از ساعت 19 امروز ثبت نام شروع خواهد شد ( شواهد حاکی از آن است که امروز افت اینترنت داریم ! پس ثبت نام اصلی از فردا میشه)
مشکلی نداره بزنین و نگرانش نباشین که یه وقت براتون بیاد محروم ! محرومیت زمانی هستش که کنکور بدی » انتخاب رشته کنی » سراسری ثبت نام بشی» نری !!!!!!! اقای افشار هم تو کانالشون این رو گفتن که نگران این مورد نباشین و بزنین که پارسال کنکور شرکت کردم ( ولی واقعا سنجش وات خاک؟ این رو چرا میخوادش؟)
من یدونه عکس پیدا کردم از پی دی اف کارت ورود به جلسه سال قبلم اونو میخوام بفرستم ! داش تو هم بفرست بره فوقش میگی که بعد ثبت نام به بلوغ رسیدم قیافم کلا عوض شد
به مدیریت مدرستون پیام بدین یه کد هستش که اون رو وارد میکنید به سایتی که گفتن و کد سوابق تحصیلی رو دریافت میکنید ! + اگر کارنامه خرداد یازدهم رو گم کردین هم زنگ بزنین مدرسه بخواین ازشون ( شاید بگن دست ما نیس ولی سیستم ثبت شده و دارن تنبلی میکنن)
در این مورد هنگام ثبت نام در سنجش ابتداً که میخواین کد 12 رقمی تهیه کنید ( همون که پول میدی یه کد میده بهت) فرهنگیان رو هم انتخاب کنید و کدش رو هم یاداشت کنید ! موقع ثبت نام هم فرم فرهنگیان رو پرکنید!
تربیت بدنی دوتا ازمون داره
1- ازمون کنکورتون که تراز مناسب رو برای فرهنگیان بیاره و در اعلام علاقه مندی ثبت نام کنید (نفرت دارم از این همه کار که سنجش به عهده ما میزاره)
2- ازمون عملی که فک کنم حداکثر بعد یک هفته از کنکور برگزار میشه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
پارسال موقع صف که بریم داخل حوزه ( ما تو دبیرستان بودیم) بگو بخند راه انداخته بودم و یه گرد آدم جمع بودیم داشتیم غش میکردیم! بعدا اومدن گفتن بیاین برین امتحانتون رو بدید همه رفتن واس من گیر داده بود طرف که ببینم عکستو فلان بهمان حتی تا پشت اون ورق خوداضهاری هم نگا کرد ! نمیدونم قیافم تا این حد داغونه یا اینا به خاطر اختشاش در نظم ازمون عالی کشور بامن اینطوری میکردن![]()
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
این دفترچه راهنماش هس ، تو اون درمورد همه ی کنکورا توضیح داده ؟! هنر و زبان و اینا .. کلی گنگم الان
البته دفترچه رو هم من نتونستم پیداش کنمهمش برا پارسال پیارساله .. !
رف ساعت 8
ساعت 8 هم اقای خدایی بیست و سی میبینه بعدش هم صرف شام بعدش هم لالا ! ثبت نام میمونه برا فردا![]()
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
بچه ها یسوال دارم
اگه سریال پیام نور بگیرم یعنی اگه دولتی قبول نشم لااقل پیام نور قبول میشم
اصلا یه توضیح بدید هیچی نمیدونم سریال پیام نور و دانشگاه غیرانتفاعی هم بگیرم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)