موج ازمون ایاد فیلی کسی استفاده کرده (بررسی کرده) از همه لحاظ :سطح و کیفیت سوالات ،تعداد سوالات،پاسخنامه بدرد بخورو....
ممنون میشم راهنمایی کنید
موج ازمون ایاد فیلی کسی استفاده کرده (بررسی کرده) از همه لحاظ :سطح و کیفیت سوالات ،تعداد سوالات،پاسخنامه بدرد بخورو....
ممنون میشم راهنمایی کنید
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
ویرایش توسط Saturn8 : 14 بهمن 1399 در ساعت 19:06
سوالات ازمون ها رو هم بزنید خوبه ولی موج ازمون ظاهرا سطح ساده ای داره و اینکه نشرالگو پاسخنامه هاشون چندان کامل نیست.
سلام دوست خوبم
اگر تیز شیم عربی رو زده ای و دنبال منبع ازمون میگردی
بهت پیشنهاد نمیکنم که موج آزمون رو بخری متسفانه آقای ایاد فیلی تو این کتاب نتوانسته اند خوب عمل کنن که طبیعی هم هست اولین کتاب ازمونی ایشون هست
بهترین کتاب ازمون عربی کتاب عربی عمار آزمون هستش که در یک کلام فوق العاده است + عربی نردبام خیلی سبز
یه چیز اسپشیال هم بهت میخوام معرفی کنم : اگه تونستی کتاب فوت و فن خیلی سبز محمد برغمدی رو پیدا کن کار کن معجزه میکنه برات مال نظام قدیم هست ولی خیلی کتاب توپیه جون میده برا تکمیلی و جم بندی
ویرایش توسط _TheOne_ : 15 بهمن 1399 در ساعت 22:10
سلام من گرفتمش و کتاب نسبتا خوبیه اول هر آزمون هم خلاصه قواعد داره
راجب سطحش بحث نمیکنم چون سطح واسه هرکس متفاوته. برای من سطحش متوسط و استاندارده. در ضمن پاسخنامه ش هم خیلی کامله اینکه یه کم پاسخنامه کتاب ریاضی الگو کامل نیست دلیل نمیشه واسه همه ی کتاباش همین فکر رو بکنین![]()
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
راستشو بخوای من اکثر منابعو بررسی کردم و نردبام وتیزشیم رو خریدم حالی که با سوالا ودرسنامه نردبام میکنم فوق العادس خیلی منظم وعالی نوشته شده تیزشیم هم پاسخنامش خیلی خیلی کامله بقیشون زیاد به درد من نخورد حتی عربی عمار خیلی سوالاشون راحت بود وخنده دار درکل اگر عربیت بالای60یا70هست بهت توصیه میکنم کل آزمونای جامع 98و99سنجشو پرینت کن بزن درجه یکن من حتی عربی انسانیشم تا اونجا که بتونم میزنم چون اکثر مباحث مشترکن بجز درس منادا که ما نداریم.
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
ویرایش توسط Saturn8 : 16 بهمن 1399 در ساعت 12:03
بچه ها
من استرس میگیرم وقتی میگین فلان کتاب خوبه فلان بدرد نمیخوره
مثلا من کتاب موج عربی دارم میگید بدرد نمیخوره
از اون طرف میگید عمارم بدرد نمیخوره
تیزشیم خوبه
یکی میگه تیزشیمم چیز خاصی ندیدم توش
هرکی یه چی میگه
اصن الان که موقع خرید منابع نیست
چ ازمونی چه منبع جامع![]()
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)