im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
آخه این اولش نوشته سربازان در حال خدمت یعنی سربازانی که دارای مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام جدید باشند . یعنی سرباز باید باشی این کد رو بزنی .
من چندجا زنگ زدم گفتن کد 3 رو نزنید چون الان فقط نوشته برگ معافیت موقت کفالت یا پزشکی ، یعنی برگه معافیت تحصیلی شاملش نمیشه.
اما به مرکز پاسخگویی هیوا زنگ زدم استعلام گرفت گفتش اگه پشت کنکوری هستی و حتی دانشجو هم نیستی کد 9 یعنی دانشجوی انصرافی رو بزن.
نمیدونم شاید هم حق با تو باشه ، آخه این چه وضع جمله بندیه؟
البته اون پرانتز که جلوی حضوری و پیوسته نوشته مخصوص همین کلمه هستش یعنی دانش آموز عادی بوده که الان رفته سربازی.
ویرایش توسط Amir_H80 : 13 بهمن 1399 در ساعت 14:28
Dark Paradise
دوستان این پیش نویسو نگا میکنم هی یه چیزایی درمورد دیپلم میخواد :/ من دوازدهمم دیپلم نگرفتم ک !
ردیف 13 تو پیش نویس نوشتنه تاریخ اخذ دیپلم ....بعد راهنما رو نگا کردم توش به سال دوازدهمیای نظام 6-3-3 هم شاره کرده ک تاریخ اخذو وارد کنیبم !
خب یعنی چی مگه دیپلم گرفتیم
اصن چرا انقد پیچیده و مسخرست یکی کمک کنه لطفا
سلام من سریال ثبت نام خریدم ولی میخوام ثبت نام کنم خطا میده فکر کنم سایت شلوغه اینطوری بشه میخواستم بدونم اگه فردا ثبت نام کنم ایرادی داره چون سریال امروز خریدم میگم
ویرایش توسط dr.eliot : 13 بهمن 1399 در ساعت 14:25
چرا کد 6 چندتا تفسیر داره؟
اگه «و» رو حساب نکنیم میشه اون سربازایی که مدرک پیش دانشگاهی دارن یا مدرک 3-3-6
ولی اگه «و» رو حساب کنیم کد 6 برای دو قشر حساب میشه یعنی کسایی که سربازن و کسایی که دانش آموز عادی هستن
جمع کنین این وضع مسخره رو... سازمانی که از زمان شاه داره کنکور میگیره هنوز سر تعریف نوشتن مشکل داره!
قستمی از آهنگ «لمس» از بهرام نورایی:
رویاهات میکشنت جلو
خاطراتت میکشنت عقب
چی میمونه ازت
یه چیزی میشی به عمق افکارتو به طول زندگی...
سلام
دیدم خیلی در این مورد شک و شبهه و استرس بهتون وارود شده
ببینید دوستان شما هر کدی رو بزنید اوکی هست
حتی اگه بزنید که پایان خدمت دارید مشکلی براتون پیش نخواهد امد و این فقط برای ثبت نام شماست نه تایید صلاحیت شما
تایید صلاحیت شما بعد از قبولی و ثبت نام دانشگاه هستش که ازتون میپرسن وضعیت نظام وظیفتون چی چی هست و اونجا درستش رو باید شرحج بدهید و هیچ ربطی نداره به اینکه شما در حین ثبت نام چه چیزی رو وارد کرده اید
لذا در این باره زیاد استرس به خرج ندهید و این ها اصلا مهم نیست مهم این هست که شما عکس و مشخوصات شناسنامه ای و تحصیلی تون درست باشه واسلام
دیگر مشخصات در هنگاه ثبت نام در دانشگاه به طور کامل شرح و بسط و تایید خواهند شد
پیشنهاد من به پشت کنکوریهایی که بار دومشان هست کنکور میدهند و کنکور اولشان کنکور 99 بود کد 5 میباشد
کد 4 مربوط به دانش اموزان هست که امسال دوزادهم هستند و اولین کنکورشنا 1400 هست
موفق باشید
[QUOTE=josef76;1692800]سلام
دیدم خیلی در این مورد شک و شبهه و استرس بهتون وارود شده
ببینید دوستان شما هر کدی رو بزنید اوکی هست
حتی اگه بزنید که پایان خدمت دارید مشکلی براتون پیش نخواهد امد و این فقط برای ثبت نام شماست نه تایید صلاحیت شما
تایید صلاحیت شما بعد از قبولی و ثبت نام دانشگاه هستش که ازتون میپرسن وضعیت نظام وظیفتون چی چی هست و اونجا درستش رو باید شرحج بدهید و هیچ ربطی نداره به اینکه شما در حین ثبت نام چه چیزی رو وارد کرده اید
لذا در این باره زیاد استرس به خرج ندهید و این ها اصلا مهم نیست مهم این هست که شما عکس و مشخوصات شناسنامه ای و تحصیلی تون درست باشه واسلام
دیگر مشخصات در هنگاه ثبت نام در دانشگاه به طور کامل شرح و بسط و تایید خواهند شد
پیشنهاد من به پشت کنکوریهایی که بار دومشان هست کنکور میدهند و کنکور اولشان کنکور 99 بود کد 5 میباشد
کد 4 مربوط به دانش اموزان هست که امسال دوزادهم هستند و اولین کنکورشنا 1400 هست
موفق باشید [/QUOTE
دقیقا درسته هر کدی بزنید مشکلی پیش نمیاد وضعیت نظام وظیفه بعد قبول شدن برسی میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)