سلام
کسی میدونه فرم یک و دو دقیقا چیه؟؟؟زمان ما نبود
در ضمن من سال 97 اخراج شدم از دانشگاه و خدمتمم تموم کردم.الان دوباره باید برم دانشگاه فرم 2 رو تایید کنم؟
اگه میشه یکی توضیح کامل بده
سپاس.
سلام
کسی میدونه فرم یک و دو دقیقا چیه؟؟؟زمان ما نبود
در ضمن من سال 97 اخراج شدم از دانشگاه و خدمتمم تموم کردم.الان دوباره باید برم دانشگاه فرم 2 رو تایید کنم؟
اگه میشه یکی توضیح کامل بده
سپاس.
منم انصرافیم
تو سامانه دانشگاه هم برام وضعیت تحصیل رو زده انصراف
الان چیکار کنم من؟ بخاطر این فرم پاشم برم دانشگاه باز؟
برا منم سوال .گیج شدم .اخه تو توضیحات نوشته چه انصرافی چه اخراجی تحصلی باید فرم پر کنه .سوال اینکه فرم پر کردیم نگه دادیم تا موقع ثپت نام واسه دانشگاه یا اسکن کنیم؟😕😶
سلام دوستان.توی کارنامه دیپلم که تاریخی نوشته نشده.روز و ماه، تاریخ اخذ مدرک دیپلم رو چی باید بزنیم؟
LEFT
4/19/2021
LEFT
4/19/2021
میتونی الان بری و یا میتونی بعدا بری اما تاریخ انصراف داخل برگه حواست باشه حتما با تاریخ انصراف دانشگاهت یکی باشه و این فرم رو پیش خودت نگهدار تا ثبت نام دانشگاه جدید و این مورد لازمه حتما
پیشنهاد میکنم الان بری چون ممکنه بعدا خیلی بگذره اذیت بشی من خودم برای ثبت نام دانشگاه جدید اذیت شدم مجبور شدم ببرم دانشگاه قبلی برام مهر کنن
LEFT
4/19/2021
من جایی ندیدم برای اخراجی که فرم 2 رو ببره اصلا روش هم نوشته فرم انصراف قطعی ولی اخراجی چیز دیگه ای نوشته داخل دفترچه حتما خوب مطالعه کنید
اون برگه هم قبلا برای ثبت نام لازم نبود الانو نمیدونم اما برای دانشگاه جدید لازمه که اصل برگه رو با مهر تحویل بدید
LEFT
4/19/2021
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)