سلام
ماهایی که الان دوازدهم هستیم معدلو میزنه صفر تائید باید بکنیم؟
کسی که نظام قدیمه فارغ التحصیل ۹۵، باید سالی واحدی رو انتخاب کنه یا نظام قدیم رو ؟؟؟
من نمیتونم کد سوابق تحصبلی بگیرم ،همش خطا میده
ویرایش توسط Zigzag : 15 بهمن 1399 در ساعت 09:10
من 31 خرداد زدم ! گرچه در همون ورق مدرسه برا من زدن 99.5.11
بله ، چون امتحان نهایی ندادین سیستم به صورت پیش فرض صفر در نظر میگیره ، نگران نباشین
در ثبت نام کنکور هم فیلد معدل کتبی و نهایی دیپلم رو خالی بزار ، نگران نباش بعد اینکه دیپلم رو دادی تقریبا اواخر مرداد یا اوایل شهریور یه کارنامه اولیه بهت میدن و میگن که برو و تطبیق بده از سایت ( همون سایت سوابق تحصیلی) و شما میری و تطبیق میدی و اگه مشکلی نبود از همونجا تایید میکنی که نمراتم درست بوده ، بعدا در ثبت نام دانشگاه دیپلم رو میخوان از شما !
نظام قدیم : مدارک دیپلم قبل 84
ترمی واحدی : بعد 84 تا 97
6-3-3 : از 97 تا 1400
شما باید ترمی واحدی بزنی![]()
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
سلام من که تیر ماه امتحان نهایی هارو کامل دادم چرا معدل نهایی و کتبی رو تو سامانه کد سوابق تحصیلی مینویسه صفر چرا؟؟؟؟؟ واسه شما هم مینویسه صفر؟؟؟؟ بعدش یه سوال من معدل کل و معدل کتبی رو چجور حساب کنم؟ تو کارنامه دوازدهم فقط یک قسمت داره نوشته معدل نهایی ، یعنی اومده همه درسهای دبیرستان رو نمره شونو جمع زده.
سایت احتمالا شلوغه ! فیلتر شکن اگه روشنه خاموش کنید ! ( Dns جامپر هم همینطور) - ساعت 10 به بعد خلوت میشه ( زمانی که کافی نتیا میبندن) اون وقت امتحان کنین ! خودم الان دیپ کود رو زدم نیاورد فکر کنم کرکره سایت رو پایین اوردن ملت فهمیده کنکوری
سلام شهریور پارسال تایید کردین؟ 1- مدرسه اطلاعات شما رو به درستی وارد نکرده 2- هنوز مدرسه به سیستم وارد نکرده که بعیده // به مدرسه زنگ بزنین اطلاع بدین ضمنا به اموزش پرورش محل تحصیلتون برین و پیگیر ماجرا باشین چون احتمالا در سیستم ثبت نشه به وزارت علوم هم نمیرسه و دردسر میشه بعداً
داداش دفترچه چیز دقیقی از این مورد ننوشته ولی احتمالا یه گیری داشته باشه بعداً ،
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
من نمیتونم کد سوابق تحصیلیم رو بگیرم چکار باید کنم نظام قدیم بودم الان میخوام نظام جدید شرکت کنم اما اون کد سوابق تحصیلی که پارسال واسه نظام قدیم زدم الان میگه اشتباس
میشه یکی کمک کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)