دوستانی که این کتاب رو مطالعه کردن من تو کتابخونه دیدم به نظرم کامل اومد و جمع و جور مطلب اصلی رو گفته و کشش نداره اگه کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه ممنون
دوستانی که این کتاب رو مطالعه کردن من تو کتابخونه دیدم به نظرم کامل اومد و جمع و جور مطلب اصلی رو گفته و کشش نداره اگه کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه ممنون
نه کلا نخونم چون بقیه درسام فشردس زمان هم کمه برا قرابت و ... این مبحثا جوریه که ده ماه زمان میخواد ریاضی فیزیک نیس فرمول داشته باشه مثل نهالیه که اب بدی که من واقعا هیچ سر رشته ای ندارم از قرابت کتابای بازار هم مثل هامون سبطی وقت بره و باید تو تیر مرداد میخوندم واسه همین این تصمیم رو گرفتم
اوه اوه......این خیلی بده...میدونی چیه قرابت خیلی اسونه...هر شب 10 تا تست قرابت بزنی ردیفه...من یه فایل دارم نمیدونم میشه بفرستم یا نه...خیلی عالیه...
والا نمیدونم تستای کنکور رو دیدم یکیشونم نتونستم حل کنم بعد تحلیل سوال رو دیدم نوشته بود بازار حشر رو به قیامت ربط داده خیلی چرته به نظرم اصلا با قرابت میونه خوبی ندارم اخه چطو ممکنه سر کنکور بفهمی دست های اشاره انسان ها به اسمان منظورش رعد و برقه من اصلا ذهنم عرفانی نیس به علاوه کنکور قبلم ثابت کرد ادبیات درسی نیس که توش سرمایه گذاری کنی خیلیا با اینکه خونده بودن ۲۰ ۳۰ درصد زدن که اگه لغت وتاریخ ادبیات فقط میخوندن باز همون رو میزدن که راه اسون تریه به نظرم
نمیشه خیلی مطمئن بود که لغات رو همه میزنی...ممکنه خدایی نکرده یه لحظه سوتی بدی و تمام...تاریخ ادبیات امسال رو هم خب دیدی...خود شاعر میومد تشخیص نمیداد کدوم شعر مال خودشه...پس به نظرم برو تو کار قرابت و ارایه ها..عالی یادشون میگیری....حالا یه تست حل کردی سخت بوده...کی گفته همه سختن؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)