شما با وقت کمم درست اینه که نوسان و مغناطیس رو فیلم ببینم یا درسنامه بخونم وتعدا تست رو بیش تر کنم؟

شرمنده سوال ها زیاد شد.

نباید نگران باشم ...

ویرایش توسط MoonlessNight : 11 اسفند 1399 در ساعت 23:16

4. Top | #109
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

نظرتون راجب دینی کاملا درسته
      و همین طور ارایه
      راجب ساعت هایی که گفتین باید مشخص کنم هر کدوم از اختصاصی رو حدود 2 ساعت گذاشتم (البته نه تو این برگه)
      من ریاضی ملاکپور می بینم با این که جلساتی رو حذف کردم اما هر روز باید دو ساعت از کلاسش رو ببینم
      مثلا جزوه تابع حدود 80 تسته که من نوشتم مرور جزوه تا اون تست ها رو کار کنم دوباره
      و برای جمع بندی برم سراغ تست کنکور و واقعا نمی دونم چطوری میشه با وقت کم برای ریاضی کاری دیگه ای کرد
      و این که می گین ازمون شبیه سازی بدم
      من امروز یه عالمه وقت هدر دادم تا تست های فصل به فصل فیزیک کنکور رو به صورت جمع و جور گیر بیارم
      تهشم اون چیزی که میخاستم نشد
      حالا این که مطابق اون چیزی که میخونم ازمون پیدا کنم مشکله واسم !
      و این که به نظر شما تعداد تست ها واسه شیمی یا فیزیک کم نبود؟
      و سوال بعد به نظر شما با وقت کمم درست اینه که نوسان و مغناطیس رو فیلم ببینم یا درسنامه بخونم وتعدا تست رو بیش تر کنم؟

شرمنده سوال ها زیاد شد.
      راجع به فیلم دیدن ، سعی کن بخش هایی که ضعف داری و نیاز به تکمیل یادگیری داری رو نگاه کنی ، و بخش هایی رو که خودت مفهومش رو بلدی بجای فیلم دیدن بیشتر تمرین و تست کارکن

میتونی برای اینکه راحت تر طبق خونده هات آزمون شبیه سازی شده بگیری ، از آزمونای آنلاینی مثل منتا یا لرنیتو استفاده کنی.... اونجا میشه مباحث و سوالات رو سریع انتخاب و بصورت زمان دار هرجور که دلت خواست آزمون بسازی

از اونجایی که من از وضعیت شما اطلاعی ندارم نمیتونم راجع به کم بودن یا زیاد بودن تعداد تست هاتون نظر بدم

ببینید با کدوم سریعتر پیش میرید ، اگه با درسنامه راحت تری درسنامه بخون اگه هم فیلم سریع تر یادمیگیری فیلم ببین ولی هیچ وقت وسواس بخرج نده ، برای دروس حلیاتی بعداز شکل گیری یادگیری اولیه تا زمانی که درگیر حل تست و رفع اشکال نشی نمیتونی توی کنکور ازش درصد بگیری

5. Top | #110
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط از زیر جواب دادن به برنامه من در رفتین و سپردین به اذین؟
      منم نقد میخوام
      نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...

6. Top | #111
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina_medicine نمایش پست ها
      فقط از زیر جواب دادن به برنامه من در رفتین و سپردین به اذین؟
      منم نقد میخوام
      ماشالله چقدر نقد پذیری

هدف تاپیک این نبوده که افراد بیان برنامه بذارن و فقط یک نفر نقد کنه و نظر بده .....منظور مشارکت همگانی بوده

توی برنامه ی روزانه ات هرروز حدود 4 ساعت زیست گذاشتی که 1 ساعتش مطالعه هست و بقیش تست زنی ، از اونجایی که زیست درسی خوندنی هست شاید اینقدر بولد کردن تایم تست کار درستی نباشه.... یکم کفه ی مطالعه رو برای زیست سنگین تر کن ، یا روش تست زنی ای که انجام میدی رو مطالعه محور انجام بده نه اینکه فقط تست بزنی و جواب رو چک کنی.

اون سه ساعت اول صبحی که برای ریاضی گذاشتی ، میتونی اون بخش رو دوگانه اش کنی ، اول بعداز بیداری درحد نیم ساعت چهل دقیقه یه کار سبک برای دروس عمومی ها انجام بدی و بعدش بری سراغ ریاضی ، شاید یک دفعه صبح زود رو با یه درس سنگین شروع کردن باعث بشه برنامه اونطوری که باید اجرا نشه (البته بستگی به شخص داره من خودم هم عادت داشتم اول صبح سنگین شروع کنم)

مرزهای مطالعاتی خبر از نوسان و نداشتن نظم و تعهد کافی میدن
      تایمی که برای تست زنی هات مشخص کردی تایم های کمی نیستن اما توی گزارش های روزانه ات تعداد تست هات با میزان تایم های مشخص شده هماهنگی ندارن...... یا سرعت تست زنی ات منعطف سازی نشده یا داری وسواس گونه و تشریحی تست میزنی

7. Top | #112
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      up

8. Top | #113
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      برنامه ی من ، پارسال از اواسط فروردین تا اواخر اردیبهشت :
      (در نقد و برسی برنامه ی هرشخص میزان پیشروی های قبلی و وضعیت کنونی لحاظ شود)

فایل پیوست 96755

9. Top | #114
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB%B1_%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B3%DB%B5%DB%B7.jpg
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB%B1_%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B6%DB%B3%DB%B2.jpg

نباید نگران باشم ...

