نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
خدایی من یه سال ثبت نام کردم زبانو رفتم لش افتادم سر جلسه یه ساعتیم خوابیدم
چون نمیذاشتن بریم بیرون
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
اگه زبانت قویه بده حتمن ....
بعدا رتبه و اینا ممکنه توی کارای جانبی کمکت کنه برای درامد زایی
25 : 32 : 13 : 00
بچه ها من ثبت نام کردم ولی نمیخام تو همین شهرستان خودمون باشه حوزه امتحانیم میشه عوضش کرد امکانش هست ؟
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
منم امسال ب اصرار مامانم ثبت نام کردم ولی چون خودم خونه کارای ثبت ناممو کردم اینو میپرسم .برا کنکور زبان لازم نیس یه برگه تکمیل ثبت نام بده اخرش؟؟؟؟؟ الان من موندم ثبت نامم تکمیل شد یا نه:/
Sometimes I'm afraid of the scary person I can be
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
بعد اتمام ثبت نام یه فرم میده که شماره پرونده ، فلان بهمان و عکستون روش هست ، در اخرین صفحه و اخرین جدول این فرم نوشته : ( بله خیر رندوم نوشتم)
مایل به انتخاب رشته دانشگاه امام صادق هستم /////// بلی
مایل به ................ اطلاعات هستم خیر
مایل به شرکت در ازمون سراسری رشته هنر هستم بلی
مایل به شرکت در ازمون سراسری رشته منحصرا زبان هستم خیر
این رو ببینید اگه نوشته بلی در جدول رشته زبانتون یعنی اوکی شده ، ولی اگه نکردین به ویرایش علاقه مندی ها برین و اونجا یه کد سریال جدید بگیرین و وارد کنین و فرم جدید تحویل بگیرین ، ضمنا شماره پرونده و تمام مشخصاتتون همون مشخصات رشته تجربیه و فرقی نداره موقع دریافت کارت ورود به جلسه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
تشریف ببرین ویرایش اطلاعات از سایت ، اگه اونجا موفق شدین که الحمدالله شدین ، اگه نه باید تقاضا بفرستین سایت ( که احتمالا بعد فرصت ویرایش جواب میدن) یکم کار طولانی داره و ممکنه بهتون بگن اوکیه ولی موقع دریافت کارت ببینید که همون حوزه ای هست که اول زده بودین !!!!! سنجش همیشه اهل شوک دادنه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)