دوستان اگه هم از رشته اصلی فرهنگیان مجاز شیم هم زبان، باید برای جفت ش یه بار مصاحبه رفت؟ یا جدا؟ میشه یکی توضیح بده؟ من خیلی دبیری زبان دوست دارم ولی چون کم میگیرن نمیخوام ریسک کنم...
دوستان اگه هم از رشته اصلی فرهنگیان مجاز شیم هم زبان، باید برای جفت ش یه بار مصاحبه رفت؟ یا جدا؟ میشه یکی توضیح بده؟ من خیلی دبیری زبان دوست دارم ولی چون کم میگیرن نمیخوام ریسک کنم...
منم زبان شرکت کردم امسال
خودمم نمیدونم فازم چیه/:
با پسرا و دخترای پولدار نپرید،
وارث حقیقی زمین؛ ما مستضعفین خواهیم بود
سلام اتفاقا این ثسمت از بهونه ی اشنایی با محیط امسال منتفیه چون احتمالا میوفته 12 تیر (شنبه) روز بعد تجربی ! ( با توجه به حرف های زرین امیزی و ترتیب 4 روزه سنجش در کنکور های 99 میتوان گفت)
اما چراش هم میتونه این باشه که اگر حالا به هر نحوی تجربی رو خراب کردیم یه رشته بهتر سراسری بتونیم بریم ! مثلا ادبیات انگلیسی یا دروس دیگر مزیتش میتونه این باشه بنظرم ! خوم هم امسال بر خلاف پارسال ثبت نامیدم به همین دلیل! ولی اگه جمعه 11 تیر مطمئن خوب بدم ازمون رو نمیرم شنبه سرجلسه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
معاون مدرسمون پارسال بم گف زبان کنکور بده تو ک زبانت خوبه ک اگه رتبه تجربیت خوب نشد اون ی اوازی بخونه =/
منم شرکت نکردم
بیشتر واس رتبشه
Buttercup
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
اگه هدف خاصی نداری شرکت نکن خب
من خودم برای اولین بار در زندگی بعد چندسال پشت کنکور بودن امسال اسم نوشتم؛ هدفمم اینه اگه ائن رشته ای که میخوام نشد؛ اون رشته ای که تو زبان دوست دارم حداقل بشه...
اگرم برای آمادگی قبل کنکور بخواید هنر معقولتره شرکت کردنش...بهرحال سوالا رو میشه از طرق دیگه هم بدست آورد نیاز نیس کنکورشونو اسم نوشت
موفق باشید
اولش بگم که من از زبان چیزی نمیفهمم ولی این دلیل نمیشه که تا اخرش هیچی نفهمم!
۱،. امیدم به عمومیاس و ممکنه رتبه خوب بده
۲,. تو آینده ممکنه به درد بخوره
۳،. خانواده میفرمایند امسال بار اخره داری کنکوری میدی(دومینه ها)برا همین میخوام از همه شانسا استفاده کنم.
۴،. زمونه جوری شده علاقه کمترین اهمیت رو داره برای همین همه سعی میکنن یه جایی قبول شن برن ولی من اولویت اصلیم هدفمه بعد این رشته(زبان هم بخونم هدف خودم رو ادامه میدم قطعا)
بین سه رشته ی اصلی ، فقط یکی رو میتونی ثبت نام کنی
زبان و هنر رو میتونی هر دوش رو ثبت نام کنی
معمولن هنر رو ثبت نام میکنن ، چون قبل از تجربی هست و بچه های برای آشنایی با جو جلسه کنکور هنر رو هم شرکت میکنن .... البته ناگفته نمونه که سوالات عمومی هنر از نظر تیپ بندی و فراوانی مباحث با کنکور تجربی اون سال شباهت هایی داره
کنکور زبان رو اغلب برای بچه هایی که نمیخوان پشت کنکور بمونن میگن ثبت نام کنید... اگه خدایی نکرده در رشته اصلی نتیجه خوبی نگرفتن از طریق نتیجه زبان دستشون برای انتخاب رشته باز باشه
جدا از این دو دسته.....بعضی بچه ها هم هستن که به هنر یا زبان علاقه دارن ، به این دسته از بچه ها هم توصیه میشه شرکت کنن.... یک مثالش خواهر خودم بود که تجربی بودن ، به هنر علاقه داشت ، رتبه تجربی شون خوب نشد و الآن دبیری هنر میخونن و بشدت راضی هست ، بطوری که اگه الآن دندونپزشک شده بود اینقدر آرامش و رضایت رو حس نمیکرد.
ناگفته نمونه ، رشته هنر فقط کنکور نیست....بعد از کنکور باید یه آزمون عملی هم بدید درنتیجه باید مهارت یا استعدادی هم داشته باشید وگر نه حتی اگه رتبه 1 هنر بشی ولی آزمون عملی رو قبول نشی هیچی به هیچی
خودم هم کنکور هنر 98 رتبه ام سه رقمی شد.....اما هنری برای ارائه نداشتم
![]()
برا اینه که بیشتر دانشگاه فرهنگیان قبول شن
یکی از همکلاسیامون رتبه دو رقمی زبان شد و اسمش و همه جا زدن چون عاشق فرهنگیان بود همه گفتیم دیگه صدرصد قبوله اما از شهر ما فرهنگیان از زبان برنداشتن بیچاره موندو از همون تجربی از بهداشت عمومی قبول شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)