شما واقعا می تونین تضمین کنین این اسمی که بردین خوبه یا فقط اومدین اینجا تبلیغش رو بکنین برین؟ این چیزی که فرمودین سایتش رو چک کردم، رتبه ی آلکساش 6 میلیون جهانه. یعنی عملا 1 دانش آموز هم توش نیست. حالا شما چطور فهمیدی کیفیت اینجا خوبه الله اعلم.
بعدش به این فرد میگین دکتر مشاور؟
این خودش یه مشاور روانشناس نیاز داره که عقده های سرکوب شده ی کودکیش رو میزون کنه که. کسی که هنوز مواد دفعی نیتروژن دار مایعش کف نکرده رفته با این روپوش و اون گوشی مسخره عکس انداخته به خودش هم میگه دکتررررر چه مشاوره ای می خواد بده مثلا؟
سلام من برای زیست کتابهای نسل جدید و ایکیو رو دارم
به نظرتون این دوتارو کنار هم کار کنم یا بزارم منبع اول تموم شه بعد ایکیو رو بزنم؟سطح زیستمم خوب هستش نظام قدیم بودم
یا اینکه ایکیو رو نزنم ولی ازمونای زیستاز امسال و پارسالشون کار کنم؟کلا پیشنهادتون چیه؟کدوم ازمونا بهترن؟
سلام
کنار هم کار کردن = وسواس و عدم تسلط روی هیچ کدوم
منبع اول تموم بشه بعدی رو شروع کردن = ندیدن تست های متنوع و عادت کردن به چند مدل تست تکراری = پایین زدن آزمون ها و کنکور ..
بهترین کار اینه سوالاتی از منبع اول که خود مولف بعنوان تست های مهم تر هر فصل مشخص کرده رو اول بزنی (یا اگر مشخص نکرده زوج/فرد کار کنی) . بعدا از همون فصل تست های منبع دوم رو تمام و کمال کار کنی (سطح ضعیف= نصف تست ها آموزشی/نصف باقی تست های منبع 2 = سرعتی، سطح متوسط و قوی همه تست های منبع دوم بصورت سرعتی). البته اگر 1-فرصت کافی نداشتی 2-حس کردی اون فصل نیاز به تست بیشتر نداره 3-تازه شروع کردی و تعداد تست و ساعت مطالعه ات پایینه میتونی تست های منبع دوم رو هم زوج/فرد یا منتخب حل کنی.
نکته: بغیر از چند تست اول هر مبحث (نه فصل) که میای آموزشی میزنی و دونه به دونه تحلیل می کنی بقیه تست های اون مبحث از منبع اول و دوم بصورت دسته ای بدون تایم (تمرینی-بین 10 تا 20 تست) یا با تایم (سرعتی-بالای 20 تست) حل کن. تموم که شد همه رو با هم تحلیل کن. برای دونه به دونه تست های آموزشی هم تایم بگیر، ولی این تایم به معنای محدودیت بیشتر نیست، در واقع صرفا میخوای بدونی داخل چه زمانی اون تست رو تونستی حل کنی، این تایم رو برای هر تست جلوی همون سوال می نویسی. رفته رفته با عادت به زمان سرعتت بالا میاد. پس هیچ موقع انتظار اینو نداریم وقتی فصلی از منبع مون 200 تست داره و ما هر 200 سوال رو آموزشی بدون زمان می زنیم بریم 50 سوال آزمون رو داخل زمان بالای 80 بزنیم.
نکته2: بین کار کردن منبع اول و دوم فاصله نباشه (نهایت 7 روز) . دلیل: قراره منبع دوم آموخته های منبع اول رو تکمیل و تثبیت کنه. تست های غلط (نه بی دقتی ها) / نزده (نه شک دار ها) و مهم ترین سوالات منبع 1 و 2 علامت دار بشن و این علامت دار ها در انتهای هفته یا ماه دوباره به صورت یک آزمون 50 سواله با تایم حل و تحلیل بشن.
نکته3: نکات تست زنی _ حاصل از تست های غلط یا مهم یا نزده _ به هیچ عنوان سریعا وارد کتاب نشن، اول یک دور نکات رو هایلایت کنید تست های یک مبحث (نه فصل) که تمام شد نکات های لایت شده دوباره مطالعه و اون سری نکاتی که الآن هم به نظرمون مهم میان وارد کتاب درسی (حاشیه نویسی) یا دفتر نکات تست زنی زیست (نکته نویسی به صورت خلاصه) میشن.
نکته4: بعد از تموم شدن حداقل نیمی از سوالات منبع 1و2 حتما آزمون تایم دار بصورت پوششی حل میشه. دقت کن آزمونی که صرفا از همون فصل بزنی هیچ فایده ای نداره و حتما باید آزمونی که میزنی (من داخل زیست شناسی تقریبا تست های هر آزمون و کتابی رو قبول دارم و برخلاف تحلیل گر ها و آنالیزور های حرفه ای که شروع کردن به شماره دادن به منابع بازار هیچ کدوم رو بهتر یا بدتر از اون یکی نمیدونم، حتی بهتر میدونم شما از هر آزمون و کتابی که هست نمونه تست ها و سوالات ایده دار بیشتری رو کار کنید) تمام مباحث قبل (پوششی) و جدیدی که خوندی رو پوشش بده.
مثال می زنم:
این هفته فصل 5 زیست دهم رو خوندم
جمعه همین هفته:
آزمون به درد نخور = یک آزمون تستی از فصل 5 دهم به همراه تحلیل و 100 زدن
آزمون So So = یک آزمون تستی از فصل 4 و 5 دهم به همراه تحلیل و 80 زدن
آزمون شیک و مجلسی= یک آزمون تستی از فصل 1 تا 5 دهم به همراه تحلیل و رفع اشکالات احتمالی با بازگشت به کتاب از فصل های 1 تا 5 زیست دهم (بازیابی)
- بیشتر از اونی که تقدم و تاخر منابع مهم باشه، روش استفاده از اونا و مرور و بازیابی و قواعد آزمون دادن و سبک و سیاق مطالعه و تست زنی و اون برنامه ای که واسشون چیدی مهمه ، چیزی که 99% یادشون میره ، اینه که وقتی انجمن رو باز می کنی از 20 تا تاپیک آپ شده 18تاش موضوعش اینه: "منبع ایکس رو تهیه کنم یا منبع y" ، "توروخدا بگید من کدومو بخرم؟" ، "جان هر کی دوس داری بگو این آشغاله یا اون کتاب؟" ، "ایهاالناس این منبع آشغاله نخرید" ، "ترتیب بندی منابع بازار به ترتیب از آشغال به عالی" و ...
سلام،
هفت الگو یه فیلم با تایم نهایت 4 ساعته (پخش شده داخل کانال های تلگرامی)
- به نظرم دیدنش خارج از لطف نیست، تیپ تست های محدودی داریم داخل زیست که روش برخورد با هر مدل مهمه و سرعت رو کمی افزایش میده. البته با تست زیاد هم میشه به روش حل پی برد ولی قبلش یه پیش زمینه ای داشته باشی بد نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)