برنامه من از 9 اسفند تا 1 فروردین:
روزانه:
زیست:3ساعت
فیزیک:33تست
شیمی:50تست
ریاضی:45تست
عربی:50تست
دینی و زبان و ادبیات:برای دینی فردا تصمیم میگیرم و زبان و ادبیات مطابق هفته های پیشین.
برنامه من از 9 اسفند تا 1 فروردین:
روزانه:
زیست:3ساعت
فیزیک:33تست
شیمی:50تست
ریاضی:45تست
عربی:50تست
دینی و زبان و ادبیات:برای دینی فردا تصمیم میگیرم و زبان و ادبیات مطابق هفته های پیشین.
والا من استراحت مشخصی ندارم هر وقت خسته شم کنم استراحت میکنم و گاهی میرم بیرون و دیگه برنمیگردمگاهی هم مثل ادم میخونم... مثل دوستان هم که میگن 25 دقیقه مطالعه پنج مین استراحت، درس نمیخونم ،اگه خسته بشم زود به زود stop میزنم و اگه گرم شده باشم چند ساعتم پشت هم میخونم...
دلیل بدون نظم بودن هم اینه که وسواس میگیرم و کلن میزنم تو حاشیه واسه همین کلن بیخیال شدم و چریکی میام جلو...
درصدای عمومیم هم اینطور بود حالا دیگه بد و خوبشو نمیدونم...
ادبیات 50 عربی 78 زبان 80 دینی 70 تازه پارسال تست عمومی اصلا نزدم یا خیلی کم میزدم و همش مال ازمون جامع ها بود که محشرن واسه عمومی...
نمیدونم چه مدلی باید عمومیا رو بخونم مثلا من از دهم میخواستم قرابت و ارایه هارو به طور مستمر شبی 15 تا بزنم ،منتهی هنوز که هنوزه انجام نشده حتی یک بار...
یا برای عربی چکار کنم یک روز فقط ترجمه بزنم روز بعد قواعد یا چی یا اصلا درس به درس بخونم یا موضوعی ،با توجه به اینکه کنکور سمت درس به درس داره پیش میره...
توی دینی هم ده دقیقه بعد فراموش میکنم نکات مشابه رو و ارزش هم نداره روزی دو ساعت بزارم واسش...
توی زبان تنها مشکلی ندارم چون بچگی کلاس رفتم وبا اینکه در حد همون cat و dog بود ،باعث شده بود حس مثبتی بهش داشته باشم و اعتماد به نفس یادگیریشو داشته باشم و بدون تست زیاد این درصدو بزنم....
آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .
ویرایش توسط DrDark13 : 07 اسفند 1399 در ساعت 14:00
بچه ها منم خیلی دوست داشتم که عکس برناممو بفرستم تا نظر شما عزیزان رو بدونم![]()
اما متاسفانه موفق نشدم اپلود کنم.
