سلام به محصلای نمونه
این قسمت: کنکور زبان
میخوام بدونم چرا بعضیایی که هدفشون پزشکی و دندون و دارو و... هست هم کنکور زبان میدن؟ واسه کلاسش؟![]()
سلام به محصلای نمونه
این قسمت: کنکور زبان
میخوام بدونم چرا بعضیایی که هدفشون پزشکی و دندون و دارو و... هست هم کنکور زبان میدن؟ واسه کلاسش؟![]()
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
...
فقط و فقط پرستیژش
خب زبان شرکت کننده هاش خیلی کمن :/ راحت رتبه میارن
یکی از فامیلای ما تو علاوه بر تجربی زبانو هم داد
تو تجربی 3 رقمی شد تو زبان تک رقمی.
کلی هم پز رتبه زبانشو داد
حالا هنرو مثلن بعضیا میگن چون قبل تجربیه میریم ک اشنا شیم با سوالا ولی زبان دیگه واقعن خیلی غییر منطقیه![]()
روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
و من آن روز را انتظار میکشم
حتی روزی که دیگر نباشم...
اکثرا به خاطر این که دیگران شرکت میکنن اونا هم شرکت میکنن میگن شانسشون رو اونجا هم امتحان کنن
من که ثبت نام نکردم چون میدونم وقتشو ندارم برای اون بخونم، هدف اصلیم هم چیز دیگهس
فقط برای هنر مردد بودم شرکت کنم یا نه چون اگه اشتباه نکنم یه روز قبل کنکور ریاضی هس برای آشنایی با فضا خوبه ولی من شرکت نکردماحساس کردم ممکنه خستگی و استرس بده بهم
منم فکر میکنم برای اینه که یه رتبه لاکچری تر بگیرن
حداقل دلیل دوست های من که کنکور زبان هم شرکت کردن این بود
...
من سال قبل اشتباه کردم هنر و ثبت نام نکردم . کلا هرچی ازمون زده بودم تو فضای بدون استرس بود . اما وقتی رفتم سر جلسه تجربی تحت استرس یکم گذشت تا به خودم بیام . حتی یادمه من عمومیای ازمونای جامع کانون و ۱۵ دقیقه زودتر تموم میکردم اما تو کنکور وقت کم اوردم تو عمومی . زبان و نمیدونم و احتمال میدم بخاطر رتبش باشه اما هنر با شرایط جلسه اشنات میکنه و اگه استرس نمیگیری خوبه واشت
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
من ساختم،آنچه مرا ویران کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)