نوشته اصلی توسط
M3HRDAD
سلام دوستان،وقت بخیر.بنده کنکوری 1401 در رشته تجربی هستم،موقع انتخاب رشته تحصیلی بین ریاضی و تجربی مردد بودم و معدلم 20 بود و گرایشم بیشتر به ریاضی فیزیک بود،سال دهم که بودم طول سال اصلا حوصله زیستو نداشتم و خواستم تابستان تغییر رشته بدم به ریاضی،پدرم اما اصلا راضی نبود و توی انتخاب تجربی دخالت کرد و اینم باعث شد تجربیو انتخاب کنم،معدل نوبت اول تجربیم 19.60شد دلیلش هم رقابتی بود که داشتم،شاگرد اول شدم ولی ترازم 5500بود میانگین و زیست کلی وقت ازم می گرفت و کلا حواسم پرت میشد موقع خوندنش نهایتا 50 یا 40 درصد می زدم،خب تابستون امسال دو دلی عجیبی باعث شد که نرم ریاضی و یکم مردد بشم،دیگران هم مدام بهم گوشزد میکردن ک تجربی بهشته و ریاضی جهنم!خب من واقعا خوندن ریاضی و فیزیک حالم خیلی خوبه و با عشق و علاقه میخونم(به آینده شغلی و غیره هم فکر نکرده بودم ولی میدونستم و میدونم که ریاضی و فیزیک رو خیلی دوست دارم و موقع خوندنش خسته نمی شم)خب اینم گذشت و شدم یازدهم تجربی،باز هم همون بی علاقگی به زیست اومد و باز خواستم تغییر رشته بدم که بازم دو دل شدم😐واقعا نمیدونم چرا طول سال خیلی به ریاضی فیزیک علاقه دارم و موقع تغییر رشته دو دل میشم و میگم حتما تلاش نکردی،اینم بگم که وقتی از خودم می پرسم چرا پزشک یا دندانپزشک بشی استدلال هایی میارم که خودمو راضی نمی کنه.
یازدهمم تغییر رشته ندادم و الان به شدت انگیزم پایین اومده و ترازم میانگین 4200 هست!البته فکر می کنم دیر شده واسه رفتن به ریاضی..این حسو شما داشتین؟چیکار کنم؟