سلام بچه ها
میخواستم ببینم از بین منابع زیر کدوم رو برای کنکورهای عمومی پیشنهاد میدین؟ لطفا دلایل خودتون هم بگید. پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.
1- دور دنیا در 4 ساعت گاج
2- کنکوریوم مهروماه
3- چند کنکور خیلی سبز
سلام بچه ها
میخواستم ببینم از بین منابع زیر کدوم رو برای کنکورهای عمومی پیشنهاد میدین؟ لطفا دلایل خودتون هم بگید. پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.
1- دور دنیا در 4 ساعت گاج
2- کنکوریوم مهروماه
3- چند کنکور خیلی سبز
من کنکوریوم عمومی گرفتم چون ۴۴ تا کنکور داشت در کل تمام کتابای عمومی خوبن چون بیشتر سوالات رو مثه درک مطلب و کلوز تست و ترجمه قواعد عربی و زبان و قرابت تغییر نکردن و مهم پاسخنامس که بنظرم کنکوریوم ودور دنیا بهترین پاسخنامه هارو دارن ... درضمن بنظرم چند کنکور عمومی اصلا جالب نیست چون یا مجموعه کلی از کنکور های ۹۳ تا ۹۷ درست کرده با یه سری آزمون تالیفی و کنکور های ۹۸ و ۹۹ ولی بقیه کتابای بر اساس رشته و سال تنظیم کردن .... در کل اگه جات بودم برای اختصاصی ها چند کنکور خیلی سبزو میگرفتم یا دور دنیا اختصاصی و عمومی هم کنکوریوم مهر و ماه .. من متاسفانه برای اختصاصی هم مهر و ماه گرفتم و این باعث شد تعدادی از آزموناش مشابه بشه جز ۹۳ که کلا نداره و اینکه کیفیت بعضی سوالات جایگزین تو فیزیک و شیمی اصلا خوب نیست
عمومیا به نظرم فرق نداره خیلی سبز بخری یا کنکوریوم ولی دور دنیا گاها سوالای نظام قدیمی داره درضمن پاسخنامه خوبی نداره
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
منکه دوردنیا در وچار ساعت رو برای عمومیا گرفتم برای جمع بندی کلی هم چند کنکور خیلی سبز رو خواهم گرفت.
شاید یکم عجیب به نظرت بیاد اما من ده کنکور زرد 98و99و97نظام قدیم رو خریدم و در کنارش شش آزمون جامع سنجش99وسه تا گاج وسه تا قلمچی وشش تا گزینه دو رو میزنم و به نظرم مفیدتره تا سوالای کنکوریوم چون یه استاد اومده 60تا70 درصد تستا رو تالیفی از خودش از یک نفر داده در حالی که این آزمونای جامع تیم تالیف و گزینشگر و... خیلی زیاده و به روز هم هستن.
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
دور دنیا پارسال آپدیت نبود!
روش زده بود ویژه کنکور ۹۹ ولی مباحث حذف شده هم توش بود
تفاوتی نداره ولی فکر میکنم خیلی سبز انتخاب بهتری باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)