برنامه ی من اینطوریه:
2ساعت زیست
1ساعت و 45 دقیقه شیمی
1ساعت و 45 دقیقه ریاضی
1ساعت و 45 دقیقه فیزیک
1ساعت و نیم عمومی1
1ساعت و نیم الی 2ساعت هم روتین روزانه( معمولا بجاش عمومی 2 میخونم یا هیچی نمیخونم درکل همه ی این روتین انجام نمیشهوگرنه تا الان ده بار لغات عربی و زبان و ادبیات رو دوره کرده بودم
)
پ.ن: منظورم از عمومی 1 و 2اینه که دوتا درس عمومی مختلف
( البته چندتا از برنامه هارو دیدم و ایده های جالبی گرفتم )
هدفمم اینه که قبل عید عمومی هارو ببندم![]()
بچه ها ، علاوه بر قرار دادن برنامه
هرکس نظر و انتقادی نسبت به برنامه ها داره میتونه بگه
چه نقاط قوتش ،چه نقاط ضعف
من رو یاد یکی از همکلاسی هام میندازی
درسش خوب بود ولی اصلن حال وحوصله ی اینکه یه مدت یه جا بشینه رو نداشت ، کلا اهل یه جا راکد بودن نبود
بخاطر همین نمیتونست به اندازه ی اون پتانسیلی که داره توی آزمون ها نتیجه بگیره
مخصوصا برای درسی مثل زیست که نیازمند استمرار و خوندن زیاده حوصله اش نمیکشید ولی درعوض توی دروس حلیاتی عالی بود
سال آخر توی کلاس اون به باهوش بودن و مخ بودن معروف بود و من فقط به تلاش زیاد و سخت کوش بودن معروف بودم
توی همون دوران ، همکلاسیم سعی کرد منظم تر و متمرکز تر درس بخونه و همین باعث شد پیشرفت کنه و توی کنکور ۹۸ رتبه اش حدود ۷۰۰ شد و دندون پزشکی زنجان قبول شد
منم که توی کنکور۹۸ رتبه ام سه هزار و هفتصد شد و موندم پشت کنکور
پس بهت هشدار میدم
منظم و برنامه ریزی شده تلاش کن
منظورم این نیست که ثانیه به ثانیه رو برنامه بریز ، همین که بازه های مطالعه ات مشخص باشه و بهش متعهد بمونی کافیه
سعی کن استراحت هات وسط درس خوندن نباشن ، وقتی داری درس میخونی تمرکز و حواست رو فقط غرق کارت کن نه اینکه نیم ساعت خوندی پاشی بری چنددقیقه دوربزنی بعدش بیای نیم ساعت دیگه بخونی
این حجم از بی نظمی آفته... چون بازدهی و کیفیت مطالعه ات رو با خاک یکسان میکنه
برای عمومی هاهم درصدای پارسالت خیلی خوبن ، اما عمومی ها رو نادیده نگیر ، اینکه اینجوری تلمبارشوم کنی برای یه روز یا یه ماه خاص ریسکش بالاست
فقط صرف نظر دادن و انتقاد از نظر خودم میگم
تعداد تست رو اینجوری مشخص نکن
چون تعداد تست یه چیز مطلق نیست
ممکنه یه مطلب رو تازه خونده باشیم یا مطلب زمان بر وسخت باشه پس طبیعیه که تعداد تست پایین بیاد تا با برسی دقیق تر زمان لازم برای عمیق شدن روی مطلب رو داشته باشیم
از اونور ممکنه یه مطلب رو به قصد مرور یا رفع اشکال میخوایم کار کنیم پس باید تعداد تست رو بالاتر و به روش خاص خودش انجام بدیم
تعداد تست هات رو به جای مطلق بودن منعطف کن (میتونی یه بازه درنظر بگیری)
من توی برنامه هام تعدادتست رو فقط یه جا مشخص میکردم اونم توی مجموع هفته بود..... به خودم میگفتم باید همه ی هفته ها حداقل ۱۲۰۰ تست رو بزنم ، حالا ممکن بود یه روز ۱۲۰ تا تست بزنم یه روز ۳۰۰ تا ولی همیشه مجموع هفتگی رو رعایت میکردم
از سطح عمومی هات بی خبرم ولی داری درحقشون اجحاف میکنی... توی این ماه های پایانی حواست به عمومی ها باشه
این یک ساعت ونیم روتین روزانه رو که گذاشتی آخر برنامه و اجراش نمیکنی
چندتا پیشنهاد
اول اینکه سعی کن حجم روتین روزانه ات رو کمتر کنی ، همینجوریش هم آدم این بخش از برنامه رو انجام نمیده چه برسه به اینکه بالای یک ساعت باشه
درحد همون ۴۵ دقیقه یا فوقش یک ساعت قرار بده ...
اگه آخرشب بودن روتین ها باعث میشه اهمال کاریت بیشتر بشه ، یا روتین هات رو درطول روز پخش کن یا اینکه میتونی صبح یکم زودتر بیدار بشی و استارت برنامه ات رو با انجام روتین ها بزنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)