10. Top | #115
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB%B1_%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B7%DB%B4%DB%B2.jpg
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB%B1_%DB%B2%DB%B3%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B3.jpg

نباید نگران باشم ...

11. Top | #116
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      اول از همه واقعا از کاربر زیرو (اسمتون رو نمی دونم) و خانم نیازی مطلق
      به خاطر زحمتاشون ممنونم
      من این برنامه رو واسه ۲۰ روز آینده ریختم.
      و این اولین باره که فکر میکنم منطقیه‌.
      ریاضی فیلم می بینم و به کلاس مطمئنم واسه فصلی مثل تابع ۸۰ تست حل شده و مرور هم منظورم همون جزوست. که حداکثر اواسط اردیبهشت تمام میشه.
      ۱ _ ریاضی روش درستیه؟
      ۲_ با توجه به این که فیزیکم جالب نیست تعداد تست کمه؟
      ۳_ و این که ممنون میشم یه نظر کلی راجبش بدین.

نباید نگران باشم ...

12. Top | #117
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      توی این تاپیک قرار نیست برای افراد برنامه ی شخصی بنویسیم
      قراره هرکس خواست ، برنامه هفتگی خودش رو قرار بده و افرادی که نظر یا نقد وبرسی ای دارن ارائه بدن.
      بچه های رتبه برتر هم اگه خواستن بیان و نمونه برنامه هفتگی شون رو قرار بدن...(ماشالله انقدر رتبه برترا به انجمن سرمیزنن که
      )
      توجه شود از اونجایی که برنامه ی هرشخص طبق شرایط و نقاط ضعف وقوت خودش هست پس نمیشه 100 دردصد الگو قرارش داد

هدف دیدن برنامه های متنوع و ایده گرفتن هست نه تحمیل یا تخریب
      این روهم بدونین ، برنامه ی خوب تاوقتی بهش عمل نشه بدرد لای جرز دیوارم نمیخوره ... اون شخصی که برنامه ی بدی هم داره اما بهش عمل میکنه خیلی موفق تر از کسی میشه که برنامه ی عالی ای داره اما بهش متعهد نیست

میدونم از این تاپیک استقبال نخواهد شد ولی زدم دیگه .... چه میشه کرد

نباید نگران باشم ...

13. Top | #118
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نباید نگران باشم ...

14. Top | #119
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_۲۰۲۱۰۳۳۱_۲۳۰۷۴۲.jpg
مشاهده: 163
حجم: 157.5 کیلو بایت
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_۲۰۲۱۰۳۳۱_۲۳۰۹۱۳.jpg
مشاهده: 164
حجم: 156.3 کیلو بایت
      سلام عاطفه جان
      اینایی که توی پرانتز برای زیست نوشتی ساعت هستش؟برنامه ای که برای زیست داری چیه؟یعنی چی رو قراره بخونی؟یا چه تعداد تست؟
      تایم نصف کلاس ریاضی چه قدره؟ تو 20 دقیقه کجا رو می خونی؟تست علامت دار یا درسنامه؟و این که کافیه؟
      منظور از مطالب مهم کتاب درسی فیزیک متن کتابه؟با تمریناش؟چرا برای فیزیک که مشکل داری تست بیشتر کار نمی کنی،بیشتر وقتت درسنامه و کتابه
      برای عربی درسنامه می خونی یا فیلم دیدی؟
      سوالات رو جواب بده تا نظرم رو بگم(اون درسایی رو هم که نپرسیدم رو با بقیه اش یک جا میگم)

15. Top | #120
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سلام
      اول از همه واقعا از کاربر زیرو (اسمتون رو نمی دونم) و خانم نیازی مطلق
      به خاطر زحمتاشون ممنونم
      من این برنامه رو واسه ۲۰ روز آینده ریختم.
      و این اولین باره که فکر میکنم منطقیه‌.
      ریاضی فیلم می بینم و به کلاس مطمئنم واسه فصلی مثل تابع ۸۰ تست حل شده و مرور هم منظورم همون جزوست. که حداکثر اواسط اردیبهشت تمام میشه.
      ۱ _ ریاضی روش درستیه؟
      ۲_ با توجه به این که فیزیکم جالب نیست تعداد تست کمه؟
      ۳_ و این که ممنون میشم یه نظر کلی راجبش بدین.
      سلام
      تایم هر باکس داخل برنامه ات رو هم بگو....

صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن